🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 116
  • 667
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аууу как се изненадах!

# 376
Гледайки ги седнали всички около огънят, се замислих кой е достоен за победител? Според мен е събирателен образ от Тино и Станилия.
Видно е, че победител е Благо.
Хареса ми последната реч на Ваня. Личи си, че е бил хем по работа, хем и по удоволствие. Цял сезон треперех дали няма да се включи отнякъде Жени. Може зад камерите да е взела участие, но за щастие не я гледах и съм доволна. Не вярвам, че го пиша, но Ваня ми стана симпатичен, но още помня как беше в съюз с Йори и давам лек заден Wink
Дани-великия стратег. Същия Едис. Те знаят как се играе тази игра, дрън дрън. Ми НЕ, не знаете как да я изграете тази игра. Единия е част от журито, а другия ще има 1-2 гласа.

# 377
Любимият ми гиф

# 378
Цитат на: Каlista link=topic=1553813.msg46440429#msg46440429р date=1684268983
Аууу как се изненадах!
И аз!Не мога да повярвам просто!

# 379
  • SF
Друг път правят студио и чак в София обявяват резултатите. 10 дни са пазили тайна ли??

# 380
  • София
Майко мила! Какви времена, какви нрави - да носиш баджанака си на ръце... бравос Гоше! 

# 381
  • in Wonderland
Както вече казахте, какъвто сезона, такъв и победителя - боза!

Татяна се направила като Касандра, сега я забелязах 😁😂

# 382
  • София
Е, какго писах неведнъж ходът на Ермина беше тъп. Стратегията е правилна преценка на конкретна ситуация, а не използване на заучени схеми.

# 383
Друг път правят студио и чак в София обявяват резултатите. 10 дни са пазили тайна ли??
Какво са пазили?! 🤣

# 384
  • София
Брех, Едис голям завистник се оказа. Други изпъкнаха със сървайвърски ход. Не можа да го понесе.
Значи за Благо са цели 8 човека
8:3:2
Благо:Ермина:Дани

# 385
На Едис може би са му обещали дял от печалбата, не го мисли него.

# 386
Майко мила! Какви времена, какви нрави - да носиш баджанака си на ръце... бравос Гоше! 

е той само палмите не носеше

# 387
Както вече казахте, какъвто сезона, такъв и победителя - боза!

Татяна се направила като Касандра, сега я забелязах 😁😂
На мен на Сандокан ми заприлича.

# 388
  • Другата България
Ходът на Ермина беше едно от най-запомнящите се положителни неща на сезона, след отстраняването на Благой на съвет. Или дори преди него, все тая. Това е “Сървайвър“, и точно така се играе. Щом като Павел гласува за нея, значи накрая все пак го е оценил, дори и да не го е преживял. Дори и да не беше този ход, Ермина пак щеше да има същите гласове, Едис си пада по Благой от “ден едно“.

# 389
И за пореден път Браво на пишещите тук, за пореден път Знаехте кой е победителят!
Честито на Благо, макар да предпочитах в тази тройка ЕРМИНА€

За мен Едис накрая остана Предателят, тъй както не гласува за Ермина, оказа се, че всички други от Онази 5-ца са гласували за нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт