🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 34 104
  • 667
  •   1
Отговори
# 390
  • SF
Дано му стигнат за нови зъби, че тези са като дражета Орбит.

# 391
И за пореден път Браво на пишещите тук, за пореден път Знаехте кой е победителят!
Честито на Благо, макар да предпочитах в тази тройка ЕРМИНА€

За мен Едис накрая остана Предателят, тъй както не гласува за Ермина, оказа се, че всички други от Онази 5-ца са гласували за нея Wink

Е  той си е  мивкар  принципно!

# 392
  • София
Павел все пак гласува за Ермина! Свястно момче е, дано да има воля и късмет да не залитне отново и да се е спасил напълно и завинаги!
Моите уважения! Heart Eyes

# 393
  • in Wonderland
Много приятно изненадана съм от вота на Геви и Павел, така се прави, браво.
А Едис не успя да преглътне злобата си...

# 394
Я Благо. Heart Eyes
Най-вече следях темата, така че благодаря на всички.
Може следващ сезон да е по-добър. Simple Smile

# 395
  • София
Колко тъпо! Знаех, подготвена бях и въпреки това се разочаровах. Най-тъпото беше, че гласувалите за Благо смятат, че Сървайвър е да стоиш сам /а той в 90% от времето дори не беше сам/ на един остров, да ядеш и да се печеш и от време на време да изиграеш някоя игра. С такъв каст, такива резултати. Rolling Eyes
Поне Благо ще нахрани децата и ще смени зъбите.
Респект за вота на Павел и Геви, не го очаквах, особено от Геновева.

# 396
След другарския съд, който спретнаха на Ермина, Едис се оказа най-големият предател по техните стандарти.

А имаше невярващи, че Благой е оркестрирал и двете племена преди и по време на размяната на играчи...

# 397
  • София
Ха и на финала само Едис изневери на синята коалиция.
Каква изненада Stuck Out Tongue Winking Eye

# 398
Я Благо. Heart Eyes
Най-вече следях темата, така че благодаря на всички.
Може следващ сезон да е по-добър. Simple Smile
А дано!

# 399
  • Другата България
След другарския съд, който спретнаха на Ермина, Едис се оказа най-големият предател по техните стандарти.

А имаше невярващи, че Благой е оркестрирал и двете племена преди и по време на размяната на играчи...
Помня го това. Още тогава вярвах, че Благой е сивия кардинал и на двете племена, не само на тяхното, за което сега си “призна“, все едно ние не сме го предполагали.

# 400
  • София
Според мен Едис смята, че гласът му за Благой би облагодетелствал самия него навън, не мисля, че е завист към другите двама, нито специално отношение към Благой, просто користни цели.

# 401
  • Другата България
Благой и без неговия глас печелеше, ама де толкоз акъл от Едис да го прозре....стратегът - философ....льольо.

# 402
  • in Wonderland
Тино и Станилия гласуваха за Дани само защото влязоха по- късно четиримата с Алекс ( така ли беше името й?) и някак си се чувстваха длъжни. Така го усетих този вот аз.

# 403
  • София
Много приятно изненадана съм от вота на Геви и Павел, така се прави, браво.
А Едис не успя да преглътне злобата си...
Да, мен Геви също ме изненада.

# 404
  • SF
Иска да стане шивач на футболистите?

Общи условия

Активация на акаунт