Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 406
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 110
Страхотна и адекватна жена е и майката на Валето. Пълна ми е торбата с комплименти тая вечер, ама какво да се прави, справят се домашните.

# 1 111
Ох и аз се развълнувах 😊 . Много е сладкаа Валерия с голямата си уста и огромното си сърце!

# 1 112
  • София
Не ми харесва отношението на Валерия към майка ѝ. Нищо топло не видях. Обърна ѝ гръб, за да сподели на приятелката си, че е влюбена. Коментара за устата също беше не на място. По темата за кученцата също имаше стрелички. Може и да съм изпуснала нещо, но не видях топли отношения между тях.

# 1 113
Да,нямаше среща с приятелката на Валерия.
Съвет на майката- да позабрави кученцата.Умно!

# 1 114
Валерия сравни идването на Ергени у тях с прибиране на куче (>ლ)

# 1 115
Много мой тип майка, на Валерия. Приятна серия се случи, малко дълга май? Церемония ще има ли?

# 1 116
Валерия пак отсече - "това няма как да стане". Grinning Отстоява си принципите докрай.

# 1 117
Валерия сама се закопа. Горко му на Евгени...

# 1 118
Какви глупости дрънкат - за първи път влюбени били щерките … Да, да

# 1 119
Как да не плаче жената, ще я вземат ще я отведат... То като спреш да имаш надежда и после ти я върнат... как да не плаче

# 1 120
Валерия :
- Няма да слагам кучетата на заден план- просто ще наредя Генчо между тях!

# 1 121
От гледна точка на ангажираност Евгени и Валерия са подходящи, никой няма да се чувства пренебрегнат, стига да намират време и за отношенията си все пак.

# 1 122
Генчо, ме дразни! Или по-скоро сценарият.
До последно нямало да може да вземе решение горкият. На това биха повярвали само децата.
Всички знаем, че си избрал доста преди това.

# 1 123
Не ми харесва отношението на Валерия към майка ѝ. Нищо топло не видях. Обърна ѝ гръб, за да сподели на приятелката си, че е влюбена. Коментара за устата също беше не на място. По темата за кученцата също имаше стрелички. Може и да съм изпуснала нещо, но не видях топли отношения между тях.

Струва ми се, че бащата е много властен и мачка майката и Валерия е възприела този маниер, неуважителен спрямо майка си. Не е хубаво това. Предполагам, че освен това майка й се опитва да й налива главата по отношение на зеления фанатизъм, да го озапти, което не се харесва на Валерия.
Според мен Евгени ще направи грешка, ако вземе Валерия, тя няма да се промени с времето, си мисля.
Ако той избере чувства, пред разум, ще направи класическата грешка в живота на много хора, но това е то, любовта, болест е. Дори е записана като болест от Световната здравна организация.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 23:27 от Janelle

# 1 124
Хареса ми майката на Валерия, ако момите не успяха да го убедят какъв характер е Валката, то тя успя. От тука насетне ако иска да се бута сред кучетата негова си работа. Предупрен е Joy

Общи условия

Активация на акаунт