Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 508
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 330
С чисто сърце и огромна радост казвам:Честито! Намерихте се. И се заслужавате, ама напълно. 😁 Чакам сватба.

# 3 331
Генчо добре симулира в предаването интерес към Елена обаче. Наистина при Цитиридис се държа сякаш не иска да чува за нея. Валерия беше много по-мила към нея.

# 3 332
След Цитиридис установих, че Елена нищо не е превъзмогнала  и преодоляла. Снимката с Валерия иде да покаже, че е над нещата, но очевидно не е.
Не разбрах точно след коя среща му е писала. По - важното е вие чухте ли добре каква нелепица е било това съобщение ?? Те били показали на цяла България по - възвишени чувства ! Пак се е поставяла  над  всичко и всички. Какво да й отговори Евгени на тези обсесии ? Пак й отвърнал със сърце, какво още да й се обяснява ?
Микаела ме потресе, чак да описва и сочи какви голи снимки й пращат непознати мъже, толкова безвкусно и евтино. Много тъпо държание и от двете.

За екскурзията Евгени благодари с поставена ръка на сърцето. А и как да благодариш за подарък под условие ? Очевидно крият дали ще има сватба, ако бяха благодарили по - открито, щяха да потвърдят, че ще има сватба.

Елена, която надменно обясняваше на Айлин, че от четене на книжки би трябвало да знае кое как се пише, с поредната недопустима правописна грешка, но тя ги прави от немърливост, нали така беше ? Grinning

# 3 333
Пишете, ако видите Васко Василев в чалга клип или в Ергенът! 😉
Толкова за таланта и постиженията…

Аз доста го критикувах тук за изпълненията му като пианист в шоуто. Не ме докосна, няма емоция, а и техниката му не е добра, но...това си е мое мнение и никого не ангажирам с него. Всеки с вкуса си, казало кучето....Relaxed

Нека се порадват на славата си, хората. Млади са, хубави са, дано наистина да се обичат. Тяхна си работа, но щом искат да са светска двойка, ще трябва да търпят да им се ровим в "мръсното бельо". Иначе не е интересно.
Всички щастливи семейства си приличат, е казал Толстой, с други думи - щастието е скучно за външния наблюдател, ако ме разбирате.

# 3 334
Гледайки реакциите му днес си мисля, че Евгени се е отвратил от Елена като е гледал какви ги е правила в предаването. На мен ми стана мъчно за нея, но усещането ми е, че и навън е същата. На мястото на Валерия, щях да стоя далеч.
Той и в предаването изпитваш отвращение от нея, но пусти сценарий трябва да добутат до края.
Всички целувки с Елена му бяха противник едвам изиграваше ролята си. Не сме слепи.

# 3 335
Според мен правилно не е отговорил Евгени. Нормално е да е и настроен, тя не  спря да коментира и да дава надежди на феновете си, настройва хората по време на цялото предаване и има заслуга да е толкова критикуван.
Жив да го ожалиш. Разбира се, че Елена е виновна за това, че хората не харесаха Генчо. Кой друг да е? Лоша Елена, лоша.
 😀
 Поне вече се успокоих,  че не съм го хранила напразно през цялото време.
 Без слушалката в ухото е даже по-зле.
Съгласна съм, че имаше доста изцепки,но с нейните постоянни коментари още повече се виждаха и хората се  настройваха.  Прати и най-добрата си приятелка в подкаст да го обижда. Ами лицемерно щеше да е да й отговори.

# 3 336
  • София
Аз пуснах смс за каузата на Валерия. Успех, Вале и успех с Евгени Heart

Средствата за приюта на Валерия идват от дарения. Така като гледам никак не им е цветущо положението в момента, защото само към ЦВК имат задължения около 13-14k. А имат и към други клиники.

# 3 337
Тия двамата не са заедно, толкова нелепи бяха, толкова не се познават, толкова да няма чувства, преиграно държане за ръката, измислена история за училището, защото отначалото говореше само за себе си тая история и после Цитиридката като попита къде е била Валерия... в такси.. да бе ние падаме от Марс.
Пръстена на Валерия е все така голям, както беше и вчера на финала и дори го беше сложила на дясната ръка, като ги питаха къде се виждат мълчание, като играха на въпроси постоянно се споглеждаха за отговорите на другия. Това са хора, които не се познават!
На Елена пък как не ѝ се отвориха съобщенията... хмммм.
За мен всичко е един цирк, който разиграват. Просто Тупарев не може да си позволи втора година историята да не е с щастлив край и са им платили да го играят няколко месеца влюбени след финала.
Подаръка за почивка на Малдивите СЛЕД СВАТБАТА е ясно защо е. Няма сватба, няма почивка, така че и това беше тотален блъф. Grinning

# 3 338
След заявките, дадени от Елена за "проверка по телефона" и опипване на почвата 5-6 месеца след края на шоуто как са нещата в любовен план (даже и таймингът съвпада) Евгени е постъпил абсолютно правилно. Какво се очаква да отговори на такова нещо един обвързан мъж, за когото това вече е останало в миналото преди половин година и очевидно е щастлив с жената до него? Пак добре, че й е харесал съобщението от куртоазия, а не го е оставил на seen.
И съм убедена, че коментиращите тук жени не биха били ок мъжете им да си пишат с пресни бивши, припомняйки си и изразявайки възторжено благодарност какви прекрасни моменти са преживели.
Мика и Елена днес отново демонстрираха поведение на отхвърлени жени.
Ситуацията, при която Валерия изброи положителни качества на Елена, вкл. наричайки я красива, а Елена беше готова да яде някаква тотална гняс, само и само да не каже нещо добро за жената, от която загуби, отново показа коя от двете всъщност се държи повече като "аристократ".
Дано двамата да излязат по-силни след цялата жлъч, която ги залива, и да са щастливи, ако наистина един в друг са намерили истинска любов.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 06:53 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 3 339
  • софия
Гледайки реакциите му днес си мисля, че Евгени се е отвратил от Елена като е гледал какви ги е правила в предаването. На мен ми стана мъчно за нея, но усещането ми е, че и навън е същата. На мястото на Валерия, щях да стоя далеч.
А аз мисля, че съвсем по Женчовски му е било по-лесно да хвърли вината върху нея за отношението на зрителите към него. И от там и държанието му. Типично в негов стил. По време на предаването на няколко пъти писал оправдателни и заядливи коментари. Че друго предаване сме гледали. Ами, пич, светни се, че всеки стои зад постъпките си и никой друг не е отговорен за теб. Сега ще се крие зад Валето, да му бърше сополките.  Преди това при мама. Смешна и жалка работа. Радвам се, че нямам подобни екземпляри в обкръжението си.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:41 от СлаБе

# 3 340
Изгледах участието на новата светска двойка при Цитиридис — меко казано потресена съм.

Не видях нищо друго освен две социално и емоционално незрели личности, които искрено желаят единствено да бъдат известни. Сякаш бяха застанали един до друг от кумова срама — избрали сме се и сме се хванали на хорото, дай да си го доиграем за пред хората, че ако не го, срамът ще е двойно по-голям.

Евгени очевидно много трудно преживява, че е загубил много повече, отколкото е спечелил — добре си осъзнава, че не е масово харесван, а това за нарцистичната му особа, изглежда, представлява дълбок проблем от екзистенциално значение. Валерия пък стои до него изключително неестествено, но пък ѝ е ясно, че ще се наложи да задържи още малко „приказната любовна история“, за да натрупа допълнителни дивиденти за каузата си.

Няма да го бъде, даже искрено се съмнявам, че са в действителност заедно — прекалено си приличат, през цялото време лъхаше неописуема студенина, няма абсолютно никаква искрица живец при тях.

Вече май за всички също е пределно ясно, че Евгени са го побутвали стабилно от продукцията, за да е възможно да сглоби що-годе 2-3 изречения и да звучи и изглежда адекватно. Мислех си, че си въобразявам, че се държи напълно престорено в „Ергенът“, но след днес съм напълно убедена — изключително неприятен и фалшив герой, днес не успя да се скрие.

# 3 341
Аз само не разбрах: кога заминават за Австралия? 😂

# 3 342
  • От Луната
Оф
Кулието не е подарък от Евгени, то е подарък от продукцията...
И как успя да намрази така "моето Ети"... Много тъжно! Наистина ... И доста жалка, много немъжка постъпка.
Сега като го виждам и връщам лентата назад, виждам колко тъпо е било поведението му към нея и колко нейната интуиция беше вярна. Просто не трябваше да се подлъгва... Този мъж не си заслужава усилията. Виктор сега ми се струва супер!

# 3 343
Е, Виктор наистина беше джентълмен.

# 3 344
Оооо да, нали имаше втори билет за Австралия дето веднага след предаването трябваше да замине. Grinning Поредната лъжа на лъжливото овчарче. Grinning
Валерия не беше ли казала, че готви само за кучетата си, а сега Ергенито я изкара, че му готви веган неща.. Grinning
Генчо се е разтопил повече в прегръдките на Боряна отколко докато седеше до "годеницата си"|. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт