Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 882
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 385
Този разговор двете гълъбчета трябваше да го проведат на втората среща

# 2 386
  • Варна
Стана ми жал за майката и бащата на Ергени, какво змийче им се падна за снаха.

Пък майка му истинско слънчице! Правилно каза Вал, че с Елена са си лика прилика!

# 2 387
Валерия защо не го контрира на кого ще даде първа помощ: на майка си или на Нероден Светльо?

# 2 388
  • Варна
Браво на продукцията! Този финал е топ! Така не съм се смяла отдавна. Не знам от къде го изкопаха този ерген и родата му, но са топ психария! Чудих се, как може Генчо да кара момите да доят, летят, да се давят и подобни и те му казват ,,чувствам се ЗЛЕ", а не просто не искат, че и настоява нагло. Вече разбрах- ген, просто ген! Бягайте момичета и палете свещи!

# 2 389
Валерия си обича кучетата, привързала се е към тях, те са нейното семейство, защото човешкото й такова не е било достатъчна упора. Валерия дете няма, за дете не се е грижила явно, хипотетично й е всичко. Искрено се надявам, че когато има дете, нещата няма да стоят наистина така, както ги описва. Детето й ще кашля болно, с температура, а тя ще чака на опашката пред ветеринаря, защото бил по-близо? Гхх...

# 2 390
Нещо гърми в рая 😂

# 2 391
Валерия отговори неправилно. Водиш на лекар този на който му е по-спешно.

# 2 392
  • Пловдив
Днес епизодът кърти!
Гена се размърда и каза повече от две поредни изречения.

ММ е в потрес каква е тази скара без мръвки. Цъка с език 😛

# 2 393
Валерия отговори неправилно. Водиш на лекар този на който му е по-спешно.
Тези неща обаче се учат в крачка. Преди да си гледал деца изобщо нямаш представа нито как ще се промениш, нито как ще действаш. Това е най-нелепият сеир от цялото предаване.

Миналия сезон пак така ли е било с родителите на Виктор? Нон-стоп приказки за деца?

# 2 394
Значи когато се "състезаваше" с момичетата не я интересуваше какво си мислят и как го приемат. Сега по отношение на родителите му пак" да приемат както си искат", това ми говори едно:това момиче няма уважение към никого. Толкова е студенокръвна и устремена към своите си неща и Светла безпогрешно  усети тези неща.

# 2 395
Значи този чоеек Евгени, такива жестове прави за Валерия, толкова много отстъпва и модерира....Тоест то от 1000 км си личи, че има слабост към нея.....Това, такъв силен характер мъж, с отявлена позиция и всичко, да прави такива компромиси с едно инатливо момиче, кеето се държи като дете...само и единствено показва, че тя е избранницата му. Да не говорим, че баща му накрая на срещата им каза " Е аз нямам вече съмнения за избора ти " - като мъж говори човека.
А Елена, не ми се струва, че би трябвало да бъде третирана като план Б....Защото поведението последно време на Евгени към нея е именно - план Б....към нея няма такива спонтанни жестове, към нея няма такова целуване по ключицата на раменете, към нея няма такива погледи.....Валерия е избранницата, за мен няма никакво съмнение, въпреки, че съм твърдо за Елена. Това са факти, не мога да ги оспорвам. Бих дори била много очудена, ако Евгени избере Елена, след 2 та последни гледани епизода....Ще ахна ??

# 2 396
Включвам се с коментар за срещата на Вал със Светла (за която ще продължа да мълча още по-упорито, че...).

За мен имаше три много критични грешки още от самото начало:
1) Генчо направи лоша услуга на Валето, създавайки у родителите си първични негативни нагласи. Той сам си каза, че създава напрегната обстановка, което ми прозвуча супер зловещо. Поредният изпит. Което мисля, че за пореден път доказва избора му. Мисля, че логиката в главата му е била "Ако Вал издържи огъня на мама, това ще е поредното доказателство да се вземем!";
2) Защо, бе, Валерия, идваш на среща с родители с такива къси панталонки?! Това не е облекло за пред родители! Хората са го казали - "По дрехите посрещат...". Първото впечатление в такива ситуации е критично важно, особено с майката на Генчо, за която Вал 100% е чувала, че не е харесала никоя от предишните му партньорки. Това ще да ѝ подскаже, че майка му е консервативна и тип майка-орлица, която си представя за снаха нещо като Кейт Мидълтън с настоящия ѝ стайлинг на кралска особа и със сходни обноски... А тя нашата се облякла, за да впечатлява Генчо (и евентуално Танко Grinning). Ох, Вале, Вале...;
3) Валето можеше да си разкаже за интересите и приюта много по-обрано и политкоректно. Не, не искам от нея да лъже, няма и нужда. Приютът и любовта ѝ към животните не са неща, от които да се срамува. Но пак опираме до това пусто първо впечатление. Нямаше нужда да е толкова категорична в изказа си за любовите и страстите. Можеше да каже същите неща в много по-смекчен вариант (например ако беше казала първо това, което каза насаме с мама - че не е егоист, че е учена да дава любов и е избрала да я дава на беззащитните животни. Ей това ако го беше казала на масата, докато бяха четиримата, щеше да направи супер впечатление! Но късно беше после насаме. Мамка и Танко вече бяха предубедени, когнитивните филтри работиха на макс в негативна посока).

Наистина Валето трябва малко да се ошлайфа в социален план, да се научи да се изразя по-меко и да предразполага събеседника, а не джаста-праста, както тя си знае, така да си бае. Ако не друго, тази среща поне ѝ беше за урок в този аспект.

И наистина безумно тегав разговор. Маминка беше решила да я предизвика докрай и да я постави в много неудобни ситуации. Тук не знам вече колко трябва да си социално обигран, за да излезеш от тоя разговор по адекватен начин. Светлето не ѝ даде шанс. Никакъв. И за това вина има и Евгени.

Отивам до тормозя рефреш бутона в Ютюб.

# 2 397
Аз не разбирам защо трябва да се избира, когато можеш да имаш и двете. Лекуваш и детето, но лекуваш и кучето. Страшен манипулатор!

Ей това се зачудих! Все едно не живеем в урбанизирани селища и лекар имаме 1 път в месеца. Ако нещо се наложи да те приемат в болница с детето, тогава така или иначе трябва някой да гледа кучето дори да е здраво. Аз съм кучелюб и ако приятелка ме помоли да й заведа кучето на ветеринар, защото детето й е болно и не може, винаги бих помогнала! Ебаси манипулатора е наистина!

# 2 398
Моят стрийм е с няколко минути закъснение. докара до:

Детето е болно, кучето е болно, аз съм в Бразилия.
Нямам търпение да минат рекламите, че да чуя на Валерия визията за тая ситуация.

Зависи коя болница е по-близо. Щяла да остави първо едното, после другото. Изумително е, че използва този израз. "Остави". Тя мисли, че и детето се оставя на лекар, както кучето във ветеринарната клиника...

# 2 399
Генчо си вкара автогол за турнетата сега.
Кой ще ходи да го слуша след този епизод?!
Добър си в това, което правиш, но инфлуенсърската кариера се срина с този финал. Само тийнейджърките могат да се вържат сега.

Общи условия

Активация на акаунт