Проблем ли са честите бизнес срещи и командировки за партньора?

• 7 600
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Правилно.
От живота трябва да се взима от всичко и на всяка цена.
Сега тази жена какво е виновна, че се развела.
Куфарчето просто ще трябва да се нагажда, но това са само едни десет години.

А като цвете в саксия ли да го гледат? После животът и той ли ще го третира като защитен вид в резерват?
От опит мога да кажа, че деца, които не са се научили да се справят с проблеми и да се надигат след падания като малки, после много често не се научават и като големи. Това дете няма да е нито първото, нито последното с втори баща.

# 256
Аз нямам куфар! Имам дар от Вселената/ Бога/ Природата!

# 257
  • По света и у нас
Значи първия мъж си е резервирал бившата да не се задомява с нов мъж и да не ражда други деца от новия чрез този апартамента,  който той на половина е изплатил… От една страна разбирам, че понякога на жената и е по добре да не живее с новия, но ми се струва че този апартамент е просто оправдание. Защото ако новия беше идеален за теб, щеше да искаш да живееш с него и с апартамент и с дете и въобще. А когато си ОК да не живееш с него има нещо което си държиш я от предния, я новия не може да ти даде.

# 258
Ще поживеем да видим какво ще стане

# 259
Елеа и мъж първо да се изяснят, кое и как, че още не са заживели заедно и имат разминавания. Темата тръгна от едно, а вече детето къде ще живее.

# 260
Поздрав за Елеа, тъкмо се върнах от тридневно миткане из Уейлс. ММ е ОК, aма сме женени от 22г, та му е като глътка свеж въздух.

Скрит текст:

# 261
Поздрав за Елеа, тъкмо се върнах от тридневно миткане из Уейлс. ММ е ОК, aма сме женени от 22г, та му е като глътка свеж въздух.

Скрит текст:

Йеййй, благодаря!
Там не съм била! Изглежда мистично- готино!🤗
Ние с моя пряк началник все търсим къде има някакви изби, къщи за вина, дегустации, направо полудявам! И като се започне, сухо, полусухо, какъв сорт, какъв регион, колко години стояло в бъчвата, с каква дървесина била бъчвата…🤣🤣🤣Ей така може да откара с часове.

# 262
Страхотно!
Тогава как възприемаш изказвания, че не е цвете в саксия, така или иначе живота ще го обрули, че не е първото с втори баща, не знам какво е това чудо втори баща, понеже за мен майката и бащата са в единични, уникални бройки.
Та какво мислиш за това с втория баща? Звучи ли ти добре това "втори баща", "няма да е първото"?

# 263
Страхотно!
Тогава как възприемаш изказвания, че не е цвете в саксия, така или иначе живота ще го обрули, че не е първото с втори баща, не знам какво е това чудо втори баща, понеже за мен майката и бащата са в единични, уникални бройки.
Та какво мислиш за това с втория баща? Звучи ли ти добре това "втори баща", "няма да е първото"?
Аз затова казах, че не държа да му става баща, то няма и как.

# 264
Не питах дали може да му стане втори баща.
Питах какво е твоето мнение за този начин на мислене.

# 265
Тъй като бащата на моето дете не е от най-читавите, се радвам, че няма да го възпитава той! Това, че си дал семето не те прави баща в истинския смисъл на думаа, прави те донор на сперма.
Трябва първо да уточним кой смисъл влагаме в думата “баща”.
Иначе за децата: мисля, че не трябва да им вменяваме вина, че сме се грижили за тях цял живот и след време чакаме същото и от тях към нас. Тогава няма да се чувстват свободни да следват мечтите си и винаги ще имат чувство на дълг- “да не оставя мама сама, защото тя навремето се е отказала от личен живот заради мен!”
Това означава да го обрека и да се превърна във вечно онеправданата мрънкаща слаба жена, която първо е била под опеката на баща си, после на съпруга си и после да очаква същото от сина си!
Аз не искам да го правя зависим от мен! Искам да се чувства щастлив, да знае, че аз винаги съм до него!

# 266
Естествено, че тя ще най- добре, ако бъдещия и детето се харесват и могат да съжителстват без проблем. То това е най- важното в случая.

# 267
Тези деца, които са зависими от мама и не могат да я оставят често са си имали свой си баща, който е живял с майката. Даже и братя и сестри си имат често. Т.е. това е отклонение от нормата , което не зависи от липсата или наличието на татковци (умишлено в мн. число).
Работещите в бързи кредити и мобилни оператори и т.н. първо ги учат как да не отговарят на преки  въпроси на клиентите и ако се наложи да повторят едно и също нещо по пет различни начина докато клиентът спре да пита.
Работи с повечето клиенти, но не с всички.
И определено не е някакво постижение.https://

# 268
Аз не разбрах детето на колко е,но пък имам въпрос - след каква възраст е удобно да се учат децата, че светът не се върти около тях? Защото утре тези деца ще са едни  непоносими 'възрастни', които са научили две неща - да си връзват обувките и магическия израз токсичен нарцисист. Второто, разбира се, по никой начин не се отнася за тях.

# 269
На 8 години е. Аз вече казах, че не искам да го правя егоист.
Не разбирам идеята на ФБ59

Общи условия

Активация на акаунт