Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 387
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 095
Като препариран щраус и майката на Валката и Евгени.
Някакви апели имаше днес да не се обиждат майките. 🙄

# 1 096
  • тук и там
Гената си пада по Валето,ама е разколебан нещо на този етап.Симпатизирам на Елена,според мен повече биха си паснали като очаквания ,начин на живот и т.н,но това би бил избор на разумът ,а не на сърцето,поне на този етап. Вече извън шоуто може да се развили любовните отношения,но до тук сякаш все още Валето му е на сърце.

# 1 097
Каква обида, нормално сравнение.
Като на изпит беше Гената.

# 1 098
Включвам се за финалните епизоди. Гената ме разби с констатацията си как никога не би подвел някоя жена Joy
С майката на Валерия аз го видях притеснен, не отговори какви чувства има. С родителите на Мика му беше спокойно и приятно. С майката на Елена сякаш му беше просто неловко.

# 1 099
Мда, Евгени наистина има нещо специално към Валерия. Смути се пред майката като заговори за чувствата си.
НО (голямо но), каузата и му е голям проблем. Не самата кауза, а прекалената отдаденост. Почти е невъзможно да съчетаеш такава вманиаченост със семейство, освен ако и мъжът не е такъв.
А Евгени не е такъв. Няма животно, а и с неговия начин на живот е трудно да има.
Мисля, че и майката това намекна, че ще му е трудно да живее с човек като Валерия, както и на нея с него.
Има чувства, но дали ще са достатъчни да преодолеят ежедневните трудности не се знае.
Всъщност най-проблемна ми се вижда връзката му с Валерия, въпреки че може би първичните чувства на харесване са най-силни.
Любовта е по-силна от всичко, но коя любов и към кого, Валерия? Ще видим...

# 1 100
Само аз ли виждам огромната разлика в отговорите на Гена на майката на Елена и на Валерия?
Не. С майката на Валерия говори спокойно, защото е искрен и не му се налага да си изсмуква от пръстите любезни отговори.
Не. С всички майки Евгени беше любезен и каза хубави неща да дъщерите им. И едва ли си е изсмуквал от пръстите -все нещо хубаво е видял във всяка една . Само при вас негативизма е взел връх.

# 1 101
  • София
Значи, Мика е с най-красиви черти.
Валката е като кашкавалена мумия, Елена набита и с чело като козунак.
Микаела е като Дениз от сезон 1, всеки път е различна.

Ето я при влизането в предаването, когато се запозна с Генчо

# 1 102
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
По езика на тялото и физиономията на Ергени отново си пролича, че Валерия му е в сърцето и туй то. Харесва Мика, приятно и сигурно му е с Елена, но фаворитка му е Валерия, не може да го скрие.

# 1 103
Само аз ли виждам огромната разлика в отговорите на Гена на майката на Елена и на Валерия?
Не. С майката на Валерия говори спокойно, защото е искрен и не му се налага да си изсмуква от пръстите любезни отговори.
Нещата си дойдоха на мястото. Всичко с майката на Валерия е естествено и непринудено. Той е спокоен, не се чувства неудобно, защото ще избере нейната дъщеря. А тя му го каза толкова добре - не е лек характер, но има ли любов, всичко е наред. Много симпатична жена.

# 1 104
Най-романтичната гледка в тазвечершното предаване беше прасенцето от кремвирши киснещо се щастливо в тенджерката от рекламата.

# 1 105
Моята фаворитка е Елена, Но нейната среща изпуснах, видях само началото. И ме смущава нещо много сериозно: Камелия в предаването супер ентусиазирана за нея, месеци по-късно в Надкаста храни между редовете Генчо.
Някой може ли да даде мнение относно Камелия и нейното поведение в случая преди /след?!

# 1 106
Не. С всички майки Евгени беше любезен и каза хубави неща да дъщерите им. И едва ли си е изсмуквал от пръстите -все нещо хубаво е видял във всяка една . Само при вас негативизма е взел връх.
Нали се разбрахме, че на всеки телевизора предава различни неща?

# 1 107
Майката на Валерия е много мила жена, пълна противоположност на дъщеря си. Скромен човек ми се вижда, за разлика от моделката Вал. Добре й каза да си позатвори малко устата.

# 1 108
Значи, Мика е с най-красиви черти.
Валката е като кашкавалена мумия, Елена набита и с чело като козунак.
Микаела е като Дениз от сезон 1, всеки път е различна.

Ето я при влизането в предаването, когато се запозна с Генчо

Без такива, оная Дениз без грим не мяза на жена въобще, слага си цяла маска направо.

# 1 109
Охо, Евгени защо нямаше среща с приятелката на Валерия ?? Нещо много пренебрежително към родата на Валерия действа продукцията хмм...

Общи условия

Активация на акаунт