Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 229
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 035
То това ще е началото на края. Според мен Елена си гради фантазиите за бъдещето около ходене по концерти, партита след това,или на събирания с хора от музикалния бизнес, театрали и т.н.
Не, те вече си обещаха, че ще прекарват дълго време разделени и тя ще си е сама вкъщи 🤨

# 1 036
Как елегантно вкараха Евгени точно когато очаквахме да чуем как е минал “теста с очите” и дали е влюбена Мика според родителите и.

Явно е нямало окуражаващ материал за пред камерите.

# 1 037
Добре де, бащата на Мика не и ли каза - ако сега не те избере, повече да не те търси. После на него му каза - вратат винаги е отворена за теб дори сега да не я избереш ....Или понеже приех предизвикателството с шотовете за "дълбоко" и вече не знам кое риалити гледам Joy

Може би просто го покани на гости, евентуално да го поотупа Joy

# 1 038
Сега, Чакаме да видим дали Евгени ще даде първата роза на Мика заради тези приключения. Жертва се за него!

# 1 039
Интересно баща и каква националност е?

Грък.

# 1 040
С тези коментари за семейството на Мика изпълнихте апела на дамите от темата да коментирате уважително майките Grinning

# 1 041
Ако утре избере Мика ще извадя кристалните чаши. Иначе ще си пия Короната от бутилката 😁

# 1 042
Ако съм на мястото на човека, който прави избор, това впечатление от близките ще ми е много важен критерий.
Освен ако не си Капулети или Монтеки. И не само Grinning

# 1 043
Добре де, бащата на Мика не и ли каза - ако сега не те избере, повече да не те търси. После на него му каза - вратат винаги е отворена за теб дори сега да не я избереш ....Или понеже приех предизвикателството с шотовете за "дълбоко" и вече не знам кое риалити гледам Joy

Шот! Шот! Шот! ... ма душата, те май "дълбоко" не казвали. 😁😁🤫

# 1 044
Казах ви: византийска дипломация. На съкровището си каза повече да не го поглежда тоя като си тръгнат оттам. На Генча любезничеше за всеки случай, да не вземе да  счупи хатъра на младите, ако все пак нещо…
Много ми хареса как демонстрира любовта към съпругата си. Да се чете като: Мика, това търси, Евгени, това трябва да правиш!

# 1 045
Я, видя се на Генчо лицето. От този перчем, незнам как изглежда.😀

# 1 046
Ако той не е избрал момиче досега то е съвсем резонно родителите да наклонят везните. Явно по останалите критерии му е все тая, сега който донесе по-голяма торта печели.

# 1 047
Сега като показаха Евгени в профил,носът му много пораснал ми се видя.Пинокио,Лъжливото овчарче...?

# 1 048
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Много приятна е тази тяхна среща този път, за срещата със семейството да не говорим. Въобще за първи път от два сезона гледам с усмивка, настроение и оставям с много хубаво чувство от показаното.

# 1 049
Микаела е много подходяща за съпруга, възпитана, свенлива, от добро семейство.
Но се държи инфантилно, все едно е на 15-16 години и изживява първата си невинна детска любов, а не е жена.
Явно е отгледана като цвете в саксия.
Не съм сигурна, че ще понесе брак с по-възрастен и опитен мъж като Евгени сега.
Ако е по-внимателен с нея и изтърпи неопитността, може и да им се получи.

Общи условия

Активация на акаунт