Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 365
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ян, са утрогестана да, нормално е .

Коя седмица си? Аз чак в 6та почнах с някакви бледи симптоми.

# 526
Другиден слизам в 6гс. А,и много ям. Снощи вечерях като прасе и в момента корема ми къркори ужасно.

# 527
Ян, при мен единствените симптоми са болезнени гърди, а понякога и зърната не мога да ги докосна и корема ми е подут. Ще експлоадирам, 5+4 съм. Ще видим дали като предната бременност ще ми се гади целодневно. Хем не искам да съм пак като парцал. Обаче пък така няма да ми се пуши. Joy Електронни цигари пушех, ама и те трудно се отказват.

# 528
А на Кондева сподели ли за хематома?
Аз с растящ хематом не бих пила натаспин, а съм приемала НМХ + прогестерон. Много несериозно ми се струва отношението на АГто ти щом е казал че хематома ще мине пък ти цапа…
кървенето ми е от полипа, не съм й казала за хематома защото той се появи след консултацията ми с нея. Мини и справяш ли се със спирането на iqosa защото на мен ми е доста трудно....чак ме е яд на мене си

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 09:31 от pinitos

# 529
Излезе ми резултатата от прогестерона. Сега вече се панирах. Под долната граница ми е

А миналия петък това беше резултата.

Направо ми се дорева. Писах на докторката. Чакам да ми върне отговор. Ако не стане до един час, ще й звъня.

# 530
Мини, моя падна за 48ч с 10 еденици и добре,че писах тук ,за да ми кажат,че това не е ок и почнах утрогестан . Моята АГ смята,че няма нужда да се изследва и затова си записах час при друг. Според мен иди си купи утрогестан и го почни,ако не ти отговори ... Не знам твоята лекарка дали му обръща внимание, явно не всеки го прави.

# 531
Тя лекарката ми каза да го изследвам, Ян. И ми каза, че ако е нисък, ще изпише утрогестан. Ще изчакам около час, защото знам че работи всеки ден и може да е с пациенти. Аз не знам дали ще ми го дадат без рецепта в аптеката.

# 532
Добре,че е обърнала внимание. Ще ти го дадат, на мен никога не са ми искали рецепта. Странно защо ни е нисък, и моя почна от стойност 63 ... Не знам. Пиши какво ти е казала,моля, интересно ми е мнението на АГ,който обръща внимание на това, защото аз съм на тръни докато ми дойде часа за другия...

# 533
Ще пиша, Ян. Направо ще ми се пръсне сърцето от притеснение.

# 534
  • Замък сред облаците
Мини, ти си почни утрогестан, но долната граница е 25nmol. Все им се чудя на Бодимед за чий х** посочват от 35 нагоре.
И пак припомням, секретира се непостоянно прогестерона още.

# 535
Благодаря, АА! Какво значи секретира се непостоянно? Един ден може да е една стойност, в друг ден по-ниска, в трети още по-надолу? Или друго се има предвид?
Още не ми е писала докторката. След малко ще й звъня.
Аз съм смотана и не мога да поискам от аптеката препарат, за който нямам рецепта.

# 536
  • Замък сред облаците
Ами отделя се в различни части от денонощието (няма правило кога) и серумната концентрация варира. Като цяло би трябвало да ти е по-висок резултата вече, но все още не е под критичната норма от 25нмол.
И аз с първата Б ми беше трудно да взимам лекарства без рецепта. Вече нямам тия скруполи.

# 537
Звънях и на лекарката, не ми отговаря. Буца ми е заседнала в гърлото. Мъжът ми също е против да се взимат лекарства без да са изписани от лекар и някак ме няма за по-компетентна от такъв. Няма да е доволен, ако на своя глава взема лекарства. А смятам че за това трябва и двамата да вземем решение, защото в крайна сметка детето е и на двамата. Сега като окоси тревата ще му кажа, че не ми вдига гинеколога и ще решаваме какво да правим. Но определено ще я сменя. Не желая да съм при лекар, с който не мога да се свържа при нужда. Ето вчера ми каза, ако повръщам много, имам кървене и другото го забравих, да й звънна веднага. Днес й пиша, тя не отговаря, звъня и не вдига.

# 538
  • Sofia
Minnie, аз бих започнала утрогестан вагинално на своя глава, поне докато се свържа с лекарката. От утрогестан на бебето нищо няма да му стане. И детето може да е и на двамата, но тялото е само твое.

# 539
  • София
Мини, вместо да се притесняваш вземи утрогестан. По едно да почнеш сутрин и вечер, е напълно достатъчно като за начало, хубаво е да полежиш след поставяне. И без да се шашкаш, нищо страшно не е станало.

Общи условия

Активация на акаунт