Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 369
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
.  kirilova.mm ужасно съжалявам!
Познавам тези чувства,на никого не пожелавам да ги изпита.Преди 7 години и аз го преживях,първата ми бременност приключи по същото време.
От опит ти казвам,че трябва да опиташ да се събереш и да продължиш,потърси психолог дори (тук момичетата споменаваха една).Много е трудно ,знам.Ксто се върна назад и всичко ми е на черна лента.
Живей с мисъл за новата бременност ,подготви се психически ,физически и започнете опити в момента,в който ви позволят ,само положителния тест лекува донякъде травмата.Както си казала самата ти,това с твоето бебче е случайна малформация,следващия път всичко ще бъде наред.Ще имаш прекрасна бременност с щастлив финал ❤️🌈🍀
Мило момиче,прегръщам те!

# 511
  • Варна
Момичета, аз почти цяла тема съм изтървала... Виждам и нови бременни, което много ме радва. Аз почвам 33та седмица и онзи ден бях при Цонев да обсъдим имам VBAC. Не ми отказа, но бая звезди трябва да се наредят за да стане. И ми измери шийката 37мм. Направо ще припадна вече с таз шийка, какви са тез меренки, какви са тез разлики... Няма да лежа вече, не мога повече, то ако искам да е естествено трябва да си възстановя тонуса, че станах желе. Ще се върна сега назад да видя какво се случва с вас

# 512
  • Замък сред облаците
Кирилова, съжалявам за загубата! За съжаление понякога има случай където дори няма кого да посочим за виновен, лош шанс… Пожелавам ти да се събереш бързо, да простиш на тялото си и на случайността и да не се предаваш! Детенцето ще се върне при теб един ден! ❤

# 513
Кирилова,много съжалявам Cry няма нищо лошо да ходиш на психолог, събирай сили и следващия път да е успешен!

# 514
Кирилова, съжалявам много аз също съм с късна загуба. Всичко ще е наред следващия път. Събери се, ако ти се плачи, плачи не го дръж в себе си. Няма как да се предвиди, както е казала АА лош шанс Sad

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 22:35 от pinitos

# 515
Толкова много ви благодаря момичета! Вие наистина сте огромна сила и подкрепа. Радвам се, че реших да се престраша да споделя, защото само някой, който го е изживял, би могъл да ,, влезе в моите обувки". Знам, че времето не лекува, но вярвам че нашето момиче ще ни намери отново! 🙏❤️🌈

# 516
Кирилова, съжалявам много за загубата! Пожелавам от сърце никога повече да не я изпитваш и скоро да си със здраво, пухкаво бебче на ръце!
Момичета, може ли да помоля детайлите на психолога, искам да направя една-две срещи. Насочиха ме към Татяна Райнова, но ако имате добри отзиви за друг, ще си запазя при него.
Много се радвам и за всички момичета с положителни тестове и добри новини от лекарите! Стискам палци всичко да върви успешно до финал Heart

# 517
Разбира се, че ще ви намери много, много скоро Simple Smile Времето не лекува да, но с времето се научаваш да живееш с болката и точно тази болка ни прави по- силни. Аз да дам отчет от прегледа всичко е наред обаче полипа си е там и ще продължавам да си кървя най-вероятно, имам и хематом, но доктора каза че ще се махне с времето

# 518
  • Замък сред облаците
Пинитос, казаха ли ти да почиваш заради хематома, колко е голям и т.н? Обикновено ако той седи между сакчето и матката  може да е причина за т.нар отлепяне. Не искам да те плаша, просто с успешната ми бременност имах и тая “екстра” първия триместър.

# 519
Пинитос, казаха ли ти да почиваш заради хематома, колко е голям и т.н? Обикновено ако той седи между сакчето и матката  може да е причина за т.нар отлепяне. Не искам да те плаша, просто с успешната ми бременност имах и тая “екстра” първия триместър.
Хематона на 28,05 беше 6/3мм, днес е 14/7 мм по предна стена. Нее, нищо не ми казаха за него само, че трябва да се махне по някоето време. Казаха ми ако до 2-3 дни нямам кървене пак да започвам с натаспин вечер по 1. Нещо ме е страх да не взема да го почна натаспина и да изкървя зверски, в голям филм съм.

# 520
  • Замък сред облаците
Милата ❤Не може ли НМХ вместо натаспин, НМХ даже има резорбиращо действие при хематоми….

# 521
Милата ❤Не може ли НМХ вместо натаспин, НМХ даже има резорбиращо действие при хематоми….
не знам, кога ще ми изпишат НМХ, казаха ми че искат да чуят хубаво пулс. На 14ти съм пак на преглед и пак ще питам. Направих консултация с хематолог др. Кондева и тя ми каза да пия една седмица натаспин след това да си пусна изследвания за кръвосираването и ако артт се запазва долногранично тогава да включа антикоагулант. Но аз нямам една пълна седмица да взимам натаспин, че кървя сега, ако се закрепи и не кърви.....

# 522
  • Замък сред облаците
А на Кондева сподели ли за хематома?
Аз с растящ хематом не бих пила натаспин, а съм приемала НМХ + прогестерон. Много несериозно ми се струва отношението на АГто ти щом е казал че хематома ще мине пък ти цапа…

# 523
  • Варна
Кирилова, искам да ти вдъхна кураж. Февруари 22ра и аз загубих бебче в късна седмица. Не беше с малформации, но това не ме караше да се чувствам по-уверена и по-малко депресирана. Взех си книгата "Здравословна бременност след 30" и да ти кажа много ми помогна да събера увереност, че другия път всичко ще е наред. Има уникални съвети как да се подготви тялото преди забременяване и по време на бременност за да бъде една бременност максимално лека, а бебчето здраво. Хубаво е и бащата да мине курс с добавки и да поизчисти малко нездравословни навици поне до забременяването. Другия път всичко ще е наред, мисли за него.

# 524
Добро утро. Нормално ли е от сутрешния утрогестан да падат цели парченца, като раздробен ? Дали се е усвоил в такъв случай? Лежапо 30-40 мин.
И освен едни болезнени зърна, други симптоми нямам , дали е ок това...

Общи условия

Активация на акаунт