Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 357
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Че не минаваш ли през регистратура за лекарката? Никога не съм показвала лична карта на лекар 😅
АА ,2015 година се следих в Щерев и за шест месеца нямам НИТО един амбулаторен лист от прегледите ми при АГ.Единствено от феталната и от БХС имам,които бяха при Чавеева.
Накрая като стана гафът с изтеклите ми води в края на петия месец, нямах никакво доказателство дали и колко ми е била шийката ДВА дни преди случката.Имах резултати от абсолютно чиста микробиология на влагалищен секрет и урина 20 дни преди случката.

Така че изисквайте си амбулаторен лист след всеки преглед!Дай Боже да ви останат само за спомен,след като се родят живи и здрави децата ви.

# 556
Аз не знам дали е зле реално. Просто няма от кой да взема препоръки за доктор. А в нета няма толкова мнения за тях, колкото за гинеколози в София.

Bubble, и на мен не винаги са ми давали амбулаторни листа в Щерев, но на единия преглед виждах компютъра на доктора. Ами имаше история за всеки един преглед, на който съм ходила, с описание и т.н.

# 557
  • Замък сред облаците
В Щерев и Надежда пазят всичко на ел. досие и си е тяхна политика като частни болници. Една от причините да не са ми избор. Във Вита ми дават по два амбулаторни, единия за ДЗО.

# 558
  • София

Bubble, и на мен не винаги са ми давали амбулаторни листа в Щерев, но на единия преглед виждах компютъра на доктора. Ами имаше история за всеки един преглед, на който съм ходила, с описание и т.н.
Отказаха да ни предоставят каквато и да била информация ,а ние бяхме толкова шокирани,че просто оставихме нещата така.Нямаше да си върнем бебето.
Факт че аз трябваше да си изисквам амбулаторните листове ...
В Надежда винаги са ми давали лист ,а Вецев ми писа на ръка нещо като становище ,като ходих при него преди около година да си говорим за бъдеща бременност.

# 559
  • На изток от Ада
Мини има тема в бг мама за Аг в Стара Загора.
Има и репродуктивна клиника

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 19:05 от nasito8988

# 560
Това че не са ви предоставили информация е притеснително. Според мен има регулатор, към който можеш да се обърнеш и да изиска от тях тази информация. Иначе си права, трябва да си искаме амбулаторните листа. Не само ако болницата сгафи, а и за да имаме история. Не може всичко да се помни.

Насито, в темата за АГ-тата в Стара Загора има много малко скорошни мнения.
Репродуктивна клиника за какво ми е? И ако беше добра хората нямаше да пътуват до София. И ще помоля да си коригираш поста, защото си ми писала истинското име. Това че с теб съм го споделила, не значи че искам целия форум да го знае.

# 561
На мен в МД Варна също не ми дават амбулаторен лист, но си имам досие, в което описват нещата. Не вярвам да нямат система, в която да се пазят досиета на пациентите. Въпреки, че сега като се замисля, май при частни прегледи не дават, само когато е по ЗК.

# 562
  • На изток от Ада
Ако можеш пътувай . Има хора се слядят в София и Пловдив!!
Всеки си решава един Аг може да не е ок за мен но ок за теб.
Аз сигурно няма да мога да слледя благодаря в София, че не знам ще мага ли да пътувам !
Къде съм ти писала името ? Объркала съм се не че ще ти казвам името .....
Репродуктивната помага

# 563
Ами виж си поста, Насито.

# 564
  • На изток от Ада
Ох видях и се притесних !

# 565
Благодаря ти!

# 566
  • На изток от Ада
Няма за какво ! Грешката е моя ! Аз  съм Атанаска ! Съжалявам че успях да помагна..  че и каша забърках...

# 567
Е, хайде сега, Насито. Няма нужда да казваш и твоето. Не си извършила смъртен грях, нито си ми източила банковата сметка или си ми дала копие от личната карта на измамници. Вярно че и аз малко по-остро реагирах, за което моля да ме извиниш. Просто днес ми дойде в повече.

# 568
  • София
Аз винаги получавам амбулаторен лист в Щерев, и без да съм искала.

Мини сега имаш утрогестан, мушкай и се успокой. Ще го измислиш за лекар, не е наложително днес да вземеш решението. Аз личен контакт с лекар нямам, за мен най  успокоително е лекар да работи в АГ болница и да има по всяко време къде да отида, а не да разчитам на вайбъри и обаждания за спешни неща. Та виж дали имаш тази опция, ако не, София или Пловдив.

# 569
  • На изток от Ада
Не е проблем името !
На теб спокойствие!
Мен мн ме жегва когато някой ми се скара...
Разбирам те понякога тъй става ! Ще намериш твоя док и ще си родиш детенце

Общи условия

Активация на акаунт