Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 569
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 270
Ех елено, ама не се научи да не пишеш на обвързани мъже...дъното си е това. Жалка ми беше еленка през цялото предаване и продължава да се излага.
Да изразяваш благодарност не е жалко.Щедро е. Ние тук също си партнираме и Ви благодаря!

# 3 271
Аз обаче съм бясна на продукцията. Момчето си каза, че се е влюбил от пръв поглед във Валерия, а цял сезон го мъчиха да се целува, хвърля в басейни и натиска с другите жени. Излъгана се чувствам ама много! Никак не ми се харесва тази работа, долно и грозно.

# 3 272
Никога не бих носила колие, символ на един фейк жест от фейк човек.
Кристина е потресаваща на снимките от партито!

# 3 273
Кристина е облечена скандално , доста е прекалила .
Тази Мария ще става певица , ще е конкуренция на Джия .😀

# 3 274
Е какво като е обвързан?! Тя не му е скочила в леглото, можел е да напише 2 думи. Да не са в детската градина! И другата ситуация е много тъпа, а коментара му беше просташки. Родителите му си говорили с Елена, той помахал отдалече хаха инфантил.

# 3 275
Е какво като е обвързан?! Тя не му е скочила в леглото, можел е да напише 2 думи. Да не са в детската градина! И другата ситуация е много тъпа, а коментара му беше просташки. Родителите му си говорили с Елена, той помахал отдалече хаха инфантил.

Тук съм съгласна. Той се натиска с нея знаейки, че не я желае, а не й е отговорил с няколко думи, еми не е ок.

# 3 276
Мика и Елена ще бъдат ли гости в подкаста на комеди клуба?

# 3 277
И Евгени е при ергенките 😜

# 3 278
  • София
Дори и да са двойка, не вярвам дълго да се задържат.
Евгени показа, че следи отзвука в социалните мрежи и ми се струва, че вътрешно обвинява Елена за зрителските нагласи. Демонстрира откровена студенина и неприязън към нея.
Валерия даде най-доброто от себе си тази вечер.

# 3 279
Кристина е облечена скандално , доста е прекалила .
Тази Мария ще става певица , ще е конкуренция на Джия .😀
На Кристина само камшик й липсва. Пълно разминаване между думи, претенции и реалност при нея.

# 3 280
  • София
Да, Евгени звучи наострен към Елена. Не симпатизират чак толкова много хора на него и кресливата му булка.

# 3 281
Тук съм съгласна. Той се натиска с нея знаейки, че не я желае, а не й е отговорил с няколко думи, еми не е ок.

Как да отговори, като на него трудно му се получават изреченията. 😃

# 3 282
Ергенките са се събрали, но не виждам толкова ключови фигури като Мони, Гъби и Елисавет 😂

Офф, да й имам блузката на Валето! Много е досадна с това.  Вече очаквам да изкочи и от хладилника ми с кученце под мишницата.

# 3 283

Не че нещо, ама жонглиращата с думи ли е писала това "порасТнали"? Или другата девойка?

От профила на Елена е сторито.

# 3 284
Чета тук някакви коментари, че било ок Женчо да не отговори на Елена, защото бил обвързан ... а тя пък как можело да му напише 2 реда смс ...
Хора, вие сериозно ли? На това му се казва елементарно уважение, възпитание, зрялост. Прекарал си 3 месеца в едно предаване с даден човек, вие сте "колеги" по игра. Толкова ли е трудно да ти се откъснат 2 думи и малко адекватно поведение. Все едно, като си обвързан, си опериран и от всякаква емоционална интелигентност и адекватност.
Ми не, Женчо просто се мисли за голямата работа, за какво да й отговаря на Елена, поведението му при  Цитиридис точно това показа. Изкюлчителен ръб. Този човек се показа в изключително лоша светлина в предаването, а и след края му, така че се съмнявам да завалят успехи след него. На цяла България стана ясно колко е посредствен, с убийствено беден речник, тясно скроен и с нисък интелект. Много жалко, особено за човек на изкуството. Мислех, че по-зле от Виктор няма да намерят, ама ей на, успяха.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 23:49 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт