🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 187
  • 667
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дани и Ермина имаха шансове, ако Благо не се беше върнал. Пред Светльо и Татяна щяха да се предпочетени. Да видим все пак кои няма да гласуват за Благо.

# 256
Дани ще получи нервен срив. Той вече харчи парите и като види оня с тоалетно порцелановата усмивка да отмъква чека ще колабира

# 257
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И сега очакваме четки до откат за Благо. Ей това е, два месеца курорт и накрая да ти поднесат и чека на тепсия. Ермина и Дани са млади хора, те заслужават и имат нужда много повече от наградата отколкото Белия зъб, жалко.

# 258
  • София
Курорт и то доста солидно платен, ако се вярва на слуховете. На мен повече ми се искаше наградата да я спечели някой от тези без хонорар, но никой не ме пита.

# 259
Браво на Ермина, дано спечели!

# 260
Ама Дани наистина май си се вижда като победител. Чак ще ми е криндж сега да му слушам речта.

Ох, обожавам the final tribal council на us сезоните.

И нещо, което ми липсва винаги на бг риалититата - reunion епизод.

# 261
Тъкмо си мислех, че съветът ще е тегав с още над час време до края, но явно ще има и ретроспекция някаква. Поне е забавно.

# 262
Направо ми дожаля за Светльо. Умря от глад този човек.  Чак се стреснах като го видях.

# 263
  • софия
Добре са решили още там да снимат финала, само да им бяха позволили да се приведат в приличен вид. Мисля, че е сигурно кой ще спечели. Дани ще е с най-малко гласове.

# 264
  • София
Геновева пак върти очи...ех, момичеее, никаква те няма!Имаш много да учиш за взаимоотношенията с хората!

Дани, в България няма сиропиталища, но идеята му е много хубава и вярвам, че ако имаше парите, щеше да дари част!

# 265
Май никой не се учудва кои са финалистите и как ще бъдат разпределени гласовете.

# 266
  • София
Дани ще държи реч в три части Joy

# 267
Геновева пак върти очи...ех, момичеее, никаква те няма!Имаш много да учиш за взаимоотношенията с хората!
Според мен е много красива обаче.

# 268
  • Другата България
Каква “изненада“! Дани и Ерма подгласници на Колизеума!
Никой не го предполагаше.

Гева и тя с токчета. Къде си мислят, че са тръгнали тези двете с Мара?
И седи като примадона, мята тези коси....

Жал ми е за Дани, като се приземи ще  е трудно...

# 269
  • София
Слаба реч от Дани, това със "сиропиталищата"  звучеше сякаш сега му е хрумнало, явно въобще не е наясно със ситуацията у нас. Отделно той им каза, че едва ли не с никого не е бил приятел.

Общи условия

Активация на акаунт