🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 026
  • 667
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Да, аз затова си допълних поста.
Потресаващо отпуснато тяло има този човек, млад мъж, направо за срамота.
Тръгнал победител да става.....
Като става дума за победители и тела какво мислиш за тялото и уменията на арената на кралица Сандра ? JoyJoyJoy

До колко е стегнато тялото на един участник няма никакво значение за играта. Иначе съм съгласен, че има нужда от посещения във фитнеса поне два пъти седмично Едис, но това няма отношение към играта.
Е, нали знаеш, че съм наясно какво трябва да притежава участник, за да спечели.
Имах предвид това, което писах и вчера. Когато се стигне до финални игри, все някакви физически умения трябва да покажеш -ако не груба сила и издръжливост, поне баланс, гъвкавост, бързина, сръчност, мисъл....при него няма нищо от изброеното.
Що се отнася до Сандра, не помня дали на НИТО една игра по време на целия формат не е печелила нищо. Защото с Едис се получи точно така. Нищо.
Нищо, и през двата и победни сезона Simple Smile
Не са я делили три игри до финалната тройка. Тук няма начин да стигнеш без победа в игра.

# 76
  • Другата България
Да, вчера го коментирахме.
Затова и борбата за това шесто място.
Шест човека ще се борят с битки докато ги докарат до трима, трима ще са пред журито за краен победител.
След като няма да има повече изпитания за личен имунитет и повече съвети, един ще отпадне на този и един ще се върне от Острова, това значи ли, че ще са шест души на финал? Чувствам се... неразбираща.

# 77
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, аз затова си допълних поста.
Потресаващо отпуснато тяло има този човек, млад мъж, направо за срамота.
Тръгнал победител да става.....
Като става дума за победители и тела какво мислиш за тялото и уменията на арената на кралица Сандра ? JoyJoyJoy

До колко е стегнато тялото на един участник няма никакво значение за играта. Иначе съм съгласен, че има нужда от посещения във фитнеса поне два пъти седмично Едис, но това няма отношение към играта.
Е, нали знаеш, че съм наясно какво трябва да притежава участник, за да спечели.
Имах предвид това, което писах и вчера. Когато се стигне до финални игри, все някакви физически умения трябва да покажеш -ако не груба сила и издръжливост, поне баланс, гъвкавост, бързина, сръчност, мисъл....при него няма нищо от изброеното.
Що се отнася до Сандра, не помня дали на НИТО една игра по време на целия формат не е печелила нищо. Защото с Едис се получи точно така. Нищо.
Нищо, и през двата и победни сезона Simple Smile
Не са я делили три игри до финалната тройка. Тук няма начин да стигнеш без победа в игра.
Почти вярно. Но всъщност само трябва да не си последен винаги, не толкова да побеждаваш. Ако играчите от шестима с три игри ще определят тримата финалисти може да стигнеш и спечелиш финал и без победа през сезона на теория.

# 78
  • Другата България
Но на практика няма как да стане.

# 79
Дани и той се промъкна до финала Simple Smile
Винаги има някой хитрушко, по-тихичък и наведен !!
Танчето и тя … с пране и готвене далеч стигна Joy

# 80

И Светльо. Нямам никаква представа какво (и дали въобще) мисли този участник, три месеца след началото на формата. Не мога да се сетя за по-безхарактерен/безличен герой в родните издания на Сървайвър.

# 81
Стратегията на Дани да се сниши и промъкне покрай коалицията даде резултат.
Играчът, който се носеше по течението, сигурно ще има повече гласове от журито спрямо играча, който диктуваше ходовете на синята коалиция. Речта след играта сигурно ще му донесе още някой глас на финал.

# 82
  • София
Стратегията на Дани да се сниши и промъкне покрай коалицията даде резултат.
Играчът, който се носеше по течението, сигурно ще има повече гласове от журито спрямо играча, който диктуваше ходовете на синята коалиция. Речта след играта сигурна ще му донесе още някой глас на финал.
Ермина и Цветомир така или иначе не са диктували ходовете в синята коалиция, само хода, който я разпадна, който изглежда няма да им послужи за много в настоящата конфигурация.

# 83
Ох, бе хора! Искам да ви споделя колко много ми е неприятно за пореден път да гледам Татяна, която ще ходи на някаква награда.
Затова спирам да гледам, а после ще пускам на запис.

Знам, че е слабост, но просто не мога!

# 84
  • София
Цецо срещу Благо. Дали Цецо ще го елиминира?
А може и Геви да е една от двамата оцелели... зависи каква ще е играта.

# 85

И Светльо. Нямам никаква представа какво (и дали въобще) мисли този участник, три месеца след началото на формата. Не мога да се сетя за по-безхарактерен/безличен герой в родните издания на Сървайвър.
Съгласна, забравих го Simple Smile
А верно и Танчето като я видя на поредната награда Rage

# 86
Олее, Дани колко е зле! Как ще издаваш плана?! Тази игра се играе без сантименти.
Сега Едис май си заминава.

# 87
Дани е голяма латерна, много си повярва и той.

# 88
Тъкмо го похвалих Дани, че има добра стратегия и той изтропа всичко на Цецо и Ермина.
Отивам да се срамувам в ъгъла.

# 89
  • София
Дани е много зле.
На Светослав сега му е момента да обърне играта.

Общи условия

Активация на акаунт