Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 884
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 445
Валерия е уникум! Кучетата са преди семейството и децата?!

Все си мисля, че ако й ''дойде на главата''  това да се грижи за деца, наистина, каузата би отишла на по-заден план, просто в момента най-вероятно не може да си го представи, тъй като приютът  е бил голяма част от живота до момента.
От зодия Близнаци не очаквай адекватни решения! Казвам го от личен опит.
Глупости.
Не, не са, защото заради такива решения едно дете, вече пораснал син страда...

# 2 446
Нищо общо с питането ми.

‘Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал.’

Порастването няма нищо общо с това, което казвате. Дано да е загуба в превода, че иначе горкото дете.

Скрит текст:

Това е без значение... детето е това, което носи отговорност да продължи живота си, а не вечно да очаква от родителя, пък било то и приемане. Родителите дават и са дали толкова колкото могат.

А на каква възраст родителите приемат децата си такива, каквито са? Или никога?!

На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...

# 2 447
В последният час само с Валерия ни занимават. Работата е ясна.

# 2 448
Турската щедрост е пословична. Нищо не може да се сравни обаче с рейтингът и рекламата, която получиха. Цялата държава гледа. Сега, сумати инфлуенсърки ще зацвилят за същият модел. И кой ли още не?! Със сигурност е над модел, не пръстен за 5-6 цифрени думи.

# 2 449
  • Разпиляна във въображението

Първият час бе на Елена.

# 2 450
А в предпоследния с Елена, когато щях да заспя.

# 2 451
  • Варна
Той си каза, че сърцето му е забило лудо..

# 2 452
Аууу, роклята на Елена е като на лошата мащеха на Снежанка...но много ми харесва.

# 2 453
Много са красиви и двете! Различни и красиви!
Не заслужава никоя от тях
Дано никоя не е с него

# 2 454
  • Варна
Запленен е от Валерия, очевидно е. Личи от думите му.

# 2 455
Много са красиви и двете! Различни и красиви!
Не заслужава никоя от тях
Дано никоя не е с него
Абсолютно. И маман е съгласна, нито една не е достатъчно добра, остава си с нея до живот.

# 2 456
С ужасни рокли са ги накиприли! Днес не са бляскави и красиви и двете! Защо?

# 2 457
Боже, какво възмущение спрямо изказването на едно неопитно момиче, гледало досега само кучета, от жени, на 90% от които майките им е трябвало да видят у тях първия месец да помагат с новороденото…

Аз лично се възмутих от нейната крайност и от ината й. Естествено, че е неопитна, всички го знаем, но тя е изключително категорична в правотата си, въпреки че сама знае, че не е попадала в такава ситуация и не би могла да знае и самата тя как ще реагира. Това е което отблъсква.

# 2 458
  • София
.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 09:52 от Rafiqa

# 2 459
  • Пловдив
Но говори сякаш е избрал Елена. Заедно да имат бъдеще , да мечтаят, звучи ми като зрял избор. А не романтичен.

Общи условия

Активация на акаунт