From / Отвъд

• 54 884
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Много хубаво, че ни припомняш детайли от 1.сезон, лещичке.

evencee, за HBO ще почакаме. Sad

Soul Free, на някои твои въпроси:
- храната си отглеждат
- лекарствата са донесени от хората, колите, аптечките, а може и да имало останали от истинската някогашна болница на града
- всеки има някакви задължения, но едва ли са равностойни, затова има известна йерархия (но сега, при всички години на Виктор не е много ясно как е било)
- преди талисманите са пазили тишина, скрити
- защо да не са за боклука колите, не могат да ги поддържат, имат и в движение все пак
- вероятно имат някакво количество гориво, остатъчно, събрано от другите коли и го изпозлват при нужда
- градът някога е бил нормален, функциониращ

- водопроводът и електричеството остават загадка
- при камъните също има, затова се чудя онзи върху автобуса друго ли ще пробва на прозореца?!

# 151
Да дребни неща са,но пък добавят смисъл и логичност в някой неща.Сега като те четох се замислих,ако го има символа в някоя кола,дали не може да се измъкнат благодарение на него от това затворено селище?Не звучи като нещо смислено,но пък не пречи да се опита.Дона каза нещо доста тъжно на Табита като се запознаха.Че чудовищата не бягат и преследват,защото знаят че няма къде да избягат.Че хората се крият и молят да оцелеят до сутринта.Могат да опитат с пожар или някакъв вид бомба,едва ли само от камъните ги е страх.Не може да не умират все пак.Знаят ги къде живеят и спят,що не пробват,видя се какви са неадекватни.
Джим е прав,трябва да се обединят и опълчат,да ще има жертви,но това живот ли е в страх и постепенно ги избиват всички.

# 152
Аз също смятам, че в някой момент като разберат какво е преживяла жената на инженера долу, ще решат да слязат и да се разправят. Може би онзи от автобуса би повел такава група, той даже беше и въоръжен май.
Линията с детето зарязаха засега. Много важно беше, Сара насъскаха да го убие и после нищо с него.

# 153
Храната няма да им стигне с отглеждане. Всъщност колко хора са?
В къщата на колонията се занимават основно с рисуване и медитация, та не знам там как точно се организират за работа, хранене и други задължения.
В ресторанта работи китайката (забравих ѝ името), като готви за всички, защо така?!? Някак неравностойно ми се вижда. Ако е в нормалния свят, за това ще получава пари, а тук не е ясно....

# 154
  • Somewhere far away
Е най-накрая добър епизод- много напрежение , много чудо.

Относно епизод 6
Скрит текст:
Оказа се че тези червеи убиват чудовищата!
много гадна операция за сина на Бойд - и изобщо адски нелепа случка, как може да наръгаш човек без да искаш? то бива онзи да е заплес и очевидно разстроен ядосан ок.. но да наръгаш човек ей така случайно, много като на кино ми се видя този момент много нелогичен и нереалистичен. И егати от едно убождане с нож, колко много кръв и колко много проблеми. не очаквах че чак белите му дробове ще са засегнати- раната ми се стори по -надолу, но не съм лекар. много страшно ми стана като почна да пръска тая кръв и му изпръска лицето! Sad

И Фатима май е бременна... супер, само бебе ни липсваше!

# 155
Аууу, какви работи пишеш бре.
Да идва торента и буквите. Утре искам сготвени субтитри Joy
Тамън бях решила да оставя всички да излязат и да гледам накуп и те спретнаха нещо интересно.

# 156
Сега като те четох се замислих,ако го има символа в някоя кола,дали не може да се измъкнат благодарение на него от това затворено селище?Не звучи като нещо смислено,но пък не пречи да се опита.
Много добра идея!

Може би онзи от автобуса би повел такава група, той даже беше и въоръжен май.
Мисля и аз, че от негативен, ще е полезен и ключов с идеите и действията си.

Линията с детето зарязаха засега. Много важно беше, Сара насъскаха да го убие и после нищо с него.
Аз пък за другото дете си мисля, което се явяваше, дали не е починалото братче..

# 157
Къде го гледа?
Оф, само без саморазправи, много по стъпките на Лост ми идва, ама то с двама от техните продуценти ...
А на мен ли ми се струва, че много бързо оздравяват там? Момчето на следващия ден стана и хукна, сякаш не беше набоден на маса. Бойд с драскотинка.
Скрит текст:
В Лост имаше и бебе, чудех се кога ще проима и тук. Изобщо, твърде много прилики.
На мене ми е интересно защо Виктор мери дърветата и какви са тия деца, дето вижда майката, момчето с белите дрехи също какво е и защо им помага?

# 158
Братчето е умряло на около годинка и то малко преди да се озоват там. Детето в бяло е било "приятел" на Виктор още в началото, доста отдавна.
Тъкмо щях да пиша, че синът на Бойд не се е вясвал няколко епизода.

# 159
  • Somewhere far away
Къде го гледа?

от замунда го изтеглих

# 160
от замунда го изтеглих
Мерси, ще си го дръпна след малко. Мислех, че на стрийм някъде, всъщност по коя щатска тв го дават?
В нета се обсъждат символите, които вижда Джейд и теорията е, че са свързани с Хеката https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0

# 161
И аз го дръпнах,ще довърша трети от първи сезон и го пускам.
На церемонията по избирането къде да живеят са около 50-60 човека общо.

# 162
  • Somewhere far away
Ами то логично досега да не са чоплили много темата с храната , защото си е стигала за тях. Сега дойде един автобус с хора и нещата почнаха да стават проблематични и  никой не е подготвен за това. Храна за неканени гости няма...

# 163
В първия сезон бяха споменалу, че са намирали животните из полята.
Ама консерви откъде?

# 164
  • Somewhere far away
Те са такива хоум мейд предполагам. както бабите на село затваряха в буркани. И все повече хора всъщност го правят, щото с тези цени в магазините то по -добре ти да си направиш и  затвориш лютеницата - примерно, ама да не се отплесвам. Simple Smile Grinning

Общи условия

Активация на акаунт