Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 888
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 415
# 2 416
И като знам какви слухове се носят за Евгени, много смешно ми става като се сетя каква "снаха" има тая наперена свекърва Joy

# 2 417
Във филмчето дето го гледат трябваше да пуснат и от скандалчетата и надвикването в къщата.

# 2 418
# 2 419
Валерия не иска да каже това, което се опитват да я изманипулират да каже. Но тя очевидно е в предаването без кучетата, така че не е чак фанатичката, която се опитват да изкарат.

# 2 420
Танко и Тъмна ❤

# 2 421
Накрая зет ще й доведе! Да я поставят на пиедестал!
И като знам какви слухове се носят за Евгени, много смешно ми става като се сетя каква "снаха" има тая наперена свекърва Joy

# 2 422
Това е без значение... детето е това, което носи отговорност да продължи живота си, а не вечно да очаква от родителя, пък било то и приемане. Родителите дават и са дали толкова колкото могат.

А на каква възраст родителите приемат децата си такива, каквито са? Или никога?!

На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...

# 2 423
😂😂
Посмях се хубаво този епизод. А още не е свършил😂😂😂

# 2 424
  • София
Днес в късния следобяд видях Елена на Московска, беше леко усмихната /ала Мона Лиза/, не знам как да го тълкувам? Победа или неловкост!?

# 2 425
Куче ли ще донесе пръстена?

# 2 426
Евгени беше много зле визуално в началото.
Разкрасиха го и него до финала като в приказка.
Валерия наистина беше много красива в първия епизод.

# 2 427
Куче ли ще донесе пръстена?

Маман. И ще го завива в първата брачна нощ!

# 2 428
Победа или неловкост!?

Стана ясно, че нито една от двете няма да победи. При тези обстоятелства.

# 2 429
Ако избере Валерия, децата трябва да ги води с него по турнета, щото мама няма да иска да ги гледа. Демек Елена ще избере. Пък ако не иска и двете ще избере Валката, за да може да се разделят по- лесно после.

Общи условия

Активация на акаунт