Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 91

• 25 353
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • Замък сред облаците
Аз винаги получавам амбулаторен лист в Щерев, и без да съм искала.

Явно е до лекар, че като проучвах 2020/2021г болниците беше масово оплакване, че не дават. Ти не си отскоро там, така че явно докторката си е читава Simple Smile

# 571
  • София

Явно е до лекар, че като проучвах 2020/2021г болниците беше масово оплакване, че не дават. Ти не си отскоро там, така че явно докторката си е читава Simple Smile
Аз 2015 година съм се следила там,доста отдавна беше.

# 572
  • София
И аз тогава, а и последните три години нали по честите посещения. Но 2015та със сигурност съм имала амбулаторни защото възстановявах с Уника

# 573
  • София
И аз тогава, а и последните три години нали по честите посещения. Но 2015та със сигурност съм имала амбулаторни защото възстановявах с Уника
Ясно,до лекар е значи,като навсякъде.

# 574
  • Варна
В МД Варна лист ми дава Цонев, Атанасова не ми дава. Много добро впечатление ми направи Цонев като се видяхме сега да обсъдим раждането. Не се бяхме виждали от август или септември, но абсолютно цялата ми информация е в компютъра му и 10мин само си припомня и анализира нещата, които има за мен - аборти, тромбофилии, че е имал съмнения за киста.. Сто неща, някои аз сама бях забравила даже.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 20:13 от Didi_Bidi

# 575
  • Замък сред облаците
Някои лекари помнят някои по-специфични случаи. Но не може да запомниш мед историята на целия човекопоток, който минава през теб. С АГ така й припомням някои работи, тя всеки път ми се извинява, че не помни детайлите, но като ти минат по 20-25 човека на дежурство всеки с индивидуалните си проблеми…еми правете си сметката.
Затова много уважавам тия дето си пишат и четат амбулаторната история. И АГ си записва и прави сверка като вляза, и ендото, и хематоложката. Харесвам този подход.

# 576
  • София
Мда... Не знам какъв лекар ще е който ще помни всичко... Моята лекарка даже на последния преглед си беше отворила за раждането да чете и й припомнях какъв екшън беше. Просто трябва да сме с правилните очаквания към лекарите и да имаме приоритети които да търсим в тях.

# 577
Скрит текст:

Мини сега имаш утрогестан, мушкай и се успокой. Ще го измислиш за лекар, не е наложително днес да вземеш решението. Аз личен контакт с лекар нямам, за мен най  успокоително е лекар да работи в АГ болница и да има по всяко време къде да отида, а не да разчитам на вайбъри и обаждания за спешни неща. Та виж дали имаш тази опция, ако не, София или Пловдив.
Мушнах, Мацето. Сега се успокоявам. Joy Въпреки че обидих мъжа ми, а за това нямам хапче.
Да, това да работи в АГ болница и аз мисля че е важно. Тази не беше така. И реално нея са я извикали вероятно в болницата в петък, когато я чакахме час и нещо да се върне. Но пък с първия ми аборт, когато започнах да прицапвам и звъннах в Щерев, ми записаха телефона и ми казаха, че доктора ще ми звънне възможно най-скоро. И ми върна обаждане, като от регистратурата му бяха предали всяка една моя дума. Да, добре е да можеш да отидеш на място, но аз не винаги мога да преценя дали някое състояние е спешно и хубаво да можеш да имаш контакт с лекаря. Пък било то и през регистратурата. Поне за мен е важно.
Знам че не трябва да решава сега на момента. Имам две седмици, ще го обмисля, ще се опитам да събера мнения от познати. Въпреки че не искам да казваме още че съм бременна, а почна ли да разпитвам, ще се разбере.

Дописвам. Аз не очаквам лекаря да ми помни цялата история. Това е почти невъзможно. Искам да мога да разчитам на него, да му имам доверие и да има нормално отношение към мен.

# 578
  • На изток от Ада
Да добре е в болница да е . Бях в държавното Аг при един ми бива като имаш док там, лежах бива. Др браво без аг в държавното ммм кофти , лежах за аборт ...
Повече няма да ида в държавата Аг . Там са изнурвени , и една врата сложиха около ковид с клюм се отваря няма виждане. Сега сигурно е пак така

# 579
  • Замък сред облаците
Наси, и в частните са бая изнервени често. Масов е недостигът на персонал, да не се чудите защо.

# 580
  • На изток от Ада
Ами тъй ,но в Надежда изглеждат усмихнати ! Тя свекървата искаше и да лежа%нейде уж да задържане ама не бих искала ...
Аз не чувам добре и всеки те нахоква. Даже и жените в  стаята когато лижах с хематом. И на сестра ме бяха казали ,тя да ми се скара !
После и за аборта беше  тъй, гадно се държеше друга жена ...

# 581
Мини, ако решиш за Пловдив, мога да съдействам!
Продължавам да ви следя и да стискам силно палци, момичета 💛

# 582
Благодаря, chrissie. Кажи ми за Пловдив, може и на лични.

# 583
Здравейте на всички, може ли някоя мацка да ми каже изследванията на коагулация (АРТТ, фибриноген, д-димер, INR, ПКК) има ли значение по кое време на деня се пускат Simple Smile

# 584
  • Замък сред облаците
Най-добре сутрин на гладно за ПКК, останалите без значение.

Общи условия

Активация на акаунт