From / Отвъд

• 54 922
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За сезон 3.
Въпреки, че наистина не е потвърден официално от MGM+, сведения от хора, наречени "близки с продукцията", дават насока, че ще има. Друг сайт потвърждава същото (публ. още от м.май). Отделно, Бендър и Перино (само преди 2 дни) казват почти дословно: няма как да започнем без сценаристите. Публикацията отбелязва използваната дума "започнем" и разсъждава, че С03 е "начертан" - само не е ясно кога се връщат на снимачната площадка в Нова Скотия.
Повече инфо има в decider.com/2023/06/14 - те съобщават, че ще се снима от юли до декември. Бендър бил казал, че сегашния сезон завършва с "кресчендо" (кулминация) и от там започва следващият. Обаче "става по-лошо, като в плаващи пясъци".
Значи, евентуално, след м.март догодина можем да чакаме продължението. Дано!

# 466
Днес видяхте ли някой беше писал, че изгледал 9 и 10 епизод и щяло да му бъде интересно да види как ще коментираме. Не ми звучи особено добре.

# 467
В групата ли?Добре че не съм видяла,онзи ден имаше пост който заметоха че са качени в редит,не ги намерих аз лично.Също така има тийзъри и се знаят основните действия който ще са уж.
Допълвам се.Плакати от първи сезон от изчезването им.Интересни дати.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 08:55 от лещичка

# 468
  • Вестерос
Изгледах най-сетне 5,6,7 епизод. Остава ми 8. Изчетох ви от 9-та страница 😁 много интересно се развива.

Хареса ми теорията, че е имало някаква радиация там. Децата са удавени. А жителите са мутирали. Има обаче някаква сила, която ги контролира. Може би е експеримент след това. Харесва ми, че пращат хора, за да държат мутиралите там

По камъните знакът не е Е, а е символ на дърво/гората.

За докторката все пак е казала, че я няма от 6 месеца в първи сезон. А Марисол сега каза, че е изчезнала от 2 месеца 🤔

Елджин е да докосне някой- нали някой го пипна мисля като получи гърча в автобуса.
Марисол е да краде, да, морфина.
А Кени е счупеното.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 16:57 от Tiffany А

# 469

По камъните знакът не е Е, а е символ на дърво/гора

Когато събереш всички символи F на камъка, се образува паяжина

# 470
Никой ли не гледа епизода? Голяма мълчанка настана. Аз съм си го подготвила за довечера, нямам търпение.

# 471
На мен все повече всичко ми прилича на детски страхове - чудовища, паяци... Не че всяко дете се страхува от тях, но като цяло...

Утре ще гледам новия епизод.

# 472
Гледах го още сутринта. Беше качен в Замунда. Много ми хареса!

# 473
Гледах го и аз,хареса ми.Не мога да повярвам,в групата усилено се дискутира че няма да има нов сезон,някви туитове и не знам си кви слухове и догадки,че всичко ще се разплете уж за един епизод и щяло да има логика и смисъл.
Скрит текст:
Не ми харесаха че кошмарите им стават реалност,как и музиката ги контролира чудовищата.Очакван край за Рандал.Не ми хареса и Аби че вика Бойд,не искам да умира така.
Сара и тя с нейните дълбокомислени анализи ме подразни,прав беше Кени да си каже всичко.
Сега пък и Джули "нападнаха" бубулечките.
Марисол в кома ли изпадна,много неща се случиха,реално нищо не се разбра освен съня на Елджин по време на тяхната катастрофа.

# 474
  • София
Абсурд да няма трети сезон. За мен на 99% ще има нов сезон. 😊
Да не са луди да прекъсват нещо вървежно и свежо?
Аз лично ще бъда много разочарован, но и много, много изненадан. Тези от групата не ми звучат като да са сериозен източник на информация. За мен са някакви фантасти с пребогато въображение и прекалено много свободно време...

Не съм гледал все още новия епизод, но искам да ви върна за нещо важно. Коментирали ли сме за Табита и камъните и думите на децата, Инукшук (Inukshuk). Мисля, че поне в тази тема не е писано специално за това.
Това трябва да идва от езика на ескимосите.
Инфо:
-->ЦЪК<--

Камъните на Табита в шоуто и тези в реалния свят:

Свързано е с религията и с пътешественици. Пътешественици във времето или, мхм?

Майката на Виктор вече си има официално име --> Миранда.
Дали Табита ще е новата Миранда? От Виктор разбрахме, че Елоиз му е казала, че Миранда (майка им) е спасявала заключени във фара деца?! Защо са били заключени там първо на първо. Аз писах и за моята теория, че са били удавени. Но защо и от кого?

Табита носи гривната на Миранда (едно към едно са, ако не са и едни и същи) и също има подобен на нейния елек или там каквото носи. Онова тъмно червеното. Връхната дреха.
Табита ли ще е новата майка? Разбира се ако не се окаже възрастната Елоиз, нещо за което вече писахме...

И още нещо важно. Това също май не е коментирано в тази тема специално. В общата тема навремето писахме за тези години. Но вижте ги самите години. Това място го има от поне 16 век (1506 г.). Или поне от тогава са попадали хора тук. Така че това няма как да е свързано с Виктор. Просто не намирам логиката. Има предвид да са затворени в негов кошмар.
Виж, може да са затворени в преспапието, хаха. Ама това са твърде екстравагантни теории за хора с прекалено развинтена фантазия. Макар че в НФ и Фентъзито на практика може да си измислиш каквото си искаш, стига да го обясниш добре и да ти стои логично и свързано.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 19:17 от Diavolo

# 475
  • София
И аз го изгледах. Въпреки, че доста нови неща се разбраха, ми върви много мудно. Но този епизод имаше нова информация по няколко линии. Впечатления:

Скрит текст:

Сега вече не могат да заспят, защото нещо ги напада в съня им. Цикадите на мен по никакъв начин не са ми страшни. Хвана ме яд, че историята с Рандъл дефакто беше пълнеж, напълно излишна.

Не ми допадна и драматизацията на Сара с пистолета - нито Кени, който първо й вика да взима пистолета, после я спира. Може би защото героите продължават да не са ми симпатични - всеки път, когато някой е в опасност, осъзнавам, че изобщо няма да ми липсва.

Горното важи с пълна сила за докторката и гаджето й. Отново глупости - оставят на няколко пъти психически нестабилна жена сама. При все, че има нови, неясни опасности, а старите не са изчезнали. Несериозна работа.

Явно ще се ходи до кулата и ще се търсят децата. При все, че предишния път това е убило всички. Да видим какво ще измислят с тази линия.

Жлъчката не убива чудовищата, това научихме този епизод. И че репликата от телефона е приспивна песничка. Първото - поредната задъдена улица, на която се отдели прекалено много време. Второто - явно предстои да видим какво точно е сънувал дебеланко и как е свързано с детето на Фатима. Но нещата започнаха да се завъртат доста около деца. Виктор е бил дете, Табита е загубила дете, малкият й син вижда момче, тя вижда удавени деца, всички сънуват детска песничка, Фатима е бременна... деца, деца, деца.

И последното, което и тук коментирахме... Идеята, че се манифестират нечии страхове. Цикадите са страх на брата на Сара, но на какъв принцип се манифестират тези неща? Досега бяха само чудовищата, които всички виждаха, сега всички виждат цикадите. Лични халюцинации явно имат доста хора, но някои са общи, за някои хора. Да видим как ще навържат нещата.

# 476
Дяволо обсъждането на липсата на трети сезон е уж по туитове на хора от екипа и на самите участници,иначе да яко са вманиачени някой.
Годините не помня да сме ги обсъждали,в групата има доста теми,аз лично подкрепям,че се пътува назад във времето през дърветата,не вярвам града да съществува 5 века.
За цикадите пише че живеят като ларви по 17 години и се излюпват и имат кратък живот.Та в някакъв момент очаквам да поразчистят пълнежа и шепа хора да останат и да тръгнат към фара.
Много ми хареса и една теория че Виктор,Итън и умрялото момче са свързани,както Елоиз,Табита и децата които вижда.
Има няколко предположения,че децата които вижда са Елоиз и убитото момиченце от първи епизод първи сезон и други убити деца през годините.
Последно Джейд е новия Кристофър,всичко се повтаря и една сутрин Итън ще се събуди сам в градчето,а всички убити.
Общо взето всеки възприема по негов си начин и тълкува както го разбира

# 477
  • София
Това за Джейд и аз го писах. Харесва ми. Повтарят се нещата ама едно към едно. Сега ако изкрейзи като Кристофър ще е ясна работата, хаха. Все едно сме в симулация и след като се превърти играта или се извъртят определени неща и какво следва? Ами, рестарт!

Не го вярвам това. Какви туитове, какви пет лева. Обикновено от каста не туитват за такива неща, а си мълчат. Туитва се за обратното, за подсказки за нов сезон.
От МГМ ще ги обявя за най-големите малоумници и идиоти ако си спрат шоу, което носи милиони.
Иначе само и единствено стачката на сценаристите може да доведе до нещо такова. Може би ги е страх да прекъснат за 2 години минимум. Но пак е несериозно. Няма да са само те.
Имайте предвид, че 2024 г. почти няма да има нещо ново. Ще имаме нещо като нулева година за телевизионни и кино бизнес.

# 478
Много важно като няма ново Grinning
Тамън ще си почина и ще гледам неща, които се каня отдавна. Сериали бол.

# 479
  • София
Това за Джейд и аз го писах. Харесва ми. Повтарят се нещата ама едно към едно. Сега ако изкрейзи като Кристофър ще е ясна работата, хаха. Все едно сме в симулация и след като се превърти играта или се извъртят определени неща и какво следва? Ами, рестарт!

Сутринта като гледахме епизода, с моя коментирахме песента от интрото - в нея, певецът разказва, как като малък питал баща си какво ще стане, като порасне. После, на свой ред станал баща и неговите деца го питали същото, а той отговарял това, което неговия баща отговарял на него. Та ние мислим, че може би това е още една улика, че всичко се повтаря, и отново - ключ има връзката родители-деца.

Общи условия

Активация на акаунт