Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 552
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 315
Пишете, ако видите Васко Василев в чалга клип или в Ергенът! 😉
Толкова за таланта и постиженията…

# 3 316
  • София
Мъчат ме следните неясноти:
Евгений имал за домашни любимци две кучета, но малко се страхува от кучета.
Валето също се страхувала от кучета, но и се приискало баща й да й направи приют.

Гената беше с голи глезени, нали?

# 3 317
Изобщо не може да се сравнява реална връзка с тези отношения във формата. Така че, ако беше ММ щеше да ми покаже смс и щях да му се скарам, ако не благодари на момичето и той. Това е преживяване, което няма да им се случи друг път и както каза някой те са колеги. Като такъв можеше да отговори "благодаря и аз за приключението" или нещо подобно. Това няма са му срине връзката, или пък ако я.. е жалко за тази връзка.
Пп. Това е отговор на Краули.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 00:28 от Amber*

# 3 318
В момента Валерия е на гребена на вълната и я разбирам, че ако не се възползва да набере средства сега, то кога.... Досадно стана,  разбирам, но сега му е времето.

Ами то затова човек, когато се отдава на дадена кауза, трябва да има възможности да я издържа или да ходи, да чука на врати, за да намира средства. Не е лъжица за всяка уста това с каузите и не става само с гола любов (всички обичаме животни, или поне повечето, които имаме такива в домовете си). Тая работа с каузите с моделстване тук там като на Валерия не се получава. Каузата не е някаква религия, защото дори и за религията са нужни средства. Ако не можеш да издържаш каузата си, просто не се захващаш и толкова. Иначе е пишман кауза и по-добре да я превърнеш в професия - пишеш си проекти, кандидатстваш и ги печелиш, ходиш да се молиш на богаташи, фирми, гонят те от парадния вход, ти им тропаш на задния вход, въобще трябва да намираш пари, иначе...ще закопаеш и себе си, и обектите на каузата си.
Валерия се бори и дава гласност на наболял проблем, който масово в БГ се неглижира. Не съм запозната как набира средства и дали кандидатства по проекти, но като гледам положението в нашата мила страна пари за социално слабите хора и хора с увреждания няма, какво остава за бездомните животни. Това ме кара да й се възхищавам още повече, че не се отказва, а се бори.

# 3 319
Да благодариш на някой бивш за хубавите мигове, прекарани заедно, за мен не е заявка за ново сгаджосване. Напротив, говори за зрялост, реална оценка и възможност да отсееш и оцениш хубавото, което е било, макар отношенията да са приключили. Само наистина зрелите и големи хора го могат това. Повечето (също като Женчо) гледат да се скрият като мишки, да не би "бившата" да ги "тормози".

По принцип е така. В случай, обаче, Елена си каза, че ще провери почвата след няколко месеца и ако реши, че Евгени не е щастлив, ще се задейства. На фона на всички нейни постове, свързани с предаването, човек наистина би предположил, че все още има чувства към него. Плюс това Елена сама заявя, че всичко при нея е премислено и мисли няколко хода напред..

# 3 320
Имам чувството, че Евгени е отхвърлил не само Елена, а още поне  297 жени  😁 Дали, ако бе избрал нея, вместо с всички обидни имена, с които е наричан, щяхте да му казвате "маестро".
Ами не, същият ръб щеше да е, с беден речник, комплекси и посредственост, но поне щеше да покаже малко по-добър вкус. Изборът на партньор говори доста за човека - събират се онези, които си приличат.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 00:13 от esmeralda23

# 3 321
И аз съм с две ръце за каузата на Валерия. Смятам, че точно сега е ударното време за тениските ѝ, най- смислената монетизация ми се струва от предаването. Ако има повече такива идеалисти във всяка една социална кауза, промяната ще е налице, вярвам. Мнозинството и да подмине, 1,2ма, 3ма ще се включат и ще има развитие.

# 3 322
  • софия
Според мен правилно не е отговорил Евгени. Нормално е да е и настроен, тя не  спря да коментира и да дава надежди на феновете си, настройва хората по време на цялото предаване и има заслуга да е толкова критикуван.
Жив да го ожалиш. Разбира се, че Елена е виновна за това, че хората не харесаха Генчо. Кой друг да е? Лоша Елена, лоша.
 😀
 Поне вече се успокоих,  че не съм го хранила напразно през цялото време.
 Без слушалката в ухото е даже по-зле.

# 3 323
Не съм го гледала още гостуването на Генчо и Валерия, но ви чета и ще коментирам прочетеното.

За писането на Елена, разбира се, всеки съди по себе си и според своите нагласи в такива ситуации. Съгласна съм с мненията, че Елена, разчувствана от кадрите по телевизията, му е драснала някакво съобщение, един вид да покаже, че си спомня "доброто, старо време" с добро. Съгласна съм и че Генчо нямаше да го заболи да прояви малко любезност. Аз лично обаче, на мястото на Елена, след всичко случило се и след тъпанарското "Влюбен съм, ама не в теб", нямаше даже да ми мине през главата повторно да инициирам контакт с тоя пън.

От прочетеното всякакви надежди у мен, че Генчо в реалния живот е по-свестен от екранния си образ, окончателно умряха Grinning Оттук нататък от мен към него само еднозначен линч, нищо друго! Grinning И в темата за спойлерите бях писала, че може да си изчисти имиджа, ако влезе ментор в "Гласът". Момичета, които ми казахте, че няма да го бъде това с чистенето на имиджа - окончателно се съгласявам с вас!

За публикуваните снимки - Айлин нещо не можах да я позная, Кристина е облечена покъртително. И откъде пламна тая любов между Пам и Ивелина? Grinning И туй селфи между Елена и Валерия... Еленке, порасТнали (или в какъвто там род и число беше използвана думата), наистина ли??? На колко чаши вино си била, докато си я правила тая елементарна грешка?

И за социалната психология и имитацията. По принцип естествено, на несъзнателно равнище имитираме тези, които харесваме или възприемаме като авторитети, тези, които уважаваме и на които се възхищаваме. Имитираме с манипулативна цел тези, на които искаме да се харесаме (огледален ефект). Не имитираме по естествен път тези, които не ни кефят, с манипулативна цел - само ако ни трябват за нещо (инструментален подход така наречен). Мика конкретно многократно във и извън формата показа, че изпитва неприязън към Валерия. Явно, ако я имитира, ще да е с подигравателна цел. За Елена не мога да кажа нищо. Тя хем показва антипатия към Валерия, хем селфита качва с нея. Много ми е амбивалентна там динамиката.

# 3 324
  • София
Гледайки реакциите му днес си мисля, че Евгени се е отвратил от Елена като е гледал какви ги е правила в предаването. На мен ми стана мъчно за нея, но усещането ми е, че и навън е същата. На мястото на Валерия, щях да стоя далеч.

# 3 325
Тук съм съгласна. Той се натиска с нея знаейки, че не я желае, а не й е отговорил с няколко думи, еми не е ок.

Как да отговори, като на него трудно му се получават изреченията. 😃
Гузен не  гонен бяга.

# 3 326
  • Варна
...
Не е изразяване на благодарност, а проверява какво се случва. Но щом приемате за нормално чужди жени да пишат на мъжа ви, ок.

Още по-ненормално е да налагаш контрол на мъжа ти кой му пише. Като му нямаш доверие, защо си с него?

# 3 327
Елена пък луда ли е да му пише…
Доколкото разбрах тя му е писала като са и дали телефона непосредствено след отхвърлянето , а не месеци след това . Разбирам я , била е афектирана и е било прясно всичко . А този Евгени какъв празен, арогантен, неуважителен се показа с отговорът му към Елена , на нейното съобщение. Даже и като Цитиридис го попита , Евгени отговори с извинение за думата , като измекяр , гаден тип. Фалшиво е било специалното му отношение към Елена и към много други ... просто съм шокирана. Нямам нищо против Валерия , даже мисля , че много ще страда с него.

# 3 328
Средствата за приюта на Валерия идват от дарения. Така като гледам никак не им е цветущо положението в момента, защото само към ЦВК имат задължения около 13-14k. А имат и към други клиники.

# 3 329
  • Варна
Е какво като е обвързан?! Тя не му е скочила в леглото, можел е да напише 2 думи. Да не са в детската градина! И другата ситуация е много тъпа, а коментара му беше просташки. Родителите му си говорили с Елена, той помахал отдалече хаха инфантил.
А да ви минава през ума, че тя просто...не му е приятна? Особено след като е видял как се държи зад гърба му в предаването. Пред него - мазнене и подлизуркване, пред момипетата - нападане, провокиране, изискване на отговори, дъжане на сметка...

Е, ти пък, как да не я харесаш Елена. Между другото, той каза, че с нея са се видели декември в киното. Ми нормално тогава родителите му да отидат да си говорят с нея. Сега дали биха?

Светлето по Новините ми направи впечатление, дълбоко, като каза, че е страхотна Валето. Но като повтори думата страхотна гласът й се разтрепери. После погледна надолу вляво. Сякаш ще заплаче още малко.

Валерия пак се държа като пич! Каза хубави неща за Елена.

Не знам какво се е случило с Мика, но няма и помен от срамежливото и мълчаливо момиче, което гледах до оня ден. Напълняла ли е, че в лице изглежда по-пухкава, какви са тези вежди, ръкавици. Защо изобщо се е състарила?
А, само да вметна, че ако тя беше на мястото на Валя с маминка, като нищо и сълзи щяхме да гледаме! Маминка в Новините ми хареса! Все едно друг човек визуно едах и с друго излъчване!

Общи условия

Активация на акаунт