Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 861
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 475
Накрая зет ще й доведе! Да я поставят на пиедестал!
И като знам какви слухове се носят за Евгени, много смешно ми става като се сетя каква "снаха" има тая наперена свекърва Joy
За това се говори...

# 2 476
Имало е коктейли, на които момичетата са изглеждали много по-бляскаво, отколкото при визията им на финала - не разбирам защо не са се постарали да са 11 от 10 точно днес.

Иначе по темата с поколението на родителите - и между най-острите камъни може и следва да има някакво взаимно уважение и желание за съдействие,  в името на обичния.

# 2 477
Предлагам срещата с родителите вече да е в началото на Ергена 3, че маман да одобри, а момичетата да преценят възможностите си овреме.

Да . Даже предложих , срещата да е във втори епизод. Да си знаят момичетата.

# 2 478
Ще избере Валерия, там е тръпката. А и ако сбърка, Елена е насреща. Обратното не става.

# 2 479
Аз също мисля, че Валерия няма емоции към Ергена.
За Елена не съм сигурна.

# 2 480
Това показва само колко е инфантилна и незряла още, но животът при всички положения ще я научи...

Боже, какво възмущение спрямо изказването на едно неопитно момиче, гледало досега само кучета, от жени, на 90% от които майките им е трябвало да видят у тях първия месец да помагат с новороденото…

Аз лично се възмутих от нейната крайност и от ината й. Естествено, че е неопитна, всички го знаем, но тя е изключително категорична в правотата си, въпреки че сама знае, че не е попадала в такава ситуация и не би могла да знае и самата тя как ще реагира. Това е което отблъсква.

# 2 481
  • Някъде там...
Аз изключвам, бях си обещала, че този момент няма да го гледам. Ще ви чета Joy

Много ми е нагласено, сценарий яко... Май ще е първият и последен сезон, който ще гледам.  Каквото продукцията реши, това виждаме.

# 2 482
Валерия ме изгуби с това за детето и кучето,но все още предпочитам тяда спечели

# 2 483
Елена е много красива в лицето. Роклята не ми харесва за нея.
Не е Елена, щом е предпоследна.

# 2 484
Аз съм за Валерия и залагам, че тя ще е избраната

# 2 485
И аз мисля, че ще е Валерия.

# 2 486
Не харесвам Елена, но много ми дожаля за нея. Горкото момиче.

# 2 487
Не е Елена.

# 2 488
Аз съм сигурна, че ще е Елена. Всички скорпионки, гърмете шампанското Wink

# 2 489
Личи си, че се сбогува с Елена.

Общи условия

Активация на акаунт