Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 897
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 295
Маминка обаче не предполага как се е нашарила Ленчето с татуси. Представям си как ще забели очите 🤣
Направо ще получи удар. Сигурно ще има дрескод когато им гостуват или се появява пред общи приятели. Пък ако бяха пуснали и представянето с берлинските клубове .....

Затова пък Валерия е обула такива къси гащи, че чак сливиците можеха да и видят...за да се уверят, че няма татуси де. Можеше да се облече малко по-нормално за срещата.

# 2 296
Ленчето предвидливо с дълъг ръкав и прибрана яка, предусещала е консервата маман. 😂😂😂😂

# 2 297
Валерия, Валерияяя !! Каквото и да стане, шапка му свалям на това момиче !!

# 2 298
Хохо, с тази шега право в Имоциите на свекървата, забучи ѝ копието

Какво й каза?! Аз спрях да слушам в един момент, защото се изнервих.
Че ако имат повече от две деца, айде, от нея да мине, третото ще е Светла SatisfiedSatisfied

# 2 299
ММ каза, че ще избере Валерия, че иначе цяла България ще му казва, че е мамино момченце… хахаха, ох, стана ми жал за Валерия, наистина. 😀

# 2 300
Какво толкова! Щяла да е поредната, която свекървата не харесва Joy ТОП!
Да! Като порасна, искам да имам непукизма на Валерия! Повечето кандидат-снахи щяха да избягат от кръстосания разпит със свеки разревани, тя - ми, много важно, не ме харесва, здраве да е. Kissing Heart

# 2 301
Ясна работата, Генчо между чука и наковалнята ще го играе

# 2 302
Хмм доста странен избор на тоалет за първа среща с родителите...Съжалявам, но Валерия абсолютно няма никаква представа как да се държи и да се облече в такава ситуация. И тук не става въпрос да не е себе си и да е фалшива пред тях, а просто да покаже някакво елементарно възпитание и усет.

# 2 303
Маминка обаче не предполага как се е нашарила Ленчето с татуси. Представям си как ще забели очите 🤣
Направо ще получи удар. Сигурно ще има дрескод когато им гостуват или се появява пред общи приятели. Пък ако бяха пуснали и представянето с берлинските клубове .....
Аз смятам, че знаят.
Предполагам, че някой редактор им е поразказал това онова.
Твърде целенасочени им бяха въпросите.

# 2 304
Леля Светла само като и видя бръчките около устата, като стисне устни, ми се отщява изобщо от сина ѝ.
На мястото на Валето, бягах далеч. Това свекървище може да я съсипе!

# 2 305
Представям си как ,Габи и Мони потриват ръце. От яд.

# 2 306
Абе то е ясно, че Ергени ще избере по-младото … и няма лошо де, сега му е времето Simple Smile

# 2 307
Еми много е увлечен по Валето. Влюбен е

# 2 308
Според мен майката се подразни от Валерия , от това което дразнеше и другите момичета- над нещата е , не се трогва лесно и не и трябва чужда валидация .

# 2 309
Ясна работата, Генчо между чука и наковалнята ще го играе
Изобщо не изглежда като мамин златен. Ама и те си го казаха, че прави каквото си е решил и не ги слуша.

Общи условия

Активация на акаунт