🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 162
  • 667
  •   1
Отговори
# 180
Esmee, журито не присъства на играта между тримата.

# 181
  • Варна
Полезния им ход беше да дръпнат Светльо и да му кажат че Едис иска да го гони, понеже мисли че е по опасен защото има повече симпатизанти в журито, отколкото те или на личностна основа  нещо ...трябваха да завъртят малко по така нещата
Мисля че даже и Светльо може да събере две и две и да разбере, че няма как да е истина.
Никой няма да гони слаб играч като може да изгони силен.

# 182
Ермина и Цецо нямат дар слово просто. Не се прави така урбулешката. Трябваше като Павел - мило, с усмивка, приятелски някак си, с много силно изразени угризения постфактум. Ходовете им бяха добре обосновани, но маркетингът им куца.
Истината за мен в този сезон е тази - най-големият злодей е Павел. Неговото лице виждаха последно обречените на гонене, неговите думи, чуваха в ушите си. И накрая даже част от фен-клуба му стават. "Убиването" на змея Павел беше велик ход, но Свети Георги просто не успя да си напише героично житие.
Едис, да ме прощава, но си беше кученцето на Павел, което ходеше да се зъби наляво-надясно и да лае.

# 183
Полезния им ход беше да дръпнат Светльо и да му кажат че Едис иска да го гони, понеже мисли че е по опасен защото има повече симпатизанти в журито, отколкото те или на личностна основа  нещо ...трябваха да завъртят малко по така нещата
Мисля че даже и Светльо може да събере две и две и да разбере, че няма как да е истина.
Никой няма да гони слаб играч като може да изгони силен.
Светльо чат пат се справя в игрите и едва ли се мисли за слаб играч и щеше да повярва че Едис се страхува от вота на журито. Отделно вече го е гонил веднъж . Но като цяло Цецо и Ермина нямат дар слово - факт

# 184
Странно ме беше това, което Ермина каза - още ѝ кънтяла в ушите заръката на Павката да си останели четиримата и това го каза все едно като упрек, че Едис не ги е подкрепил, но удобно забрави, че Павката е казал четиримата, а те са вече трима, тъй като самите те не го послушаха, а изгониха Геновева.

# 185
Да, Павката се сприятеляваше много лесно с хората и после им забиваше нож в гърба. Много опасен се оказа. Най ме е яд, че по този начин прецака любимеца ми Тино.  Голям приятел, голямо чудо и накрая брадва.

# 186
  • Варна
Странно ме беше това, което Ермина каза - още ѝ кънтяла в ушите заръката на Павката да си останели четиримата и това го каза все едно като упрек, че Едис не ги е подкрепил, но удобно забрави, че Павката е казал четиримата, а те са вече трима, тъй като самите те не го послушаха, а изгониха Геновева.
Е, то според мен и на нея и беше странно като го казваше. Просто трябваше да опита да каже нещо.

# 187
  • Козлодуй
Моите любимци Дани и Ермина оцеляха до сега и съм щастлива Simple Smile Малко ми е наивен Дани и все иска да е честен със всички пък да се има и за разбирач на играта - направо ужас но пак ми е симпатичен Simple Smile
Надявам се Ермина да спечели защото тези които останаха са много слаби Simple Smile
 Благой все ме изумява - какво им прави на тия хора на острова че все си тръгват на негова страна така и не разбрах - за мен си остава грозен - как така го харесват жените - пълна загадка Simple Smile

# 188
Ваня беше днес в Преди обед, много приятен разговор проведоха, като заклейми думата "достоен" 😂

# 189
Не мига да отрека, че Дани не е от най-лошите играчи този сезон.
Но ми е адски неприятен от деня, в който влезе в играта.
А напоследък се държи точно като мъж с неговата височина.
Много неприятно момче - само като го видя с бялото около устата, направо сменям канала. Много ме е яд, че взе имунитета точно той...

# 190
  • Sofia
Да,да,кънтяла ѝ.Ама ѝ закънтия чак като изгониха и Геви и им опря ножа до кокал.😉
И не спряха да повтарят тъпото оправдание "ама ние бяхме двама на трима в нашата коалиция".
Като че ли има някакво значение колко на колко са,при положение,че последните 6 играят игри.
Истината беше,че направиха интересен ход,но само за момента и за пред нас-зрителите.Нищо друго не им донесе този ход.Но,така или иначе,и с ход,и без ход /дали с Благо,или с Павката на финал/,нямат шанс за крайна победа.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 19:26 от avi10

# 191
  • Враца
Ваня беше днес в Преди обед, много приятен разговор проведоха, като заклейми думата "достоен" 😂

Много харесвам Ваня!  Heart
Не мога да кажа същото за Женя..

# 192
Не знам дали сте обърнали внимание, но Мария има и Телеграм канал.

Явно докато е била в Сървайвър, аудиторията в този канал е понамаляла. След прибирането им в България, пуска този пост :

Най-силно впечатление ми направи частта, че била лъгана и от племето и от екипа. Какво пък екипа да са я излъгали ... За мен, Мария е крайно заблудена и изобщо нямаше идея какво прави в Сървайвър.

# 193
Може да са я излъгъли за смс-ите. Тя на тях разчиташе и оцеляваше благодарение на тях при първите си номинации.

# 194
  • Другата България
А, и екипА я е лъгал.....сал един Благо явно е бил честен с нея.
А тя хем крайна, хем добра.....

Общи условия

Активация на акаунт