From / Отвъд

• 54 929
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Според мен нямат никакви роднински връзки помежду си просто идеята е да се повтори цикълът - това, което се е случило с Кристофър. Затова и Виктор крие и не казва всичко. Мисли си, че ще ги предпази така. Това е най-логичната теория. Разни симулации и тем подобни не ми се връзват нещо. Факт, че всеки има причина да е попаднал там.
Друго си мислех. Всеки вижда дървото и обръща. Какво би станало, ако просто някой го прескочи и си продължи?

# 451
Абе, знам, че оттук насетне, ако някога ми препречи пътя дърво, никъде няма да мръдна. 😂
Същото съм си мислила. Вероятно гаргите ще ги принудят, нали се трупаха пред караваната.

# 452
Абе, знам, че оттук насетне, ако някога ми препречи пътя дърво, никъде няма да мръдна. 😂
Същото съм си мислила. Вероятно гаргите ще ги принудят, нали се трупаха пред караваната.
Хахаха, няма не искам 😂

# 453
Нали Дона са го заобиколили и са продължили.Били са на лов със сестра си.Пак в града се оказват,видиш ли го значи вече си минал портала.

# 454
Във фейсбук групите развиват теория, че лоши неща ще се случат на хората в града, защото изгониха Сара от къщата ѝ и ѝ счупиха фигурката.

Някой, който е гледал наскоро 1 сезон може ли да ми припомни, когато тя отваря вратата на болницата и чудовищата влизат (и убиват), тя (Сара) как оцеля? Скри ли се или ...?

# 455
Избяга и се прибра в къщи.Цялата беше в кръв дето уби приятеля на Джейд.И те и казаха как да прикрие уж убийството,тя отвори вратата и избяга.
Да и според мен доста народ ще измре,едно че са много,друго че мястото е предизвикано,трето че храната е кът.Като нищо и някой от главните герои ще хартиса.
Защо още не са потвърдили трети сезон?За едно друго шоу четох,че последния сезон се планува за 2027г.,заради масовите стачки на сценаристи и доста шоута ще бъдат спрени и замразени.Ще е голяма глупост да не го продължат.

# 456
  • Sofia
Пак ли стачки? Не си спомням коя година беше, ама заради техните стачки бая бяха орязали сезоните, но все пак ги имаше.
Дано сега да не ги спрат съвсем.

# 457
Избяга и се прибра в къщи.Цялата беше в кръв дето уби приятеля на Джейд.И те и казаха как да прикрие уж убийството,тя отвори вратата и избяга.

Странно как е успяла да стигне до къщата си, без да бъде нападната 🤔

# 458
Ами в голямата тема за сериалите някой сподели за тях,де да ги знам за кво пак стачкуват,предния път заради ковида бяха помня,сега не ги знам.Дано има трети и да не е догодина чак.
Ами лечебницата и тяхната къща,дето е накрая на града и е до гробището са близо по спомен,а и тичайки те не могат да я хванат.В никакъв случай не я оправдавам де,може и там да има нещо скрито.В тази връзка в групата обсъждат откъде е взела червеите щом се предават само чрез кръв.Има съмнения и че Виктор също ги има,и той ще е Мартин в бъдещето и че Бойд се е озовал в бъдещето в тунела.

# 459
В групата има официално, че не е канселиран за трети сезон, но още не бил потвърден. Щом дядо Кинг си е дал одобрението, ще има.

# 460
Сара като уби шофьорчето и отвори вратата май още не се беше стъмнило.

# 461
Възможно е,помня брат и като я намери в банята и всичко в кръв че беше тъмно и закрити прозорците.
То аз там не мога да схвана кога се появяват,като се стъмни или като залезе слънцето,защото не винаги е едно и също.Отделно нали идват от гората,а не тичат,как се озовават толкова бързо в града.

# 462
Малко спам .... но ми стана забавно като го видях току-що.
Милите, вече са във Фромвил https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02rAryK1e59ps1z … d=100057528845771

# 463
Едно признание от Краля 🥰👑😍.

# 464
Навремето имаше един сериал Гимназия Тауър. Беше доста подобен, но заради нам си какви глупости така и не го продължиха за втори сезон. А беше обещаващ. Дано тук не е така .

Общи условия

Активация на акаунт