Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 167
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 935
Само аз ли съм отегчена от десет минути и ми писна?
Хайде, малко развитие, слушахме ги тия цял сезон.
Не само съм отегчена, ами и трупам нерви от толкова поезия Grinning
Е то бива, бива превъзнасяне ама..

# 1 936
Представям си какво е да живееш в някое много малко населено място, всеки да те познава и обсъжда... според мен хорските приказки и бъркане в чуждия живот могат да го съсипят. Нещо такова е и тук малко като обсъждаме отвъд видяното... защото прочетох по-назад брутални неща как някой е убеден, че Евгени не е син на родителите си и как Елена е със синдром някакъв... 🫨

# 1 937
На лодката ми беше отвратителна Елена , сега ми допада . Понякога ми харесва много , друг път ми е откровено казано грозна.

# 1 938
Елена го хипнотизира като змия, която дебне мишката. Оф, нещо не ми е ок в цялата тази работа на Елена...
Довършва му изреченията, насочва му мисълта, точно като змия му се увива, преди да го удуши и изгълта.

# 1 939
Евгени бил хубаво и чаровно момче. Доста време трябваше, плюс родителите му, за да видя това, което една негова приятелка говореше за него тук, в темата.

# 1 940
Гената е една..баклавичка Joy
Сладкишче...според Е.

# 1 941
🙈 Не пак крака.

# 1 942
  • Разпиляна във въображението
Евгени бил хубаво и чаровно момче. Доста време трябваше, плюс родителите му, за да видя това, което една негова приятелка говореше за него тук, в темата.

Точно. Затова и писах, че предаването го е осакатило. Кой знае какъв е бил в изрязаните части, а и сценарият разбира се.

# 1 943
  • Пловдив
Само аз ли съм отегчена от десет минути и ми писна?
Хайде, малко развитие, слушахме ги тия цял сезон.
Не си само ти, не гледах срещата на Елена с майката на Ергена, сега отново не ми се гледа и това. Скучничко ще е. Три часа предаване, час и 15 Мин. реклами, един час пълнежи и реално 45 минути по същество.

# 1 944
Оф, толкова няма с какво да запълнят 3 часа, че повтарят сезона...

# 1 945
Изненадата ме довърши.

# 1 946
Споко, дават и сисите.
Гледайте, че от утре няма. Joy

# 1 947
Елена, пие шампанско в момента в Пловдив! Сподели го на стори, споделих го и аз, защото ми е мн сладичка, ухилена до уши. Вие това на загуба ли го отчитате?!
Мен пък друго ме дразни - след всичко това, което гледаме, ще и каже сбогом. Какъв човек трябва да си, за да можеш да направиш всичко това?

# 1 948
Мъж поезия, жена поезия... цяла стихосбирка!

# 1 949
По час и половина на момиче ще е .
Елена ме дразни все озъбена и като говори и като мълчи .

Общи условия

Активация на акаунт