From / Отвъд

• 54 918
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Мен един въпрос ме мъчи от известно време. Виктор беше казал, че Кристофър започнал да вижда знакът и тогава лоши неща са започнали да се случват (ако правилно помня). Тоест Виктор е бил в града, преди да се появят чудовища или други лоши неща? Той нали също е попаднал в града, горе-долу като другите?

# 511
Той няколко пъти го казва.Вечерта в която започнаха лошите неща,когато майка му е изчезнала.Също така как сестра му е рисувала нещата,които майка му е виждала/правила,като я е нямало вече и изчезват заедно в една нощ.Нали войниците от гражданската война уж са били история която им е разказвала.От всички теории и предположения,за мен лично чудовищата ги е имало преди Виктор.От тях са се крили нощем в мазето.Защо не са влизали там вече идея нямам,най вероятно е един вид защитена пещера и затова Виктор е оцелял там толкова години.Кристофър е лепнал от някъде червеите и е почнал да вижда символа,изпаткал е и убил всички.
Майка му е опитала да спаси децата,но са се удавили.И са призраци,търсят Табита за да им помогне да спаси душите им и да и покажат пътя за навън от градчето.От друга страна в гората наистина живеят страховете на починалите там хора-войникът,чудовищата,паяците,цикадите,страха от удавяне,страха от забременяване,абстиненцията и кой знае какво още има.
Със сигурност има мистика,фантастика,нереалност,може би някаква мутация/радиация и голяма доза  свързаност между хората и историите им по някакъв начин,всеки е там по някаква причина и е на някакъв кръстопът в живота си.
Последната глупост която четох е че всичко е плод на фантазията на Итън,който е с деменция и в старчески дом и си ги измисля всички тия неща.
А и една теория че ще свържат с фара сериала с Изгубени и тамошния мистериозен фар 🤣.

# 512

В общата тема навремето писахме за тези години. Но вижте ги самите години. Това място го има от поне 16 век (1506 г.). Или поне от тогава са попадали хора тук. Така че това няма как да е свързано с Виктор.

Това, което ми направи впечатление е, че са сякаш дело на един човек. Почти няма разлики в изписването на цифрите Thinking

Изгледах и аз 9ти епизод и нямам търпение за финалния. Дано повдигнат завесата по някои въпроси, а не да ни оставят с още нови и нови да си чакаме 3ти сезон.
Евентуалната обвързаност с митологията, която се обсъждаше и тук, би ми допаднала. Дори обяснение в стил "Бермудски триъгълник" бих възприела. Само да е логично и свързано, за да се насладим Simple Smile

# 513
Има разлики в изписването на 6 и 9, едни са окръглени, други по-прави, 1883 пък е доста ъгловато изписване, има разни дребни разлики ако се загледаш, единицата в някои случаи има черта отдолу,  в други няма. То може и един човек да е пътувал няколко пъти, но не са всички еднакви. Пътуването във времето мисля че е ясно показано вече, но едва ли ще му хванем края и началото 😁

# 514
Спойлнах се жестоко какво намира Джейд,направо нямам търпение за неделя.Така не съм се вълнувала от епизод на Калмарите 😁.

# 515
  • Вестерос
Оф а аз още 9-ти не съм гледала

# 516
Спойлнах се жестоко какво намира Джейд,направо нямам търпение за неделя.Така не съм се вълнувала от епизод на Калмарите 😁.
Ти нали се пазеше от спойлери 😁
Аз 9-ти епизод почти го бях "изгледала" от спойлери и си мислех, че няма да ми е интересен, но всъщност ми беше Simple Smile

# 517
  • Sofia
Е сега ме хвърли в чуденка! Аз Джейд нещо не виждах да играе някаква роля на финала.

# 518
Оф, кой беше Джейд? Joy

# 519
  • Sofia
Този, който вижда символа и преследваше Виктор за отговори.

# 520
  • Sofia
Джейд, който с приятелят си се озаваха на мястото (и Сара уби в лечебницата), след като успешно са продали компанията, която са създали.

# 521
Ами в групата уж са забранени спойлерите,ама някой изпльоскал официалните снимки от MGM+.И тия акъл нямат да пускат такива неща.
Отваряш на твоя отговорност да си развалиш част от кефа от финала.Аз останах с отворена уста,ако не го бях видяла,финала щеше да ми е по уау 🤣.
Скрит текст:
Джейд е в кулата с удавените деца на някакви олтари положени.Мега крийпи 🤪

# 522
Няма пък да кликам Grinning

# 523
Аз го видях там, даже май и още снимки имаше
Ами ще видим

# 524
  • София
Трябва да спра да влизам в темата, че накрая ще се спойълна Joy Опитвам се да устискам до неделя.

Общи условия

Активация на акаунт