From / Отвъд

• 54 918
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Според мен Рандъл ще е новият Смайли.

Като се настачкуват сценаристите, ще видим.

# 496
Много ме е страх, че върви от нещо към нищо.. Sad Сякаш коренно различна линия подхванаха..

# 497
Нищо ново с тия продуценти. Пуснаха милион и една измишльотини и сега ще ни убедят, че са сънували. Все пак и братята зад океана трябва да схванат смисъла.

# 498
Изгледах.
Не вярвам тия двете да умрат.
Джули ми е симпатична. Но наркоманката е дразнеща и няма да я жаля много.
И за Рандал не ми е особено мъчно. Ама трябваше на съществата да се падне честа.
Не вярвам в следващия да се разкрие всичко. Няма как.

Обаче реално не сме видели никой да умира. Та ще видим и дали Рандалчо ще е умрял наистина.
Може да се окаже преял с бръмбари.

# 499
Мисля си, че ще се превърнат в чудовища, но ще е банално, ако стане така...

# 500
Теориите са за демони предимно,но пък ако стават умрелите чудовища до сега щяха да са се появили Аби и някой от другите,все някой щеше да ги познае.Според мен си умират.
Уж след финала щели да обявят снимките на трети сезон пък да видим.

# 501
Как да не сме видели? Всички разкъсвания видяхме. Дори и Дома е гледала как убиват сестра ѝ.

# 502
Понеже не мога да стоя в неведение и търпение ... прочетох изтеклите субтитри за 10-ти.
Би трябвало да има 3-ти сезон.

# 503
Аз не бих си развалила кефа,в неделя след парка с децата,докато спят на обяд ще си го пусна епизода.
Пазя се от спойлери,но до тогава като нищо ще разбера.То и трейлъра много подсказва кво що.

# 504
  • Somewhere far away
Тия цикади се оказаха по -лоши от колкото очаквах.

# 505
  • Варна
  По думите на Реджи, сестра му била разкъсана в съня си, затова Бойд реши да не заспиват. ОК, но Рандал си бе съвсем буден, Мари-почти, а Джули няма как да не е, освен леко да е задрямала и никой да не е забелязал...

# 506
Снощи изгледах 9 еп. Хареса ми, но пък въпросителните станаха още повече...

# 507
  • Sofia
  По думите на Реджи, сестра му била разкъсана в съня си, затова Бойд реши да не заспиват. ОК, но Рандал си бе съвсем буден, Мари-почти, а Джули няма как да не е, освен леко да е задрямала и никой да не е забелязал...
Сестрата на Реджи беше убита от съня.
Цикадите вече не са в сънищата - видяха ги върху трупа на Смайли, Сара също ги чува. Затова и нападнаха тези тримата. А защо само те ги виждат - не знам.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 10:20 от Brin de muguet

# 508
Има теория че Пола,сестрата на Реджи е убита от него или чудовищата,не от цикадите.Заради разкъсванията и нам си кви анализи още правеха в групата.И тримата за които идват те са Марисол,Рандал и Джули.Защо те,кой знае.
Ето един рейтинг за предаването,не знам на каква база е и колко е реален,но е с доста добър рейтинг в щатите.

И една интересна таблица от групата,според която около две три седмици са минали в нашето време от началото на сериала.Там как тече още не се знае.

# 509
  • Sofia
Определено сестрата на Реджи не е убита от цикадите. Не е теория, разликите в нападенията се виждат : тя беше обезобразена в съня си, все едно е убита от чудовища. В нейният случай сънят я уби.
Видяхме, че цикадите не разкъсват Рандъл. Приятелката на Кристи също не беше разкъсана от тях. Очите й се замъглиха и изпадна в нещо като кома и все още дишаше/е жива/. Няма никакви външни наранявания. Изобщо не прилича на това, което се е случило със сестрата на Реджи.

Общи условия

Активация на акаунт