From / Отвъд

• 54 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Somewhere far away
Проблема на ходещите е че се разводни и се разтегна излишно, както става почти винаги със сериали, които продължават толкова много сезони.

Теорията с Фатима е донякъде само защото носела същата дреха. което за мен лично не е доказателство, лицето и изобщо не може да се прецени тя ли е или не. а дрехите се сменят както видяхме веече, един дава дрехи на друг и това че последно е била с тази дреха не означава че не може да бъде предадена на друг същата тази дреха..

# 376
Заради тоя с арбалета го гледах,ама след затвора нещо ми писна от шериф ли къв беше оня лошия и ми дойде в повече,не стига че зомбита,ми и лоши хора и тъй.Иначе още върви кой знае колко сезона станаха 🤣🤣🤣.
Начи това е уникален сериал. Предвид нивото на този род филми, това е високо ниво. Обикновено са кръв, черва и екшън. Не че тук няма, ама си е страхотна драма за човешките отношения и какви простотии по време на апокалипсис могат да направят хората.
Иначе са 11 сезона, приключи сериала майка. Има и два спинофа. Сега чакаме още два. Единия ми е много важен Joy
Абе на сърце ми е Одещите.
Даже в момента си го гледам пак.

# 377
Последният сезон на TWD има ли го онлайн някъде, т.е. да не е от торентите?

The fear of TWD гледах мисля 2 сезона, ама нещо ми доскуча. Другите, свързани, кои са?

# 378
Не знам, не използвам онлайн сайтове, много рядко и не мога да кажа.
Да, свързани са. Но не чак толкова.
Уърлд Бийонд примерно обяснява организацията СРМ.
Във Фиъра се прехвърля Морган. Сега е последен сезон, СРМ може и да се появят, кой знае.

# 379
# 380
Е, не знам докъде си гледала.
СРМ са военна организация. Големи гадове.

# 381
Абсурд толкоз сезони да си причиня 🤣.
Фатима е уж заради косата и кимоното,имаше хиляда колажа в групата сигурно 🤣.Аз пък се сетих за онази дето умря с нейната жилетка,когато пуснаха чудовищата в къщата на колонията.Тя също беше с къдрава такава коса,само малко по пълна.Уж умрелите ги ровят,ама пък чудовищата може да ги трансформират,или самата почва.Не съм се замисляла.
Изгледах новия епизод.Хареса ми,не края де.
Скрит текст:
Рандъл откачи,направо не знам както се и стъмва,дано оцелеят.
Дона разбра за Смайли,добре че я послушаха и го изгориха.Ужасните буболечки само им липсваха ,ама май ще разчистят пълнежа и ще се реши проблема с храната.Идея нямам защо не го изгориха веднага,а чакаха червеите да станат буболечки ....
Толкова тъжно ми стана за Виктор и сестра му,нищо чудно че се е бъгнал.
Това с фара не го разбрах,как са го видели и знаят за него?И какви деца майка му излезе да спасява,като знае че трябва да се крие нощем.Как ще си изостави собствените деца...Поредно доказателство че подземието е специално,явно там се е крил Виктор през годините.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 14:06 от лещичка

# 382
И аз гледах .. до половината обаче, че моята глутница се върна и отиде слушането. Довечера ще довърша.
Абе, тия хора защо не споделят? Много са ми странни. Рандал става все по-съмнителен.
Скрит текст:
Последно Елджин сънувал ли е? Защо разказа съвсем различно нещо на Бойд? Това с телефона беше странно. А Виктор там ли е роден, защо каза че е домът му? Откъде са дошли с майка му и да съм пропуснала?
Не съм отваряла спойлера на лещичка.

# 383
Къде гледате

# 384
В пиратите го има.

# 385
Аз от бананите.
Evencee отговарям ти,без други спойлери.
Скрит текст:
Да уж е сън било всичко,не знам защо така го извъртяха и защо излъга Бойд.Поне му даде добър съвет за сребърния куршум.
Кени с телефона също беше сън,яко взе да ги атакува мястото.И тая мъгла и студ...
Не помня Виктор да е казвал град и откъде са,но той от малък живее там и явно не помни и познава друго,затова го приема като дом.

# 386
Епизод ли има? Супер. Ама няма букви, ще се чака.

Кой беше Рандал? Тоз агресивния дето Дона го изгони в автобуса да живее ли?

# 387
Да,същия.В групата е страшно,толкова неща накуп не са ставали от първите епизоди 😁.

# 388
  • София
(по @ лещичка). Виктор има голяма роля в мястото - както и то в него. От онази снимка и предвид, че други герои не са разкривали, че са там от деца, той не е само ветеран. Той е единствения, който знае как/колко се развива време-пространството там. И рисунките му (продължавам да вярвам) тепърва (още) ще имат решаваща роля.
В 4/5 еп., когато заведе меринджеят да му свири на цигулка на автогробището, му каза, че сам е прекарал всички тези коли там, а имало и още зад хълма. В последния възможен кадър, по-панорамен, изброих 34-38 коли - като приемам, че някои в дъното не съм довидял или са силуети само. И рече, че когато - след като се скрил на друго, неизвестно на брат му място - излязъл сутринта, всички били мъртви. Значи в някакъв момент е останал сам там? А брат му от какво се е превърнал в чудовище - докато е бил сред хората и в дневно време?
(Откъслечни фрази са разхвърляни в разни епизоди, но жителите в разговори подозират само експеримент. С оглед на уж времето, през което са там, НЛО се появяват чак 1947 с Кенет Арнолд - дето лети над планината Рениър - ала се заговаря едва след Розуел. Нашите хора не говорят за извънземни. Обаче инженерът в разговор спомена за експериментите на военните по/след ВСВ, т.е. това е МК Ултра и подобните за "дистанционно виждане" и влияние/промиване на съзнанието... Технологията през 1944-1950 г. хич не е била толкова немощна, но повечето изобретения или не са се случили, или не са ги въвели в експлоатация: чиниите на Хитлер, американския експеримент Филаделфия, работата върху гравитационен двигател - св.в кн.на д-р Пол ЛаВиолет. Не изключвам експеримента от предположенията си.)

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 22:33 от EmBrother

# 389
А брат му от какво се е превърнал в чудовище - докато е бил сред хората и в дневно време?
Виктор има брат ли? И кое чудовище е брат му?
Това въобще не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт