Телефонни разговори

• 5 791
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Ами тя връзката е приключила, щом човекът, с когото партньорът има нужда да споделя, не е брачният партньор... Това е по-притеснително от физическата изневяра.
А възможно ли е изобщо обратното? Да имаш деца с някого и да бъдеш интересна, зашеметяваща, оригинална, секси, предизвикателна -  с баща им?
Разговорите неминуемо се въртят около бита. Колкото и да е досадно.
Затова винаги ще има съблазнителки. Отдалеч. Отпочинали, свежи, съчувстващи.
Винаги е по-интересно.

# 31
Pepa57,
Кое дали е възможно ? Мъжът ти да те обича ли ?

# 32
Pepa57,
Не. Може и да те обича, по свой начин.
Но нещо, привнесено отвън,  може да му е много интересно и вълнуващо.

# 33
И аз имам приятели мъже, просто приятели, но се виждам с тях 2-3 пъти годишно за по кафе и контактуваме по Месинджър веднъж на няколко месеца. Да се чува с някоя друга постоянно и да отказва да прекъсне контакти с нея, защото си му споделила, че му е неприятно - няма как да му е просто приятелка. Ако още не се е стигнало физически до секс, то се планира това да се случи. Ако изпраща редовно пари и децата ти и ти сте подсигурени - к'во ти пука. Ако искаш и ти ще си намериш някой "отдушник". Безценния му салам да си го вре където ще, и без това вече едва ли е особено привлекателен.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 15:58 от mariamp28

# 34
  • Далечният изток
И аз не разбрах какво е обратното...?!
Предполага се, че партньорът е най-близкият ти човек и можеш всичко да споделиш с него. Добре, след толкова години вече няма тръпки, пеперуди и любов, но ако не е останало и уважение, и обич към майката на трите ти деца... за какво говорим...

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 15:30 от AIDA_N

# 35
Скрит текст:
Ами тя връзката е приключила, щом човекът, с когото партньорът има нужда да споделя, не е брачният партньор... Това е по-притеснително от физическата изневяра.
А възможно ли е изобщо обратното? Да имаш деца с някого и да бъдеш интересна, зашеметяваща, оригинална, секси, предизвикателна -  с баща им?
Разговорите неминуемо се въртят около бита. Колкото и да е досадно.
Затова винаги ще има съблазнителки. Отдалеч. Отпочинали, свежи, съчувстващи.
Винаги е по-интересно.
Естествено, че не. Мъжете според мен не изневеряват или защото не намират някоя да си заслужава, или от страх, или уважават и обичат жена си все още много, или никоя не им връзва или работят на място само с мъже, или са от рядката порода мъже, които държат на брака си и биха го прекратили, ако вече не издържат, преди да търсят друга. Но не защото жена им след 14 години и три деца по-късно им е като ново гадже и ръцете им се потят преди среща. Ако иска, ще изневери. Това няма общо с човека отсреща.

# 36
Pepa57,

Като чуя, че някой някого обича, но по "свой си начин", ми става ясно за какво става въпрос. Но го разбрах над 30г., че начинът да обичаш е един. Тия приказки "ама аз по мой си начин" на 15-20 годишните...

# 37
Е, просто начин да се кажат нещата меко ... Wink

# 38
Pepa57,
Пепи, душицо, отношенията между съпрузите не стоят така.
Да, опитваме вълнуващото, но не тръгваме с него. Оставаме си с познатото. И така в масовия случай.

# 39
Е да, но тогава имаме и такива теми Wink "защо..."
Иначе преобладаващо си остават. Навик.

# 40
Е да, но тогава имаме и такива теми Wink "защо..."
Иначе преобладаващо си остават. Навик.
Бракът не е навик, а е избор, направен от обич. Но, иначе тук в тази тема, мъжът е на път да си развали брака, така че тук няма вече обич, уви.

# 41
  • София
Мъж, който заминава да работи в чужбина след 10-15 г брак, всъщност напуска семейството си. Дааа, ушите ми се изтъркаха да слушам "ама той за пари, да имате вие". Пълни тъпотии.
Намира си повод за нов, вълнуващ живот под благовиден предлог.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 16:26 от Rockstar

# 42
Точно от този тип приятелство до туй в онуй пътя е много кратък. Приказки, споделяне, оплакване, утешаване, ежедневна комуникация и стой та гледай какво се случва неусетно.

# 43
Да, тук проблемът е, че след туй в онуй може да не следва емоционална връзка, но след емоционалната връзка често следва туй в онуй. Тия неща, които той не може да сподели на жена си, най-вероятно са свързани с оплакване тъкмо от нея. И насреща има някоя, която го слуша, разбира, съчувства и е готова да му избърше сълзите... в пердето.

# 44
  • USA
А защо вие не заминете с 3 деца в държавата която е съпругът ви и да сте заедно.

Общи условия

Активация на акаунт