Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 113
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 950
Евгени бил хубаво и чаровно момче. Доста време трябваше, плюс родителите му, за да видя това, което една негова приятелка говореше за него тук, в темата.
"Негова приятелка". То по тази логика и аз съм негова приятелка.

# 1 951
Той е поезия , тя е поезия , дълбочина от клишета.

# 1 952
Не е любов това, което има между тях. Липсата на химия е осезаема и се компенсира с много приказки от Елена.

# 1 953
Хаха, гледат синхроните на Елена...
А дали ще покажат и синхроните на Валерия, най-вече когато казва, че не е нужно да знае имената на родителите му?!

# 1 954
То няма какво да ни покажат. Бозичка ще пием до края.

# 1 955
Елена, пие шампанско в момента в Пловдив! Сподели го на стори, споделих го и аз, защото ми е мн сладичка, ухилена до уши. Вие това на загуба ли го отчитате?!
Мен пък друго ме дразни - след всичко това, което гледаме, ще и каже сбогом. Какъв човек трябва да си, за да можеш да направиш всичко това?

Ми то и ние пием, че да преглътнем тая простотия, пардон...шоО....
Joy

Пиенето нищо не доказва ..Grinning

# 1 956
От снимките, които сте пускали тук, правилно ми е усещането, значи, че разпорена скумрия ще я гледа и целува с повече страст
Според мен не ти е правилно това усещане.

# 1 957
Малко е скучно, да! По-добре да бяха събрали Елена и Валерия за един ден по женски преди церемонията, заравяйки томахавките, както са и направили в живота. Щеше да е яко! Сега, ако  Гената на това диванче, гледа същите неща за Валерия с Валерия, ще е доста спряло.
То няма какво да ни покажат. Бозичка ще пием до края.

# 1 958
Не съм ви чела, минавам само да разпиша малко впечатления след срещата между родителите на Генчо и Ети.

Танко голям симпатяга. Много готин човек ми се струва. И много интересен момент между него и Евгени, когато се разплака, говорейки за отношението на Евгени към децата.

За Светлето... Или добро, или нищо. Ще замълча Grinning Само за себе си потвърждавам за пореден път, че имам свекърва-слънце!

Евгени беше видимо недоволен от добрите впечатления на родителите си за Елена. Очаквал е да се издъни или да ѝ напишат черните точки в тефтера заради многословието. Но Еленка е словоохотлива, тя знае как да омайва с думи, това съм ѝ го признала!

Писах го и за миналия епизод - най-после до ума на нашия ерген достигна озарението, че играта загрубя с тоя финален етап и че той много, ама много ще нарани Елена, иска или не. От някои негови физиономии разбирам, че не му се иска. Но да беше мислил по-рано!

Отивам да тормозя рефреш бутона в Ютюб!

# 1 959
Валерия каза , че на този етап не намира за нужно да знае имената ма родителите му . Те са ходили на няколко срещи реално .

# 1 960
Айде пак му се навря в устата....

Къде е баклавичката, да я дадат в кадър Joy

# 1 961
На лодката ми беше отвратителна Елена , сега ми допада . Понякога ми харесва много , друг път ми е откровено казано грозна.
Взе ми думите от устата! Не мога да разбера как може някой хем да ми е симпатичен, а на моменти направо грозен.

# 1 962
"Няма да си простя ако те изпусна "... превод: ще те преследвам до дупка.

# 1 963
  • Бургас
Иде ми да си сипя едно голямо и да се разрева 🤣 Големи драми, музики и локуми 🤣

# 1 964
Възрастна семейна двойка гледа видео от сватбата. Никакъв резонанс на видяното.

Общи условия

Активация на акаунт