🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 152
  • 667
  •   1
Отговори
# 150
Не мига да отрека, че Дани не е от най-лошите играчи този сезон.

Но ми е адски неприятен от деня, в който влезе в играта.

А напоследък се държи точно като мъж с неговата височина.

# 151
  • Другата България
Да, може и една многокомпонентна игра, то е същото всъщност.

# 152
Ох, Геви недостойна беше твоята постъпка да не поздравиш всички. В журито си там може да дадеш за гласа си за най-достойния не е нужно да показваш липса на елементарно възпитание.
Много неадекватна девойка, ще я запомня с нейните физиономии и въртене на очите. Не е нужно да се демонстрира всяка емоция, която ни споходи все пак.
Кого не поздрави Геновева?

# 153
Не знам дали и друг го забеляза, но на играта за наградата, когато бяха на гредата, Татяна такива странни и нелепи стойки и физиономии правеше, че ме заболя корема от смях Grinning  Не знам на какъв фитнес ходи, обаче е чак смешно слаба и схваната. Май и Мария беше по - силна от нея. Най - слабата и неподготвената, жената с черпака е на финал, но то и точно затова е на финал. Не е за вярване.

# 154
Ох, Геви недостойна беше твоята постъпка да не поздравиш всички. В журито си там може да дадеш за гласа си за най-достойния не е нужно да показваш липса на елементарно възпитание.
Много неадекватна девойка, ще я запомня с нейните физиономии и въртене на очите. Не е нужно да се демонстрира всяка емоция, която ни споходи все пак.
Кого не поздрави Геновева?
Светльо и Татяна

# 155
Скучен и предвидим предпоследен епизод.
Нямам различни очаквания от предаването и за утре, но поне ще гледам Миланското дерби реванш вместо "финала" Simple Smile

# 156
А сега си представете как утре става чудо на чудесата, отпадат Благо, Ермина и Дани, а на финал остават Татяна, Светльо и Едис. Ще е подобаващ финал на този сезон. 😀

Единственото интересно утре ще са речите на Снежана и Тино. Краткото резюме на сезона е “Благо почива тук”. 🥱☠

Лошото е, че нищо по-интересно не се случи.

# 157
  • Другата България
Ти пък! Как да не се е случило!
Материал за жълтите вестници бол.
Първо, Мара имаше гадже от ....колко годишна беше, 15, 16, 17? И много се обичаха, и много си вярваха. Каква стана тя - излезе си обвързана с Джизо Колизеума, така, както “почиваше“ на острова, така явно между почивките и друго занимание си е намерил. Аз вярвам, че с Мара са някакви, дали само за рейтинг на инфлуенсърството ѝ, или наистина има ЛюбоФФ ми е все тая, но тя поне е залитнала явно.
Второ, Цецко също влезе с приятелка навън, днес чухме и “обичам те“ към Ермина при все, че и те явно бяха двойка вътре.
Трето, не вярвам, че на Геновева чуФФствата към Павел бяха само “братски“. Просто явно ПаФката не върза.

Тъй че материал за жълтата преса поне този сезон даде достатъчно.

# 158
  • София
Много рядко пиша, но винаги ви чета. Невероятно съм щастлива, че Геви отпадна. Това същество, което връткаше очи, дразнеше ме с всяко свое изпълнение, изпадаше в истерии, и ужасно много ми беше неприятно се разкара. УРАА, Уихуууу, явно ще стискам палци за Ермина, ако добута. Нямам някакъв любимец, но стискам палци за нея. Ох, още не мога да повярвам, че Гевиту я няма, най-принципната, най-честната от всички, кеф!

# 159
Аз също ви чета постоянно, макар че не се включвам. Изключително жалко е, че Светльо и Татяна (моят топ 1 черпак-дразнител) успяха да минат между капките и да стигнат финал без игрови умения и без един състоятелен ход/мисъл/нещо изобщо да свършат.. Ясно е, че ако Благой остане между последните трима, той ще е победител - постара се да омая всеки, който стъпи на Острова на отшелника. От оставащите двама - бих предпочела Ермина да спечели, има качества и все пак организира с Цецо единственият добър сървайвърски ход този сезон (но като смятам гласовете - трудно постижимо). Като цяло - ще ми липсва Сървайвър, но не защото този сезон ме впечатли, а заради любовта ми към формата (да не забравяме и забавните коментари и анализи в тази тема!).

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 00:09 от Tonchi15

# 160
  • София
.mp4

Survivor - епизод 29 (15.05.2023)
hls(M3U8)

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 00:10 от Mari_Mar

# 161
  • Другата България
Благой си дойде с готова коалиция още от София.
Дори и да не беше острова, хора като Иван, Гошо, Татяна и Светослав му бяха сигурни гласове.
С останалите поработи на острова, и ей го на - запътил се е към чека.
Два месеца почивка, за която му се плаща, накрая и 150к за същата почивка - пей сърце.
Че и бонус - млада приятелка, или поредната бройка в живота му - все тая, важно е, че отново ще е в центъра на всички цветни хроники, и с едни кинти напред.
Все още върви кастинга за “Фермата“, не е късно да се пусне и там.
За следващия сезон на “Ергена“ също.

# 162
  • España
Не мога да разбера , аз ли нещо съм изпуснала ( след първите слаби епизоди наистина бях зарязала за 2/3 седмици формАта ) , но не видях на какво толкова ги е научил ( по негови думи ) Едис “как се играела тази игра”…..?!
Никакви ходове от него не видях ….само лакардии…. Днес даже аха-аха да направи врътка , ноооооо….пак се пусна по течението! Той даже май и не успя да прецени , че идолът е у Ермина и гласува за нея…. Сега, ако го питате , най-вероятно ще каже, че е разбрал и за това, от солидарност към синята коалиция е пуснал празен глас….
Мисля , че финалните думи на Цецо , че е играл, а не се е “оставил да бъде добутан” до финалните игри се отнасяха най-вече към Едис ( за останалите е ясно).
 Татяна , жената,  поне спечели някоя и друга игра , а и , ако беше с …..да кажем малко по-друг профил , да станеш  “ майката на племето” също си е вид стратегия за дългосрочно оцеляване . Язък, че не успя да “ осъществи мечтата си за последната оцеляла жена “ 🤪…..

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 00:38 от Воден пъпеш

# 163
От финалистите единствено Благо и Ермина подкрепям. За жалост нашето "достойно" жури няма да оцени хода на Ермина и ще даде парите на Благо, но пък Цецо и каза, че я обича. Така че има награда и за двамата.

Интересно ми е големите "стратези" на сезона Едис и Павел дали ще си дадат гласа за Ермина или ще си отмъстят гласувайки за друг финалист.

# 164
Изключително скучни финалисти:
Татяна - какво да коментирам, ще се запомни с това, че обича да пере гащи.
Светльо - пълен мушморок. Ще се запомни само с изрепчването си срещу Станилия.
Дани - изключително наивно играе. Уж много ги разбира и ги е подредил нещата, обаче реално не знае къде се намира.
Едис - цял сезон протрива пръсти, как ще изиграе всички и какъв голям злодей е. Нищо интересно не направи.
Ермина - цял сезон беше изключително невзрачна. Отличаваше се по това, че печелеше игри, иначе гласа и не се чуваше. Поне направи някакъв ход, но по обективни причини...
Благой - половин сезон си почиваше на плажа, а в останалата половина успя да спечели омае всички с 24 каратовата си усмивка.
 🥱🥱🥱
Разликата между този и предишния сезон е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт