Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 258
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 005
Не знам дали Гената не заслужава цялото семейство, но определено не заслужава баща и...

оооооофффф... смотаните реакции на Евгени в такива моменти ми идват в повече... на Михаела също... опорочават ми готиният татко.

# 1 006
Най-хубавото от цялото предаване, най-ценностното беше срещата с родителите на Микаела.

# 1 007
Мисля, че Евгени вече се убеди, че Мика не е лъжица за неговата уста.

# 1 008
Айде, Генчо, топни я пак в студената вода!
Давай, ти можеш!

# 1 009
Да не пропускаме и качествата на нашата жена. Такъв стабилен мъж се привлича с обич, грижа и лични качества. На фона на семейството на Микаела, отношенията между Евгени и кандидатките са като някакъв free trial.

# 1 010
  • Разпиляна във въображението
Този пък толкова ли не я разбра Мика, че грам не си пада по тези неща.

# 1 011
Майката на Микаела е много красива и харизматична. Баща ѝ си личи колко е добродушен, много забавен и сърцат човек. Много сладки. Може и да има някакво харесване на Микаела към Генчо, пък просто да е твърде притеснителна… А Елена постоянно повтаря “искала съм човек като теб”, тоест тя си е фантазирала и представяла някакъв човек за себе си, а сега мисли, че ще го намери у Генчо. Но не виждам истинско харесване и у нея, по-скоро харесва идеята за него, за неговия имидж, кариера и колко е “дълбок” уж.

# 1 012
Май ми изтриха коментара колко фин човек изглежда майката на Елена.

Както и да е, и тя, и родителите на Мика ми оставиха прекрасно впечатление. Ако съм на мястото на човека, който прави избор, това впечатление от близките ще ми е много важен критерий.

# 1 013
Бащата на Микаела изглежда изключително чувствителен и стабилен мъж, от тези които си гледат семейството и носят жената и децата си на ръце.
Дано и е модел на поведение какво трябва да избере.
Факт, нищо общо с Генчо няма като излъчване. Сигурно защото не е българин 😅 . Единодушно тук го харесахме бащата на Мика като мъж 🥰🥰🥰

# 1 014
Тоз не спря да тормози Микаела. То в ледена вода я топи, то с парашут ще я хвърля, не ще момичето бе! Отвратително е това!

# 1 015
Родителите на Мика ме просълзиха. Дай боже всекиму такива сватове!

# 1 016
На Евгени му беше доста по-спокойно с родителите на Мика. Усещаше се една лекота и не се държа като виновен пред тях. Защото не й е дал много фалшиви надежди и няма да бъде разочарована.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 22:24 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 017
  • Варна
Много сладка Мика и супер свежо готино семейство.
Елена е влюбена в идеята за Евгени, Валерия е влюбена у Генчо.

А, баш!

Нон стоп повтаря, че за втори път такъв човек няма да изпусне!

# 1 018
Този пък толкова ли не я разбра Мика, че грам не си пада по тези неща.

Наш Генчо не схваща лесно.. може би чак като хване бронхопневмония.. може би.

# 1 019
Тоз не спря да тормози Микаела. То в ледена вода я топи, то с парашут ще я хвърля, не ще момичето бе! Отвратително е това!

За сметка на това, ще държи Ленчето до печката вкъщи 🤣😂🤣😂🤣

Общи условия

Активация на акаунт