🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 153
  • 667
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Емиии, почти да ни е честит победителя. Сега на 99.99%. Утре по това време вече на 100%.
Само за да не каже някой, че спойлвам, не го споменавам. Въпреки, че то спойлер не ни и трябва.
Сигурна съм, че всички тук са наясно за кого говоря Smiling Imp

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 23:19 от Каlista

# 136
  • Другата България
Тъй. В съседното предаване предвидих финалистите и победителя още преди месец и половина, и досега нямам грешка, тук също предвидих Благой победител ако стигне финал. Сега вече съм убедена в това, дори отново ще чекна членовете на журито, които с кеф ще гласуват за него. Конкуренция на финала според мен ще са му Ермина и Дани. По-скоро присъствие, защото те не биха могли да са никаква конкуренция. Та гласовете. Май почти всички, евентуално, само евентуално Стефан и Тино биха дали глас за Дани /ако наистина е на финал/, и Павел и Цецо за Ермина, а защо не и Едис и Геви. Ако Павел им каже. Същото се отнася и за Дани, ако Павел даде команда, Геви и Едис ще гласуват по команда. Всички останали гласове ще са за Благой, може и Геновева да размисли. Та, да му е честито на Колизеума и на Мара покрай него, мернах в съседна тема, че днес са видяни заедно в някакъв МОЛ с щерката на Благой.
И все пак, за Благой - Снежана, Станилия, Иван, Гошо, Светльо, ТанчИ, Мара. Това са сигурни гласове за него.
Стефан, Тино и Геновева - несигурни.

# 137
Аз съм наясно и с финалната тройка. Игрите ще бъдат спечелени от Благо, Дани и Ермина. Няма как да е другояче.

# 138
Дани, Светльо, Татяна и Едис на финал е толкова смехотворно. Та нито един от тях нямаше стратегически ход , отличиха се с досадна и плоска игра , и всеки един със самомнение , че е ръководил събитията .
За Благо сериозно изпитание за психиката било да стои 20 дена, но с Марчето и Геновева му се сторили , като миг.Simple Smile Чаровник и галантен е той ,спечели журито.
При оставане на финали и  гласуване м/у 3 участника:
Дани /Светльо/Татяна- 0 гласа ,
Ермина -Павката, Цецо ,Божана,
Едис-Цецо, Павел, Геновева
Благо-всички други

# 139
Ох, Геви недостойна беше твоята постъпка да не поздравиш всички. В журито си там може да дадеш за гласа си за най-достойния не е нужно да показваш липса на елементарно възпитание.
Много неадекватна девойка, ще я запомня с нейните физиономии и въртене на очите. Не е нужно да се демонстрира всяка емоция, която ни споходи все пак.

# 140
Благо си изработи наградата с поведението си към изгонените на острова. Там спечели шоуто. Няма как да не го е спечелил.
Журито е негово, а до журито има 3 игри. Все една ще е спечелена от него. При тези съперници...

# 141
  • Другата България
Няма как да е всяка една.
Печели първата. Примерно. Автоматично става първи финалист, и не участва във втората.
В нея печели друг. Той става втори финалист и двамата с Благо не участват в третата, победителят в която става трети финалист.
Останалите трима отиват да журират.

# 142
  • София
Данаил е многословен в синхрони, но не мога се сетя за негова "недостойна постъпка", излишно е и да споменавам, че най-много пъти се е измъквал от опасността да е изгонен и най-малко е играл на сигурно. Единствените стратегически ходове на Благой по време на играта (а не преди нея, в София), са изгонването на Снежана и Божана, нещо, което се случи преди Обединението. Не направи нито един опит да се спаси от изгонване, според мен, ако бе останал в играта, не би имал възможността да убеждава потенциални участници от журито да му дадат своя глас, това се случи само и единствено, защото беше поставен в ситуация, в която е на саме с тях. Неелиминираните участници бяха принудени да се адаптират, съюзяват и общуват един с друг.

Това не означава, че не бих загърбила принципите си, що се отнася до "Острова на отшелника" в "Сървайвър", ако изборът е само между Ермина и Благой. Чисто човешките принципи са с приоритет при мен.

# 143
Няма как да е всяка една.
Печели първата. Примерно. Автоматично става първи финалист, и не участва във втората.
В нея печели друг. Той става втори финалист и двамата с Благо не участват в третата, победителят в която става трети финалист.
Останалите трима отиват да журират.
Именно. Все една ще спечели. Все пак е Благо.

# 144
  • Другата България
А, в този смисъл всяка една. Ок, съгласна съм, аз те разбрах по друг начин.

# 145
  • София
Най големият майтап ще е Татяна да е на финал.
Има игри дето може и да спечели.

# 146
Вече наистина ще има "бау, мяу" 😂😂😂

# 147
  • Стара Загора
Ох, Геви недостойна беше твоята постъпка да не поздравиш всички. В журито си там може да дадеш за гласа си за най-достойния не е нужно да показваш липса на елементарно възпитание.
Много неадекватна девойка, ще я запомня с нейните физиономии и въртене на очите. Не е нужно да се демонстрира всяка емоция, която ни споходи все пак.
...и с розовите гащи.

# 148
  • Другата България
Мани не думай.
Че ще е голям пиниз това, но всъщност какъвто сезона, такива и финалистите.
Най големият майтап ще е Татяна да е на финал.
Има игри дето може и да спечели.
...и с розовите гащи.
Бяха розови. За толкова време веене около бедрата ѝ на тези метеорологични условия цветът им определено беше вече неопределен.

# 149
Останах с впечатление от промото, че няма да са три игри с различни победители. А многоетапна игра, като на всеки етап ще отпада по един и накрая ще останат трима.
Предполагам, че Благо, Ермина и Дани ще са финалистите. Благо без конкуренция за вота на журито.

Общи условия

Активация на акаунт