Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 875
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 400
А на каква възраст родителите приемат децата си такива, каквито са? Или никога?!

На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...

# 2 401
Значи когато се "състезаваше" с момичетата не я интересуваше какво си мислят и как го приемат. Сега по отношение на родителите му пак" да приемат както си искат", това ми говори едно:това момиче няма уважение към никого. Толкова е студенокръвна и устремена към своите си неща и Светла безпогрешно  усети тези неща.

Точно затова не я харесах от ден 1, мисли си,че е над всичко...Но старите хора казват като те удари горния ще видиш долния. Няма да я пропусне нищо и така ще я извая живота, че си няма идея.

# 2 402
Оф, писна ми от тези хипотетични разговори...Те връзка нямат, не се познават, не са минали през нищо, за какви деца изобщо говорят?

# 2 403
Евгени: Детето или кучето?
Валерия: Ами зависи.
🤨

# 2 404
  • София
Завърнах се и даже пуснах да гледам бозата. Валерия е както винаги с притворени очи, но с отворена уста, а Генчо пак се почесва какво да отговори,  голямо чудене.

Валерия в началото в много по-хубава отколкото в края на шоуто. Егати и месомелачката е явно там.

# 2 405
Ами, ще избере Валерия. Много предвидимо ще да е Елена. Цял епизод е контра на Валерия, че да и а изненада за финала как Генчо послушал сърцето си 😀

# 2 406
  • Варна
Колко са хубави заедно.... и за ужасТ на Светлето, Данко и Манко, Евгени е различен с Валерия!

# 2 407
  • UK
Ако бях на мястото на Валерия, бих си тръгнала.
И Евгени и майка му са ужасни хора.

# 2 408
  • Бургас
Айде да натъркат носовете и Наум да носи пръстена вече!

# 2 409
Ахахаха, "Този конфликт не ме притеснява, защото ни подготвя за това, което предстои" Ще внесе много бау-бау в семейството 🤨

# 2 410
И гъби не яде, то не остана JoyGrinning

# 2 411
Никога нямало да постави детето пред кучето... Ненормално е това. Ама ненормално като психическо увреждане.
А синът, дето е женен с деца, да звъни на мама МИНИМУМ веднъж на ден. Ако си търси жена, дето прилича на мама, Валето ще е. 🤣

# 2 412
Валерия направи толкова гафове тоя финал, че направо ми е сигурно, че ще е тя.

# 2 413
Леле каква прическа е имал Евгени в началото хаха а аз си мислих, че сега е космат... но заедно са много сладки!

# 2 414
Като си толкова отдаден на животните какво търсиш в предаването Ергенът ?
Ясно е, че там няма да намериш каквото търсиш.
Фотомодел - до кога ?
Не си падам по психо кучкари, но пък и Валерия не е точно от тях. Сега два месеца кой води на лекар кучетата, кой ги храни и лекува. Като знам как страдат кучетата, че и котките далеч от човеците си. Тези животни не знаят къде и защо е отишъл техният човек и страдат. Така, че да не ми се прави Валерия на много интересна, два месеца "да я дават по телевизора" е зарязала толкова животинки.
Вярно, не се бях замисляла.
Ами това решава проблема.
Не е толкова крайна, колкото казва.
Знаех си аз, че това са някакви незрели пози.
Все още смятам, че тя ще е избранницата.
Изградиха и много сложен и противоречив образ.

Общи условия

Активация на акаунт