Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 504
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 315
СлаБе, и аз съм на път да си сменя гласа на неутрален! Grinning

# 316
В последната опция е истината! ✌️

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:07 от Alucard

# 317
Хм, аз имам една хипотеза, която би могла да обясни донякъде заднишкото и темерутското поведение на нашия ерген този сезон.

Евгени в предаването много ми прилича на един тип хора, които на пръв поглед изглеждат меланхолично-романтично отнесени. Имат такъв "вайб", аура, излъчване, както искате го наричайте. Проблемът при такъв типаж е, че е приятно да се помотаеш около такъв човек за няколко часа, за да си говорите "дълбоки" неща. Като се завъртиш повечко покрай него, разбираш, че тая романтична меланхолия върви ръка за ръка с една дълбока самовглъбеност и умисленост. Като не е непременно човекът да е фокусиран върху собственото Аз. Може да са някакви идеи, впечатления, анализ на някакви събития. Но резултатът е един - подобен типаж живеят повече в главата си, отколкото в реалността. И това, като следствие, ги прави крайно неадекватни на реалните ситуации, вкл. и в отношението им към околните, защото останалите така бледнеят пред всичко, случващо се в главите им, толкова са им безинтересни, че се получава едно крайно несъобразително поведение - и откъм социални норми, и откъм индивидуални такива. Не от лошотия или зла умисъл, просто истинска несъобразителност. Защото когато толкова си увлечен от това, което става в твоята глава, нямаш време да мислиш какво се случва в чуждата, че и да мислиш ама как другият би възприел твоето поведение, ама как би се почувствал. Въобще, дълбока рефлексия, ама насочена в грешна посока Grinning

Изключително точно казано. Имам пряк поглед от приятел Рак, който наистина, когато мислеше за нещо така се отдаваше на мислите си, че не забелязваше никой. Ние сърдити си тръгвахме от неговата компания, после той се усещаше и идваше да ни вика отново, все едно нищо не е станало. Тук става въпрос за приятел, но ако е партньор вече е различно, докато партньорът не разбере, че това е характерна особеност и типаж.
Струва ми се, че точно тази особеност ще пречи много на отношенията им с Елена, която е свикнала да рови, да пита, да обсъжда, да контролира, да манипулира,да анализира, а той ако се отнесе на някъде сбъсъкът би бил очевиден от несъобразителното поведение и женското  его   би било наранено. Затова ми се струва, че Валерия по-спокойно би изтърпяла такава отнесеност и невнимание към нея.

# 318

Не е. Всяка има право да отговори или замълчи. И да понесе последствията. Ама продукцията (Евгени) ги задължавали? Няма такова нещо, първо те са счели за подходящо да споделят подобни неща на кастингите, после не отказват да ги споделят със зрителите, за да не загубят телевизионно време като ги изпидуркат, защо да е виновен Евгени?!

# 319
  • Варна

Не е. Всяка има право да отговори или замълчи. И да понесе последствията. Ама продукцията (Евгени) ги задължавали? Няма такова нещо, първо те са счели за подходящо да споделят подобни неща на кастингите, после не отказват да ги споделят със зрителите, за да не загубят телевизионно време като ги изпидуркат, защо да е виновен Евгени?!

Сещам се, че на тройната среща след аватарите, Елена попита Валерия защо толкова била разочарована от хората, втората не пожела да отговори. Та наистина, ако не искаш да си отваряш устата, не го правиш и точка.

# 320
Добре де, при една среща една каза, че обичала да си хапва месце.. даже зайчета. И се оказа, че Евгени имал зайче. Ми никой не може да ме убеди, че не и го подшушнаха нарочно това да стане конфузия.

# 321
Аз понеже пропуснах епизодите тази седмица, та сега наваксвам - моля не ми казвайте кои момичета е изгонил, че да ги догледам. Само да кажа, че от разговорът на Евгени с Мика и нейната семейна история ми се струва, че Мика е доста невротична. Глезанка си е тя, трудно издържа на напрежение. А Евгени не ми се струва много увлечен по нея, нежели да я успокоява. Според мен дори я напряга.

# 322

Изключително точно казано. Имам пряк поглед от приятел Рак, който наистина, когато мислеше за нещо така се отдаваше на мислите си, че не забелязваше никой. Ние сърдити си тръгвахме от неговата компания, после той се усещаше и идваше да ни вика отново, все едно нищо не е станало. Тук става въпрос за приятел, но ако е партньор вече е различно, докато партньорът не разбере, че това е характерна особеност и типаж.

Струва ми се, че точно тази особеност ще пречи много на отношенията им с Елена, която е свикнала да рови, да пита, да обсъжда, да контролира, да манипулира,да анализира, а той ако се отнесе на някъде сбъсъкът би бил очевиден от несъобразителното поведение и женското  его   би било наранено. Затова ми се струва, че Валерия по-спокойно би изтърпяла такава отнесеност и невнимание към нея.

Ох, аз не вярвам в зодии, но един приятел зодия е рак е същата отнесена шматка Smiley (с най-добри чувства го казвам, защото ми е скъп човек). Забравя за събирания, или се появява с 2 часа закъснение, защото се е успал, тъй като пак цяла нощ е седял и е мислил нещо много задълбочено. Много интелигентен, много емоционален човек, но на моменти е много трудно да се "приземи" и да се върне в реалността тук и сега.

Нещо такова виждам и в Евгени. И наистина с такива хора за партньори е трудно, но, както се казва, за всеки влак си има пътници. На такъв тип като Генчо наистина може би ще му е добре с някоя девойка като Вал, която си е самодостатъчна, няма нужда от постоянно внимание и която си има свои занимания, в които самата тя е потънала. Само не знам такава динамика как ще се развие, когато двойката има деца, и вече не могат да си позволят да са ангажирани само със себе си по един или друг начин. И как ще се справят с проблемите, когато нещата не са толкова лежерни и не могат да си позволят да бягат навътре към себе си или собствените си занимания, защото родителстването изисква много силна отборна игра. Надявам се Генчо, който постоянно дава заявки, че иска деца, да си ги задава тия въпроси и да мисли няколко хода напред. Иначе всичките му приказки, че си търси именно съпруга и майка на децата му, се обезсмислят просто.

Едит: Елена може и да го тормози Генчо много, но поне малко ще го изкарва от тия състояния на меланхолия и крайна умисленост. Друг е въпросът доколко Генчо ще ѝ позволи да го направи, как ще ѝ позволи и докъде ще му стигне търпението постоянно да е разпитван и да му вадят думите с ченгел от устата. Това може да го накара да се затвори още повече с времето като вид бунт и борба за власт. Ако пък Елена го "пречупи", образно казано, и го накара да е уж по-отворен, изниква въпросът няма ли да се почувства твърде овластена и да започне да се опитва да превземе всяка частица от съзнанието му. Абе, въобще, сложна ще е и там.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:56 от blue_haru

# 323
  • Разпиляна във въображението
Сега гледах отново промото. Евгени каза, че "сега трябва да я погледне и да разбие сърцето й". Такова предупреждение получи от Валерия на партито в деня след като момичетата разбиваха сърцата на другите. Като нищо се притеснява, че ще разбие нейното сърце.

# 324
Сега гледах отново промото. Евгени каза, че "сега трябва да я погледне и да разбие сърцето й". Такова предупреждение получи от Валерия на партито в деня след като момичетата разбиваха сърцата на другите. Като нищо се притеснява, че ще разбие нейното сърце.
За жалост и аз така смятам. А и Валерия не го следва в инстаграм, тя каза, че не си представя да са приятели, ако не са заедно. И ако беше победила Елена нямаше да е толкова харесваща постовете й.

# 325
На мен ми е интересно, защо Евгени не се появява никъде. Защо се крие? Миналият сезон Виктор даваше разни интервюта още много преди финала. Мисля си, че даже и след финала няма да се появи никъде, нито в надкасти нито в подкасти нито в телевизия. Ще поживеем и ще видим.

# 326
  • София
За мен Валерия и Евгени са несъвместими. Той спря да показва привличане към нея, същевременно в разговорите си с Елена гради бъдеще, говори за деца, дом, разкрива се. И двамата имат афинитет към известността, към светския живот, към артистичните среди. Валерия какво му предлага? Приют, веганство и чалготеки. Дори в момента се вижда, че Елена активно работи - реклами, договори, потвърждава участия. Евгени също планира концерти, обещава да обяви бъдещи проекти, отговаря на въпроси в инстаграм. Валерия - тотална пасивност. Какво свързва Валерия и Евгени?

# 327
На мен ми е интересно, защо Евгени не се появява никъде. Защо се крие? Миналият сезон Виктор даваше разни интервюта още много преди финала. Мисля си, че даже и след финала няма да се появи никъде, нито в надкасти нито в подкасти нито в телевизия. Ще поживеем и ще видим.
Ще се появи, че даже и във филм. Не са ни достатъчни актьори като Ивайло Захариев и Орлин Павлов, сега и Евгени влиза в съревнованието 'най-голямо дърво'.

# 328
В петък ще е при Цитиридис , в подкастове не вярвам да участва.

# 329
Момичета, в темата за спойлерите една от нас беше споделила, че познава Евгени в реалността и изобщо не е такъв ръб какъвто ни го показаха в предаването. Трудно ми е да посоча точното мнение в момента, но беше много категорично. А относно Елена обратно на много от вас, мисля че е изискваща докато постигне целта си. Подозирам, че тя изобщо няма да е толкова натоварваща като партньор. Изглежда достатъчно уверена в собствената си компания.

Общи условия

Активация на акаунт