Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 337
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 330
  • Разпиляна във въображението
Може би защото този път има любов. Не върви да се появяваш по шоу програми и да се опитваш да се показваш неутрален, да избягваш въпроси и да лавираш между различни спекулации.

Валерия освен някакви сторита, друго за Ергенът няма в ИГ. Пълна мъгла. Нищо не "заработва" от формата.

# 331
Отново си пуснах първата среща на Евгени и Валерия. Много голяма част от нея е изрязана. Също той разказва нещо интересно, имитира, че свири на китара и разговорът е заглушен, върви някаква музика. На още едно място поне бяха заглушавали. Според мен затова някои от нас са с впечатлението, че за нищо не си говорят.

# 332
  • Разпиляна във въображението
И плуваха сами навътре в морето. Сигурно са мълчали през цялото време Simple Smile

# 333
Сега гледах отново промото. Евгени каза, че "сега трябва да я погледне и да разбие сърцето й". Такова предупреждение получи от Валерия на партито в деня след като момичетата разбиваха сърцата на другите. Като нищо се притеснява, че ще разбие нейното сърце.
За жалост и аз така смятам. А и Валерия не го следва в инстаграм, тя каза, че не си представя да са приятели, ако не са заедно. И ако беше победила Елена нямаше да е толкова харесваща постовете й.

Това не го разбрах, кой на кого харесва постовете?

# 334
Елена на Валерия, както и понякога коментира. Ако Валерия беше победила не вярвам Елена да запази добри чувства към нея. Също е нелогично, ако беше спечелила да не следва Евгени в инстаграм.

# 335
Генчо, пуснал някакво стори в Инстаграм. Изглежда уморен, но приятно уморен от въпросите, коя печели, но му е и смешно. Поне 200 въпроса за трите е получил. И ги изброи участничките в този ред: "Елена ли е?! Мика ли е?! Валерия ли е?!". Ако накрая излязат в този ред падам. Валерия на трето място ще е бомбата на сезона. Публично помоли за търпение. Само три дни! 💫

# 336
Валерия на трето място ще е най-големият разврат за сезона Grinning Но не вярвам. Почти цял сезон получаваше първи рози все пак. А и нищо не клони натам. Такова развитие не си представям и в най-изчанчените си прогнози.

# 337
Преди доста време, бях писала, че може Валерия да откаже роза. Сега предстоят и срещи с родителите. А ако тя се стресне от тези срещи и разбере, че това не е игра, а е важно и отговорно решение, което трябва да вземе?

# 338
Не знам дали ми се стори, но по време на играта с булките, Евгени доста опипа Поли по гръдната обиколка. Relaxed

# 339
Аз лично, мога само да им благодаря, че тоя сезон ме уцели в много кофти момент в живота. От онея трудните и тази тъпотия някак си ме разсейва. И те така. Накрая ще плеснем с ръце, темата ще се затвори и кой откъде е! 🪄

# 340
  • here and now
Отново си пуснах първата среща на Евгени и Валерия. Много голяма част от нея е изрязана. Също той разказва нещо интересно, имитира, че свири на китара и разговорът е заглушен, върви някаква музика. На още едно място поне бяха заглушавали. Според мен затова някои от нас са с впечатлението, че за нищо не си говорят.
В един от последните епизоди той си каза, че първата им среща не е била "впечатляваща" (други думи използва, но не мога да се сетя кои). И да са рязали не е било нещо съществено.

# 341
Аз гласувах за Елена, не защото заслужава, борила се е и подобни. А защото виждам, че с Евгени си паснаха на всички нива, начетени са, и двамата обичат да анализират, творчески личности са, взаимно се вдъхновяват, търсят един и същ тип връзка, обичат  България, земята и селото, имат еднаква чувствителност и еднакъв поглед върху живота. И за изненада на мнозина, между тях виждам и най-силното привличане.Smiling Imp
Мика и Валерия не са готови още за сериозна връзка.
Дано да дочакаме най-накрая нещо истинско в тоя Ерген...

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 07:16 от Съзерцание

# 342
След сватбените клетви и писмата ми се струва, че Валерия ще е победителката за сърцето на Евгени.

# 343
Тука ли беше да пишете, че една година продуцентите взимат 30% от всички реклмани договори на момите

# 344
Sweat Smile Поли му вика - Ако имаш нужда от нещо да ти държа....!!  Sweat SmileSmiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт