Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 878
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 340
  • гр.София
Евгени и Валерия в момента си говорят като семейство.Съвсем естествено ми се вижда. Но тя е с 10 години житейски опит назад .

# 2 341
Но,поне стана ясно защо Евгени е ерген
😁😁😁
Даааа имаше чуденици защо на един успял мъж, без проблеми със социализацията ще му потрябва да се излага в Егренът. Ами тя майка му ги гони бързо-бързо. Трябва му жена преборила се с други 24 за него, за да има шанс в двубоя с последното женище - майка му.

# 2 342
Евгени също се издразни с тези приоритети за кучета, вместо семейството. Ама как й го каза, ако съм примерно в Бразилия и детето е болно какво правиш.....

# 2 343
Хмм доста странен избор на тоалет за първа среща с родителите...Съжалявам, но Валерия абсолютно няма никаква представа как да се държи и да се облече в такава ситуация. И тук не става въпрос да не е себе си и да е фалшива пред тях, а просто да покаже някакво елементарно възпитание и усет.
Как да покаже възпитание и усет като ги няма? И там има бая дефицити!

# 2 344
Дали ще я затрудни Вал да отговори?

# 2 345
Стана ми жал за майката и бащата на Ергени, какво змийче им се падна за снаха.

# 2 346
  • Някъде там...
Чакайте сега, всичко е сценарий. Ще спорят, за да се види как този път Валерия ще допусне диалог и да бъде убедена. Ето, още нещо ще е успял Генчо да промени в нея. Хепи енд!
Леко ми се повръща вече...

# 2 347
Генчо не постъпва честно. Размечтал се да ходи в Бразилия, пък Валерия да се оправя в образна ситуация с дете и кучета. Много ясно, че ще гледа детето, но тя докато не стане майка няма как да си го представи и да го усети. И говори каквото й е на сърце, сега. Гена, прихвана от мама и почна да се излагаш и ти. И не на последно място, освен майка, децата си имат и баща, който е хубаво да не ги използва за панаирджийски мечки само. Дано го затапи.

# 2 348
Ами Валерия напълно по детински разсъждава за тези приоритети и това искаше да и намекне и жената. Не може да имаш две деца, които искат грижи и да гледаш 50 кучета плюс вкъщи няколко. Тя дете не е гледала Валерия да види като е болно как не можеш да спиш с дни. Затова беше права жената. Иначе още като чуха, че е веган си изградиха мнението. Сега и Евгени и обяснява същото и тя само дето не е тропнала с крак. Младо е момичето, още не е узряла за семейство. А Генчо не иска гадже, а семейство и едно малко Светленце.

# 2 349
Е, ако има деца Валерия, рязко иска или не ще си промени мисленето, ама в момента с толкова неизвестни в уравнението няма как да излезе точен резултат, колкото и да умуват на тая тема.

# 2 350
Валерия е уникум! Кучетата са преди семейството и децата?!

Все си мисля, че ако й ''дойде на главата''  това да се грижи за деца, наистина, каузата би отишла на по-заден план, просто в момента най-вероятно не може да си го представи, тъй като приютът  е бил голяма част от живота до момента.

# 2 351
Сетиха се кога да си говорят за истинските неща от живота.

# 2 352
,, детенцето ми ,, ! Дрът пергиш на 33 години да го лигавиш по този начин, не е истина просто! Тая жена е болна! Навремето ММ твърдеше, че колкото и опити да правим за момиче няма да се получи,  защото съм фатмак. Точно така стана, обаче синовете са отговорни хора, големият си гледа семейство, живеят отделно,  чакам с нетърпение и малкият да се отдели, та това с ,, детенцата,, на мен ми говори за нещастна жена, която живее живота си чрез децата си, компенсира емоционалните си липси с подобно инфантилно поведение. Ама като гледам шарещите очички на съпруга, нареждам си картинката.

# 2 353
Представям си как ,Габи и Мони потриват ръце. От яд.
За момент си представих разговор между Габи и Светла...
А, какъв късмет извадиха семейството на Микаела. Сладури.

Аз пък си мисля, че щяха много да си допаднат с родителите на Евгени и щяха да си спрятат купони нон стоп по празници. Аз обичам големи семейни купони с много рода, деца и веселба. Жалко, че сърцето на Евгени не трепна по подходящ начин по Мика, щяха да са си супер заедно.

# 2 354
Уау, тя сравни пианото с моделство. Пианото за него е като кучетата, то Е живо същество, колкото и да е странно за нея
Разбирам я, аз обожавам животни, всякакви, не само кучета и котки, но това не се казва така. Винаги ще бъде разбрано погрешно от другите хора, защото не може да се облече добре с думи.
Ужасна сцена, това на В.Щ. ли е работа.
Почукването с щипките по ръката, лицето му, музиката... ужас!
Това ли е представата им за романтика!
Ми то филм на ужасите.

Общи условия

Активация на акаунт