Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 879
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Разпиляна във въображението
Още малко и ще разтурим седянката момичета и момчета.

Е, стига де. Няма ли да коментираме "След това" и преди "Ергенът 3"?

Наистина са красиви момичетата.

# 2 461
Генчо, не бързай като теле пред майка си. Бъдещата може би булка още не е казала да.

# 2 462
Хайде да печели Валерия. Поне едно хубаво нещо и истинско да има във втори сезон - взаимна любов. Смятам, че така ще продължат да се кандидатират моми и ергени, които все пак ще се надяват да я срещнат, а не само с инфлуенсърки, певици и други, търсещи единствено ефирно време. Амин. Grinning

# 2 463
Но говори сякаш е избрал Елена. Заедно да имат бъдеще , да мечтаят, звучи ми като зрял избор. А не романтичен.

Е, все пак трябва да има гледаемост и хората да се надяват на своя фаворит. Аз харесвам Елена, но тя няма шанс.

# 2 464
По-интересно не е коя получава пръстена, а дали е с някоя след предаването.
Аз за тази информация чакам.
Както и за романтиката, но малко ме прецакаха.

# 2 465
Пръстенът е същия като обиците на Валерия.

# 2 466
Боже, какво възмущение спрямо изказването на едно неопитно момиче, гледало досега само кучета, от жени, на 90% от които майките им е трябвало да видят у тях първия месец да помагат с новороденото…

Аз лично се възмутих от нейната крайност и от ината й. Естествено, че е неопитна, всички го знаем, но тя е изключително категорична в правотата си, въпреки че сама знае, че не е попадала в такава ситуация и не би могла да знае и самата тя как ще реагира. Това е което отблъсква.
Това е, което привлича, според мен.

# 2 467
  • Viena
Евгени:
- Ако майка ми се задушава, а кучето има стомашен проблем?
Валерия:
- Ама запек или разстройство?

# 2 468
Аз наистина вярвам , че имa/ше емоции към Валерия . Към Елена също имаше симпатии , вярно “извоювани” , но успя да събуди интереса му.

# 2 469
Вероятно е "загуба в превода". Идеята ми е, че когато човек замръзне в "опълчването" си години наред той, макар и на 35-40г. си остава на етапа на тийнейджърството спрямо родителите си. Докато порастването е и в благодарността и в приемането на родителите такива, каквито са без да имаме нужда да водим безконечни войни с тях, за да имаме енергия да продължим напред в живота си. Нуждата от вечно опълчване срещу света е тийнейджърско, инфантилно. Валерия е там със сигурност, Евгени също още в някаква степен.

Нищо общо с питането ми.

‘Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал.’

Порастването няма нищо общо с това, което казвате. Дано да е загуба в превода, че иначе горкото дете.

Скрит текст:

Това е без значение... детето е това, което носи отговорност да продължи живота си, а не вечно да очаква от родителя, пък било то и приемане. Родителите дават и са дали толкова колкото могат.

А на каква възраст родителите приемат децата си такива, каквито са? Или никога?!

На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...

# 2 470
Много добър финал, крещим у дома, аз за Елена и мъжът ми за Валерия.

# 2 471
Вечерта преди да предложи, целува друга.
Великолепно!

# 2 472
На Валерия и е все тая, къде я видяхте тая любов. Според мен от големия си  инат остана до тук, тя няма търпение да се отъркаля при кучетата.

# 2 473
Минути преди да разберем развръзката, оставям това тук.

# 2 474
Евгени:
- Ако майка ми се задушава, а кучето има стомашен проблем?
Валерия:
- Ама запек или разстройство?
Която болница е по-близо, разбира се.
И малко по-заобиколен маршрут за свека. Joy

Общи условия

Активация на акаунт