Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 504
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 345
  • # супернатурална #
Имам чувството, че Евгени е отхвърлил не само Елена, а още поне  297 жени  😁 Дали, ако бе избрал нея, вместо с всички обидни имена, с които е наричан, щяхте да му казвате "маестро".
Ами не, същият ръб щеше да е, с беден речник, комплекси и последственост, но поне щеше да покаже малко по-добър вкус. Изборът на партньор говори доста за човека - събират се онези, които си приличат.
И как тази, която е така извисена, че чак това, да бъде избрана е критерий за наличие на вкус, не спря да се натиска да се събере с такъв "ръб"?

Средствата за приюта на Валерия идват от дарения. Така като гледам никак не им е цветущо положението в момента, защото само към ЦВК имат задължения около 13-14k. А имат и към други клиники.

И това те радва, защото?

# 3 346
Цитат на: martyrlink=topic=1553833.msg46459108#msg46459108 date=1684530975
Изгледах участието на новата светска двойка при Цитиридис — меко казано потресена съм.

Не видях нищо друго освен две социално и емоционално незрели личности, които искрено желаят единствено да бъдат известни. Сякаш бяха застанали един до друг от кумова срама — избрали сме се и сме се хванали на хорото, дай да си го доиграем за пред хората, че ако не го, срамът ще е двойно по-голям.

Евгени очевидно много трудно преживява, че е загубил много повече, отколкото е спечелил — добре си осъзнава, че не е масово харесван, а това за нарцистичната му особа, изглежда, представлява дълбок проблем от екзистенциално значение. Валерия пък стои до него изключително неестествено, но пък ѝ е ясно, че ще се наложи да задържи още малко „приказната любовна история“, за да натрупа допълнителни дивиденти за каузата си.

Няма да го бъде, даже искрено се съмнявам, че са в действителност заедно — прекалено си приличат, през цялото време лъхаше неописуема студенина, няма абсолютно никаква искрица живец при тях.

Вече май за всички също е пределно ясно, че Евгени са го побутвали стабилно от продукцията, за да е възможно да сглоби що-годе 2-3 изречения и да звучи и изглежда адекватно. Мислех си, че си въобразявам, че се държи напълно престорено в „Ергенът“, но след днес съм напълно убедена — изключително неприятен и фалшив герой, днес не успя да се скрие.
+1 не видях никаква близост,само поза.Нямаше нито един жест на нежност!

# 3 347
В последните епизоди ми се стори, че Елена вече беше разбрала накъде отиват нещата, имаше някакво примирение в нея, една тъга може би. Но глупаво е направила, че му е писала.

# 3 348
# 3 349
Отношението на зрителите към Евгени, не е заради жените в предаването, а заради това, което той показва. Сега е извън предаването и пак се изложи. Явно, умее да се поддържа симпатичен и целеустремен само в социалките.
Това, което днес показа като поведение доказа, че е бил неискрен през цялото време и е заблудил участничките, може би без Валерия и то донякъде. В темите по назад не се ли намери някоя негова бивша да поясни що за човек е в действителност?!

# 3 350
...
Не е изразяване на благодарност, а проверява какво се случва. Но щом приемате за нормално чужди жени да пишат на мъжа ви, ок.

Още по-ненормално е да налагаш контрол на мъжа ти кой му пише. Като му нямаш доверие, защо си с него?
В случая не коментираме Евгени, той даже е реагирал много добре на ситуацията. Коментираме еленка колко е жалко нейното поведение. Още от заканите в предаването и самото съдържание на смс-а, какво беше.. колко високи вибрации били показали в любовта.

# 3 351
Оф
Кулието не е подарък от Евгени, то е подарък от продукцията...
И как успя да намрази така "моето Ети"... Много тъжно! Наистина ... И доста жалка, много немъжка постъпка.
Сега като го виждам и връщам лентата назад, виждам колко тъпо е било поведението му към нея и колко нейната интуиция беше вярна. Просто не трябваше да се подлъгва... Този мъж не си заслужава усилията. Виктор сега ми се струва супер!

Защото Елена им отне шоуто и то не без помощта на самия Евгени и сега го е яд на нея, защото предполагам почитателките й го обвиняват, че не е избрал нея и го хулят. А тя има доста широк кръг от почитателки, както се видя в социалните мрежи. Той се държи като нехаресваният Чарлз (който цял живот беше влюбен в Камила), към Даяна - завист и ревност заради вниманието и обичта, която получаваше от хората. Та така и Евгени - много е ядосан на Елена. Но ми направи впечатление, че май и на майка си е ядосан.

# 3 352
  • София
MinnieM, права си за историята с таксито. Тя пътува натам, а той, видиш ли, по същото време решава да излезе Simple Smile 
Отделно от това въпросът къде са се срещали ги изненада и не знаеха как да отговорят. Той смота нещо, тайна било. Хайде, чак пък толкова, никой не им иска точен адрес, но объркването беше видимо.

# 3 353
И аз да кажа, въпреки, че валериина фенка ме обяви за злобна Blush
Генчо не ми хареса - прилича на мъж под чехъл. Щял да бъде наравно с кучетата и той се хили тъпо и щастливо. За сватбата се измъкнаха, ама и за съвместното съжителство - също. Явно Валерката е поставила условие да мести приюта в Пловдив. Абе, казах ви аз, че тя няма да си остави децата в Плевен и да хукне да гони Михаля, ама вие - кучета имало и в Пловдив.
Валерия беше много красива - разбирам го Гената, но не мога да му съчувствам. Чувам, че и мама Светла е клекнала - ами, ще търпите, няма как! Докога? Само Валката може да каже!
Кученцето е много сладичко - даже аз, върл любител на котки, го харесах.
Срещата с Елена и Мика беше много свежа. Ядосах се, че Елена е написала съобщение на Генчо след предаването - само блок и игнор за такива, бе жена!  Той пък даже и с неприязън говори за нея - явно не са очаквали, че ще спечели толкова фенове. Съгласна съм напълно с мнението, че Елена им отне шоуто.
Еми, това е! Мислех да не гледам трети сезон, но току виж се появила втора Валерия и разбрах, че ще липсвам на фенките и. Сега можем само да чакаме сватбата!

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:12 от Анонимен

# 3 354
Г. Краули, - откъде накъде нещо такова да ме радва? Споделям информация относно каузата й, която доста често се обсъжда тук.

# 3 355
@Prizma - ако мълвата е вярна, което според техните реакции сега звучи достоверно, Валерия му е пратила нейни снимки в Инстаграм, където реално са се запознали. Представила му се е и му е казала, че е една от кандидатките. Той не просто я е дабъл тапнал, но и са разменили няколко приказки. И така. Във Фейса и Инстаграм се шири хейт за лицемерното поведение на Евгени след това участие. И е нормално. Нали вчера го гледахме същия човек, уж, но вече различен, тотално различен. Как ще приеме да участва в подкасти, та той ще се закопае още повече?!

# 3 356
А Елена защо го носи това колие сега…
Ами според мен като намигване , заради емблематичните моменти в шоуто и , защото е забавно поне според мен.

# 3 357
Аз съм доста неприятно изненадана от Мика. Какво се е случило с това момиче?

Подкрепям Валерия за каузата. Пуснах смси. Търсила съм дом за животни и знам колко е трудно, особено когато не са малки и сладки, и нямат порода. Но любовта няма порода❤️, моите две животинчета са улични, но превъзходни и много специални! Simple Smile

# 3 358
Според мен правилно не е отговорил Евгени. Нормално е да е и настроен, тя не  спря да коментира и да дава надежди на феновете си, настройва хората по време на цялото предаване и има заслуга да е толкова критикуван.
90 процента от хората не ровят по соц. профили на участниците и Елена нищо негативно лично до този момент не коментирала за Евгени.
Надеждите на феновете идваха , заради самата Елена. А Евгени е  супер ръб  и показа  липса на джентълментсво ,ограниченост , като социално общуване , безразборно желание да се натиска и опипва  всяка  една участничка. А фактът , че е харесал от първия миг Вал и се бил влюбил е просто още по-комичен зо него на фона на ученическия нагон , който демонстрира.  Искаше да се превърне в новата звезда пианист , който печели публика и пари със халтурни вариации на класичиски произведения , а сега е просто един невъпитан егоист , който предизвиква насмешка  и  поставя под съмнение и качествата му на музикант . Лошото е че след финала и вълната от негативизъм не си е дал бележка и продържава да дълбае.

# 3 359
  • Някъде там...
Уау, какво се е случило тук, реших, че има нов епизод направо, такова оживление. Joy
Аз изгледах надкаста с Мика. Страхотна млада жена, уравновесена, възпитана, естествена.

Общи условия

Активация на акаунт