Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 623
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 285
  • Разпиляна във въображението
Валерия и Евгени, + още една жена, която не разпознавам, са се облекли много обикновено. Други са прекалили доста. Елена е с бодито и колието. Да не повтаря онази среща "ти мен намираш ли ме за привлекателна"?

# 3 286
За отзвука в социалните мрежи може само себе си да обвинява. Може би си го изкарва на Елена, защото моментите, когато се изложи най-много, са свързани с нея. Визирам когато се фръцна, че Елена не е доволна от поведението му, след като Валерия се тупна на груповата среща. И цялата история с "ти защо не ми носиш подаръка?". Към която и участничка да бяха насочени, щеше да излезе еднакво зле, не му е виновна Елена.

Дори и да са двойка, не вярвам дълго да се задържат.
Евгени показа, че следи отзвука в социалните мрежи и ми се струва, че вътрешно обвинява Елена за зрителските нагласи. Демонстрира откровена студенина и неприязън към нея.
Валерия даде най-доброто от себе си тази вечер.

# 3 287
  • тук и там
Да,Гената не може да приеме,че след предаването,се оказа че най-харесвана е Елена,а той най-малко харесваният..Та нещо недоволен  и настроен изглежда ..

# 3 288
@Kjaerlig - даже се направи на луд, че не знаел какво да отговори. "Да и аз бях там".
Евгени, ти вчера гледа ли се и предните три месеца какви си ги плещил ако си забравил?!
Или няма кой да ти говори в ухото какво да казваш?! Много странно гостуване.
Даже не благодариха за подаръка!
Женчо изглежда здраво настъпан  от токчето. Стана ми много неприятен,защото звучеше цинично, когато се споменаваше Елена. Вече съм убедена,че всички тиради, които изричаше му бяха диктувани в ухото. Извън предаването ми се стори просто жалък....

# 3 289
По-добре да я носи и да го промотира до откат, защото сега е моментът да си намери спонсор и/или дарители за да продължи да го има.
Ако задълженията й покрай приюта са стари, с годините се трупат лихви и става страшно. Ако не се възползва сега, кога?!
Ергенките са се събрали, но не виждам толкова ключови фигури като Мони, Гъби и Елисавет 😂

Офф, да й имам блузката на Валето! Много е досадна с това.  Вече очаквам да изкочи и от хладилника ми с кученце под мишницата.

# 3 290
В момента Валерия е на гребена на вълната и я разбирам, че ако не се възползва да набере средства сега, то кога.... Досадно стана, но сега му е времето.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 00:23 от Анонимен

# 3 291
  • Viena
Но,Евгени български ли забрави. Мадре миа,ааа.

# 3 292
Не знам как издържат на тази агонизираща дисекция за външен вид, жестове, емоции, чувства, цели, стремежи и пр.
А помията се лее по-скоростно и от Ниагара.
Всеки по своя път, хора. Те по техния, вие по вашия. Че животът е твърде кратък и суров, нека го приемаме с повече обич и емпатия (и към нас самите, и към другите).
 Хора които са отишли да се излагат доброволн/всеки според възможностите си,а видяхме,че за някои те са безгранични/ и са се съгласили да се гаврят с тях,не се нуждаят от обич и емпатия от публиката,за която се правят на шутове

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 23:55 от dharma

# 3 293
Ех елено, ама не се научи да не пишеш на обвързани мъже...дъното си е това. Жалка ми беше еленка през цялото предаване и продължава да се излага.
Да изразяваш благодарност не е жалко.Щедро е. Ние тук също си партнираме и Ви благодаря!
Не е изразяване на благодарност, а проверява какво се случва. Но щом приемате за нормално чужди жени да пишат на мъжа ви, ок.

# 3 294
А Елена защо го носи това колие сега…

# 3 295
Генчеви са оперирани от такт и финес. Посредствени, с нереалистична самооценка, с куп претенции и комплекси (но не от затворен тип, както стана ясно).

Евгени няма кураж да се заяви какъв е.

Прав е бил явно онзи в Ню Йорк, който му е казал, че няма талант.
То той и пръсти на пианист няма. Ръцете му са като на дърводелец. Обноските - на корабокрушенец.

# 3 296
Валерия е качила в Инстаграм снимки рекламирайки участието си при Цитиридис, но Евгени го няма на снимката, а гостуват заедно. 🙄 Кучето обаче е на снимките. 😄
Е, той Ергени май ще се окаже, че не е наравно с кучетата.

# 3 297
esmeralda23, след като са си казали видимо всичко, аз ако бях мъж, щях да се запитам зад намеренията зад тази благодарност. За да  благодариш на човека, който ти е разбил сърцето, за преживяното, или си го преработил и продължил, или е възможно да се надяваш на нещо. Казвам го на фона на заявката за проверки след предаването. А с мнението Ви за Евгени съм напълно съгласна. Simple Smile

# 3 298
А Елена защо го носи това колие сега…
Вероятно е задължена по договор.

# 3 299
Още един път ще се произнеса - Геньо е ръб. Значи някой ще ти пише мил смс да ти благодари за цялото преживяване и обмяната на чувства и..... слюнка и той какво.. една емотка. Даже не си направил труда да каже една мила дума, е тук вече става въпрос за възпитание. И сега повдига незнаещо рамене, все едно какво друго да направя, чак се разграничава от нея...все едно не е участвал. А когато я натискаше и целуваше и се опиваше от суперлативите, които чуваше за себе си.. Тогава беше там и участваше активно. Оф, този ме дразни вече много. 😁
Интересно, ако някоя бивша пише на гаджето ви, дали ще сте доволни  да и отговаря?
Ако двама души си нямат доверие и постоянно се следят един друг, любов ли е? И да, възпитаните  хора си благодарят и в това място за ревност няма.

Общи условия

Активация на акаунт