🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 193
  • 667
  •   1
Отговори
# 270
Много преиграва Дани, неприятно ми е да го слушам и гледам, докато говори.

# 271
Трудно и тече мисълта на Ермина

# 272
  • София
Ермина защо се оправдава. Ненужно беше.

# 273
  • Пловдив
Чувства се виновна. А и от това зависи да спечели формата все пак.
Дани е нелеп. Наистина.

# 274
  • Другата България
Абсолютно.
Ермина хем се оправдава, хем се извинява. Напротив, сядаш и си казваш, че това е бил прекрасен ход, и пак би го направила. Притеснена е, личи си.
А Геновева е мега противна с тези физиономии, които прави.

# 275
Много популистки го подкара Дани. Не знам колко време я е мислил тази реч, но прозвуча адски фалшиво.

Ермина няма дар слово. Никак не беше убедителна. Прекалено много се оправдава. Геновева не спря да върти зъркелите.

# 276
Трудно и тече мисълта на Ермина

За мисълта не знам ма ги трошеше като Битълсите.

# 277
Ермина, ами .... айде няма да обиждам, ама може ли речта ти за финал да е: важно е като сгрешиш, да можеш да си го признаеш, за да не се случи в реалния живот ... wtf.

# 278
  • in Wonderland
Ермина, Ермина... Ма каква беше тази тъпа реч бе момиче? Ти направи най- интересния ход в предаването, пък се оправдаваш за което! Подеми оттам, разкажи, че това е шоу все пак, гледано от много хора, които се надяват на интересна игра, не да се добутат пет приятелчета до финала, па пак спомени че в реала не си такава....
Никакъв шанс няма за победа, за съжаление.

# 279

Дани е нелеп. Наистина.
Типичен представител на поколението си … много самочувствие , въздух под налягане !!

# 280
Ермина, Ермина... Ма каква беше тази тъпа реч бе момиче? Ти направи най- интересния ход в предаването, пък се оправдаваш за което! Подеми оттам, разкажи, че това е шоу все пак, гледано от много хора, които се надяват на интересна игра, не да се добутат пет приятелчета до финала, па пак спомени че в реала не си такава....
Никакъв шанс няма за победа, за съжаление.

След такава реч, тя и не заслужава да спечели грам.

# 281
  • София
Иска ми се да спечели Ермина, но не би...особено след тази реч. Благо сега който не е омаял, ще го омае с речта. Има дар слово за разлика от нея.

# 282
  • София
На Благо и речта му беше реч.

# 283
  • София
На Благо и речта му беше реч.
Който си го може, го може.

# 284
  • София
Благо си го може...говори от сърце, човешки, незаучени фрази!Хората определено го харесват, но дали щеше да бъде така, ако беше останал по-дълго в обединеното племе ?!!Голямо предимство беше, че се отдели на острова...така намали негативите - и за себе си като напрежение, и за мнението на другите за него...можеше да си ги омайва тет-а-тет.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 00:07 от Valena25

Общи условия

Активация на акаунт