🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 186
  • 667
  •   1
Отговори
# 240
Яд ме е за Едис. Беше ми най-интересен.

# 241
Ще си затворя очите за Ермина каква е в реала, но искам тя да спечели. Голямо "куче" е. Успя да се събере, не бързаше и успя. Браво на нея!

# 242
Е успя и той да се цопне в калта хаха

# 243
  • София
Събрали са се е в бара на Ваня и гледат финала.

# 244
  • София
Беше си повярвал, че е някакъв mastermind на играта, ама не би....когато бяха повече, минаваше между капките в игрите...другите ги изнасяха, вече накрая явно изпаднаха и той и Татяна в ступор.

Аз се кефя, че най-накрая гледаме истински сървайвърски игри!Благо с този перчем и той можеше много кал да прекара🤣👏

Виждам мобилизация, поне при Светльо, което ме изненадва - спортистът в него се обади, но и той си вярва, че няма случайни и слаби играчи накрая...да бе да, едно е да си се представил от самото начало отлично на игрите и друго е да са те "добутали" щото си безопасна игла.

Ермина е истинска амазонка, колко добре се справя това дете👍👍👍Много заслужава да е на финал!

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 21:57 от Valena25

# 245
  • София
Чао на Доньова мама и Едис, браво на Ермина. Много ми се иска да спечели, ей така за разнообразие да не е "наш човек".
След като Цецо отпадна /беше ми неприятен/ Ермина ми стана симпатична и не бих имала нищо против да спечели, но едва ли в журито са на моето мнение! Wink

# 246
Бях ги наредила всичките, ама е минала метлата, та...Ще се изразя деликатно. Най- сетне  големият мъжкар се омете. То дизайн, то стратег, то к'вот се сетиш. Ама не му било писано, щото прекрасно се представи, само късмет нямаше!:kissing_heart:

# 247
Стори ми се, че Дани шмекеруваше, трупаше кал на обувките, но после и от пясъка загребваше и слагаше в кофата.

# 248
Не ми е от най-симпатичните Дани, но ми стана тъжно за него . Три пъти първи си взима игрите и накрая не печели (евентуално)🤣

# 249
  • София
Браво, момиче! Heart Eyes

# 250
  • София
Благо като лежа три месеца като бей и нито сготви, нито изпра, само се оставяше да бъде обслужван, сега логично да не може да си запали огъня. Joy

# 251
Ау, Дани е станал съвсем нетърпим, какво се покатери на дървото хахаха second hand embarrassment всеки път като го гледам.

Дано не вземе и един глас.

# 252
  • in Wonderland
Ау, каква, драма, какво напрежение, какъв неочакван финал...

За Ермина съм, ама надали...

# 253
Айде и тоя няма късмет XD

# 254
Ей, кой ли не полегна на Белия зъб?

Общи условия

Активация на акаунт