Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 950
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 305
Браво статист Ния Косара 2.0 пардон Микаела си тръгна  не харесвам скучни жени и да кажа че съм разочарован  от хората във фб страница и групата че обиждат родителите на момичетата

# 1 306
Днес малко разводнен ми дойде епизода.
Харесаха ми всички семейства, разбира се таткото на Мика беше най-сладък. Направи ми впечатление, че на срещата им той говореше, а отговорите на Евгени не ги дадоха  - значи го е накарал да отговори честно и се е издал, че Мика няма да е неговия избор. И с майка й също бяха рязали. От разговора с майката на Валерия също нещо скриха - може пък там да се е издал, че има чувства. За приятелката на Вал - по-скоро ми се струва, че не е било нищо интересно и са я претупали.
Тъкмо се убедих, че всичко води към Валерия на финал и днешната серия ме разколеба. Най-дългата среща беше тяхната, първа й даде роза - значи следващия път трябва да е обратното - поне до сега е било така! Това "мислех, че тя ще ми улесни избора, а стана обратното" също е гадно - или е искал да е тя, пък е отговорила нещо, което не му харесва или вече я е бил отписал, пък тя го разчувства - и двата варианта не показват категоричност на чувствата.
Като цяло смятам, че той е влюбен и в двете или по-скоро в начина, по който се чувства с тях. Обаче нещо не ми се струва, че това бъдеще, което си начертал с дундуркане на бебета  ще му се случи точно както си го вижда. Смешни са ми въпросите, които задава и как чака точно определен отговор, а не се замисля, че трябва да чете между редовете. Какво като една жена му каже готова съм за дете - утре като й се падне някое ревливо бебе и мъжа й почне често да е в командировки, нищо чудно и да осъзнае, че не е готова и седенето вкъщи я побърква. Друга може да афишира колко е свободолюбива и независима и като намери кой да я предположи - да се превърне в най-грижовната домакиня например. Някак повече трябва да преценява поведението, реакциите на човек, от колкото да чака да чуе нещо конкретно.
Елена сега няма да я коментирам  - всичко съм си казала - харесвам я - исках до този  момент тя да спечели.
И Валерия харесвах, но беше в топ 2, но сега вече искам нея да избере Генчо, защото само тя може да постави свекито на място - даже се надявам точно нея да я питат ще си кръсти ли детето по някакъв начин, защото няма да отговори дипломатично като Елена, ами рязко както си заслужава въпроса. Ако някоя кандидат свекърва чете това и целта й е снахата да я намрази от самото начало - моля, нека ползва същия метод и я пита това на първа среща!

# 1 307
Който още се надява на Валерия, идете и изгледайте пак промото накрая. Даже преди да прекъснат микса от реплики на Генчо между двете, последният поглед на Валерия е със сълзи. На загуба! Тия неща се усещат. После вижте и пръстена, пак. И чуйте как предлага на Елена. Свърши тая драма вече.
Благодаря ви за вниманието! ❣️🌹❣️

# 1 308
Мия Косата пък да я сравняваш с Микаела, изсмях са!

# 1 309
Който още се надява на Валерия, идете и изгледайте пак промото накрая. Даже преди да прекъснат микса от реплики на Генчо между двете, последният поглед на Валерия е със сълзи. На загуба! Тия неща се усещат. После вижте и пръстена, пак. И чуйте как предлага на Елена. Свърши тая драма вече.
Благодаря ви за вниманието! ❣️🌹❣️
"Много като тебе вече плакаха."

# 1 310
Генча е светле-мама детенце. Много анти мъж, и в реала със сигурност е същия.

# 1 311
Интересни бяха семействата на трите момичета и обясниха още по-добре някои неща.
Мика изглежда да е израснала в най-стабилна среда, но да не забравяме, че е изоставена от биологичния си баща, което вероятно допринася за ниската й самооценка. Поне е намерила бащина опора другаде, но въпросителната си стои някъде там, може би вижда мъжете или изцяло черни, или изцяло бели.
Елена също е била дълго далеч от майка си, която на свой ред изглежда сега да иска да компенсира пропуснатите години. Там също прозира травмата от отхвърляне и желанието й да докаже на всяка цена, че заслужава внимание.
Валерия изобщо не е близка с майка си, защото изглежда тя е била твърде критична към нея. Това е отпушило бунтарството у нея, затова и не смята, че родителското одобрение е нужно в личния й живот.

Времето на силните страсти и спорове в Ергенът отмина, вече си чакаме финала с избраница Валерия. Дано им е потръгнало.
Хубав анализ. Истината е, че колкото и да не искаме, понякога негативно повлияваме на децата си. Те са наше огледало.

# 1 312
  • Street of Dreams
Хайде още една натискана и лигавена по диванчета и басейни си замина безславно. Отвратителна беше липсата му на емпатия, че момичето го е страх и се чувства ужасно на балона - грам не му пукаше.

Майката на Валерия не споделя страстта й към кучетата. Но пък и тя също си казва точно каквото мисли, без заобиколки.

Майка й много добре каза, че любовта към кучетата трябва да отиде на втори план, а на първи да е любовта на двойката. Валерия сподели тогава, че ще се опитва да направи компромиси. Значи тя е готова на това и се радвам, че го осъзнава и ще реши да го откоригира това залитане по приюта.
Това, което ми направи впечатление, че само Валерия се разплака, споделейки с майка си за влюбването си в Евгени. Този плач е показателен за нейното дълбако влюбване в Евгени. Елена и Мика не се просълзиха от любов.

Валерия съвсем не е everybody's darling, както мнозина си мислят (може би защото е хубава) . И тя гони вятърни мелници, вманиачава се, а голямата й уста съвсем не предизвиква само симпатии сред околните. Въпреки това е изключително суверенна и истинска.
Изненада ме, че мисълта да има семейство до сега не й се е нравела много. Това допълва образа й на не-принцеса.

# 1 313
  • София
Промотата винаги са подвеждащи. Валерия със сълзи, Елена - грее.
Значи ще е обратното - Валерия печели, Елена страда.
Но най-големият обрат ще е промото този път да не е подвеждащо и Елена да получи пръстена. Wear Ring

# 1 314
Валерия до момента никога не е плакала от загуба или обида, а само от любов. Едно като я нападнаха за кучетата и веганството и тази вечер като говореше с майка си как е влюбена.

# 1 315
Предсказуемо е, че промото е на обратно.
Значи Валето?

# 1 316
Мия Косата пък да я сравняваш с Микаела, изсмях са!
Микаела цял сезон нищо не направи и не заслужаваше да бъде във топ 3 нищо лично другата случайно да свърши нещо ?

# 1 317
  • София
П.С. Валерия плаче, защото Ергени е изял една луканка или защото й липсват кучетата.
А сега сериозно: плаче от напрежение или от умиление, че той пази "писмата й" (които най-вероятно на 99,5% не е писала тя) или от радост, че музикалният Казанова й е предложил брак.
А Мика си го е написала директно, че са били статистки там.

# 1 318
  • Leeds, UK
Аз искам Елена да спечели, защото много харесвам Валерия 🙂 Генчо не е за нея. Ама с моя късмет….

# 1 319
  • София
Ако отпада Елена, какво е обяснението за всички разговори за дом и деца, които водеха и то често по инициатива на Евгени? С Валерия тази тема беше като пустиня - суха и безплодна, както и всички други теми всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт