Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 240
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 020
Жалко, че няма химия между Евгени и Мика.

# 1 021
Очаквах повече от майката на Елена.
Впрочем, може би точно затова и Елена е толкова неуверена.

# 1 022
Май ми изтриха коментара колко фин човек изглежда майката на Елена.

Както и да е, и тя, и родителите на Мика ми оставиха прекрасно впечатление. Ако съм на мястото на човека, който прави избор, това впечатление от близките ще ми е много важен критерий.
Това е колкото вярно и точно, толкова и ощетяващо. Има и хора, които нямат късмета да са отраснали в такава среда и да имат свестни роднини, но са постигнали много и са надраснали средата си. Не знам дали не заслужават даже повече уважение, защото от втория старт е по- трудно.

# 1 023
Изглежда ми че Мика изобщо не харесва Евгени, колкото и да се опитва. Ще ми е странно да остане тя в топ 2. Все пак Евгени изгони доста мадами защото не го харесваха истински колкото и хубави да бяха(Айлин, Джия..)

Иначе странно как Евгени все я води на някакви срещи на които тя се чувства некомфортно. Сякаш му доставя удоволствие да в тормози леко и да се прави на големия мъж

# 1 024
Хайде пък сега, на Мика майката остарявала красиво и тва трябва да е фактор ли? Евгени някъв топ красавец ли е? Защо изобщо се обсъжда външността на хората?

# 1 025
  • Разпиляна във въображението
Тоз не спря да тормози Микаела. То в ледена вода я топи, то с парашут ще я хвърля, не ще момичето бе! Отвратително е това!

За сметка на това, ще държи Ленчето до печката вкъщи 🤣😂🤣😂🤣

То това ще е началото на края. Според мен Елена си гради фантазиите за бъдещето около ходене по концерти, партита след това,или на събирания с хора от музикалния бизнес, театрали и т.н.

# 1 026
  • Бургас
Жалко, че няма химия между Евгени и Мика.
То и да имаше, аз не я давам (коя съм аз, ама айде 😄). Според мен той няма да е верен съпруг. Обичал кекс на първа среща, нацелува ги по тв всичките... Микаела заслужава някой зрял и сериозен като баща и́.

# 1 027
  • София
Мика изобщо не е влюбена в него и се надявам да не излязат заедно.

# 1 028
Микаела има страхотно семейство. Късметлийка е.

# 1 029
Супер готини, приятни и сладки са родителите на Мика. Някак леко и весело е с тях. Баща й ме разчувства много, когато й каза, че се гордее с нея. Мика го беше описала пред Евгени като много забавен и с чувство за хумор и наистина е така. Много ми бяха приятни, искам са ги гледам още.

# 1 030
  • София
Според мен на Мика ѝ трябват точно такива преживявания, които да я вадят от зоната ѝ на комфорт. Тя е млада и видимо неуверена и притеснителна. Трябва ѝ мъж, който да я пречупи, иначе винаги ще стои в ъгъла.

Харесвам я, но с тези хиени покрай нея не ѝ се получи.

# 1 031
Добре де, бащата на Мика не и ли каза - ако сега не те избере, повече да не те търси. После на него му каза - вратат винаги е отворена за теб дори сега да не я избереш ....Или понеже приех предизвикателството с шотовете за "дълбоко" и вече не знам кое риалити гледам Joy

# 1 032
  • София
Много ме умили бащата на Мика. Човекът я обича искрено. Майка й нещо не успя да зададе много адекватни въпроси, не си казаха нищо съществено с Евгени. Може би се притесняваше прекалено много. Аз и в Мика забелязвам нещо подобно - с родителите си говореше съвсем спокойно и мисълта й течеше гладко, докато като е с Евгени някак й е трудно, говори малко и не знае много какво да каже.

# 1 033

То това ще е началото на края. Според мен Елена си гради фантазиите за бъдещето около ходене по концерти, партита след това,или на събирания с хора от музикалния бизнес, театрали и т.н.

100% пълна филмарка, си мисли че ще води някъв мега ларш живот ако Евгени я вземе. Ще стане и тя известна нещо като оная Теа на Наум, ще има известни приятели и т.н.

# 1 034
Мисля, че Евгени харесва Микаела на външен вид и свенливостта, която показваше в началото, но до тук. Сега вече пробва и колко точно ще може да я манипулира или както тя му казва да и "натисне бутоните".
Така е.. "много мил" човек е Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт