🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 10 (14.05 - 21.05) - ФИНАЛ 🌴

• 33 988
  • 667
  •   1
Отговори
# 615
  • Другата България
Някой ако иска да поразкаже какво е казал “великия“ стратег, аз не мога да си го причиня.
Исках да чуя Павел, но Едис не мога да го слушам, абсурд.

# 616
Започнах да гледам надкаста и съм на 26-та минута. Нали се говореше как Едис е голям фен на формата, още от преди над 10 години са се засичали с Туджаров и е искал да влиза и си представях, че супер много е гледал, а се оказа, че не знае кои са Ръсел Ханц и Бостън Роб Worried Какво е правил през цялото това време, като е такъв фен, то дори не трябва да си гледал чак толкова, за да знаеш кои са точно тези играчи. Този сезон май ще се окаже, че никой не е гледал чак толкова формата.

# 617
Няма защо да се кахърим, че Благо се е охарчил за нова усмивка. Не само, че не си е платил, а много вероятно освен процедурата да са му платили и кеш. Клиниката на Ванко 1 е от няколко месеца каква по-добра реклама от продуктово позициониране на най-бялата холивудска усмивка в прайтайма на бТВ за трийсет минути?! Дори и Ванко беше споменат. Вън от съмнение, че е бартер - усмивка срещу реклама. Nerd
Благо по принцип си е интересна персона и често е във фокуса на обективите, но след победата в Сървайвър е най-горещата звезда в момента. Ванко е направил добър избор с рекламно лице на клиниката си, а докторката му се е справила добре с Благовата фасада, не се е посрамила. Връзката е направила Николета, която е приятелка и на двамата.

Добро участие направи Благо при Цитиридис  лежерен, забавен, с една дума - айляк. Беше приятно, че съотборниците му го подкрепиха. Жалко, че участието му беше кратко за сметка на скучновата двойка, двамцата бяха леко глътнали бастуна. Много постно участие направиха. Така и не ги догледах.

п.п. Щеше ми се, както и други тук са отбелязали финалисти и някои от другите участници да гостуват при Цитиридис -  Снежана, Чефо, Тино, Цецо и Ермина, Павел ....
Най-любопитно би ми било участието на Снежана. Да разкаже за Сървайвър през нейния поглед. Интелигентна е и доста пряма, ще бъде интересно да се види.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 21:34 от sineva 1

# 618
Нищо чудно, че не са гледали формата. С изключение на двама-трима, нямаха вид като да знаят какво правят в това предаване.
Може пък така да са ги подбирали. "Сървайвър гледал ли си?",
"Не!"
"Честито, вземаме те!"

# 619
Чак сега успях да изгледам финала и съм убедена, че Светльо пусна победата на Благой. Още в начало се оглеждаше какво става наоколо и хич не си даде зор като видя, че другарчето му пада. Големият победител! Дано са доволни тия, които гласуваха за него, след като са изгледали играта му и колко е безпомощен. Да не споменавам, че младо момиче като Ермина започна след него да пали огъня и го победи. Всъщност той в коя игра блесна на островът на изгнаника, че не мога да се сетя? Винаги беше на косъм от отпадане или играта му беше подарена от някой от коалицията.

Геновева пък какъв ход направи в Сървайвър, че да има тия претенции и да дава тези оценки за играта на Дани, когото нарича „безличен“ и „добутали до финала“? Точно нея добутаха в играта. Ако мисли, че с инфантилното си поведение и посредственото си представяне в игрите е „достойна“, нещо се е объркала.

Аз вече споменах, но за мен единственият достоен за победител от тези, които останаха на финала беше Дани. Ермина направи ход, на който всички се изкефихме, но през целият сезон не се забелязваше. Виждам, че Дани и тук е недолюбван, вярно че е малко перко, но той беше най-адаптивния и успя да остане докрай. Ермина и с хода и без хода, щеше да е в същата позиция, особено като се видя, че Павел и „големият стратег“ се бяха успали накрая, та нямаше да направят никакъв ход, за да обърнат играта. И нямаше как да е по друг начин, защото през цялата игра беше „безлична“, какъвто Дани обвиниха, че е.

А победителят – нито в социалната игра го видях да е добър, защото явно се е крил от камерите (Защо ли? Какви уговорки са имали?), но така или иначе беше отлъчен от племето, с което за мен изгуби играта. Нито пък на игрите на острова беше впечатляващ, за да му призная осемте победи, от които някои му бяха подарени, а останалите взе на късмет.

# 620
Здравейте, тъй като утре Цецо, Ермина, Тино и Станилия ще гостуват в Пловдив ще опитам да им задам няколко кратки въпроса (ако желаят да отговарят).

Ако имате нещо, което искате да знаете по-интересно може да ми пишете на лично да им задам като въпрос и да влезе във видео

# 621
  • SF
Здравей, outcast!
Към Тино, но и към Станилия: защо при обединението не направиха коалиция срещу Чалгата и Петорката?
И един по-несериозен въпрос: защо на партито за обединението не ги изкъпаха и подстригаха? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 622
  • Sunshine state
И аз имам въпрос към тях, който може би е леко "засягащ", но ако може да им се зададе:
защо се оставиха по течението и играха толкова безхарактерно?
Аз лично ги харесвах, но именно тази нерешителност ми пречеше да са ми фаворити, а и както се видя, им коства главата.

# 623
  • earth
Издъжах 15 мин. гъгнещия глас на Едис в последния надкаст. Този е въздух под налягане.

outcast, Еримина и Цецо като бяха при Неделчо казаха, че са се снимали с Ергена, за да видят колко е висок. Питай ги колко е висок и дали ходи на токчета Simple Smile

# 624
И нещо, което смятам, че ще оцените като фенове на Сървайвър БГ - разговор с Йоана от Скритият Идол за изминалия сезон 7 и бъдещето на Сървайвър БГ. Наистина казва директно много важни неща - дано продукцията се вслуша в бъдеще.

Има и малко интересна инфромация от техния сезон, която не знаех

# 625
съм убедена, че Светльо пусна победата на Благой. Още в начало се оглеждаше какво става наоколо и хич не си даде зор като видя, че другарчето му пада. Големият победител! Дано са доволни тия, които гласуваха за него, след като са изгледали играта му и колко е безпомощен.
А победителят – нито в социалната игра го видях да е добър, защото явно се е крил от камерите (Защо ли? Какви уговорки са имали?), но така или иначе беше отлъчен от племето, с което за мен изгуби играта. Нито пък на игрите на острова беше впечатляващ, за да му призная осемте победи, от които някои му бяха подарени, а останалите взе на късмет.
Уважавам всяко мнение, но твоето е толкова диаметрално противоположно на моето, че не устоях да ти отговоря с риск коментара ми да бъде изтрит, защото мнения в защита на Благо явно са истинска ерес за някои, но ще рискувам. Nerd
Никога и  никой не е казвал, че в Сървайвър трябва да победи най-силния физически. Благо не е бил най-силния, но беше един от най-силните и подготвени участници. Отделно 20 дни на Острова никой не е изкарал. Останалите имаха възможност освен да живеят в група, да печелят награди и да се хранят по-разнообразно, бяха в доста по-добра позиция от него чисто физически, а и ментално.
В Сървайвър винаги се е ценяла социалната игра и тя е била в превес спрямо физическите победи. Феновете на Сървайвър ценят красотата на победата на ума, над чисто физическите битки, те са по-скоро помощно средство по пътя към победата.
По отношение на подарените победи моя прочит е друг. Смятам, че не само Иван, а и много други загубиха на елиминационните битки умишлено. Станилия след, като останаха двете със Снежана, а Благо победи, отпадна в полза на Снежана. Няколко пъти изгледах битката и за мен това е вън от съмнение. Какви са били мотивите й само тя си знае, но същото направи на Съвета, когато й даде идола и така се жертва за нея.
Самата Снежана на първата елиминационна битка игра с желание, но след два-три дни на Острова на втората битка съвсем умишлено падна в полза на Ванката. Никога няма да повярвам, че на пъзел тази интелигентна жена загуби от Иван, ако вие можете вярвайте!
Иван загуби умишлено от Благо, защото явно също не му понесоха условията там и реши, че е по-добре в хотела вместо да кибичи на Острова и да отпадне в някоя от следващите битки. Той самия си го каза на послединя Съвет, доста обръкано наистина. Ако е имал уговорка с Благо нямаше така демостративно да иска да покаже, че може да го бие. Жоро също не игра мотивиран, беше се предал преди самата битка. Явно ден -два на Острова съвсем сам го бяха напълно демотивирали.
За Светльо и Благо единственото ми обяснение, че не можаха бързо да запалят огън е, че им е била по-влажна сламата. Благо на Острова всеки ден е палил огън със сигурност много по-често от Ермина и от Дани.
Но всъщност на битките почти не отдавам значение, по-интересна ми е социалната игра, а там Благо е на светлинни години от другите.
Хора, той взе всички, подчертавам всички възможни гласове.
За Дани гласуваха Тино и Станилия. Разбираемо тримата са от една черга и тримата прецакани от Продукцията, като ги пуснаха в средата на сезона, резонно да го подкрепят виждайки себе си в него.
Ермина взе гласа на любимия си Цецо, тук е ясно и на Павел, който като истински фен на формата гласува за този, който направи сървайвърски ход, с който го надигра и надхитри. Но все пак, ако беше се задържал на Острова и опознал Благо не знам дали така щеше да гласува, само може да гадаем. За Геви ясно тя щеше да гласува за Благо, но е влюбено девойчето и гласува, като Павката.

Благо е мнооого добър в социалната игра. Целият му съзнателен живот е минал в отбори, живял е с още 20-30 човека и умее да общува с лекота. Мен ме порази факта, че във всеки един отбор, в който е играл е бил капитан. Това означава, че навсякъде е успявал да спечели уважението на сътоборниците си. При това повечето отбори са били извън Бг. Да направят чужденец капитан, това говори за голям респект, обикновено капитаните са местни футболисти, а не чужденеца в отбора.
Благо е интелигентен, обран, емпатичен, добър събеседник, умее да изслушва, улегнал и спокоен е, не влиза в безсмислени спорове, държи се над нещата.
Той ги надигра всичките имено с тази си способност да общува, това че е пич и всички те го оцениха. Не беше само игра, смятам че е такъв в живота и ще остане приятел с повечето от тях извън формата.
Единственото, за което съжалявам, че не остана в играта, а го пратиха на Острова. Мисля, че ако бяха изгонили друг от Червените щеше да намери начин да сформира група около себе си и Червените нямаше да са, като агнета на заколение. Играта щеше да е много цветна, непредвидима и пълна с обрати. За него разбира се това стечение на обстоятелствата беше по-добро, но за играта щеше да е интересно да разгърне социалния си потенциал на терен, а не насаме на Острова да ги омайва един по един.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 19:17 от sineva 1

# 626
Съгласна съм, че Благо умее да общува добре с всякакви хора, че физически се справя добре и до там.
Благо не разбира играта - така и не погледна отвъд коалицията си и не се опита да направи нищичко, за да избегне вота. Никого не се опита да привлече и не успя да сметне, че с 4-5 гласа няма да победи противниковата коалиция.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 13:54 от Дидичка

# 627
  • Другата България
Аз съм абсолютно сигурна, че Светльо загуби съвсем умишлено на паленето на огън.
Не сигурна, убедена съм.

# 628
# 629
  • SF
Заприличал е на Фики Стораро.

Хиалурон в устничките, татуси, нов татус, но дълго обяснява, че иска момиче без корекции. "Престанете с тези неща, моля ви се!" - обръщение към момичетата.
И аз, и Петя Дикова се смяхме.

Общи условия

Активация на акаунт