Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 574
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 540
Дано наистина е така:
Цитат
В началото видях момиче, което иска да бъде оценено на всяка цена.
В края излезе жена, която знаеше цената си.

Според мен с повечето момичета стана така. Специално за Ирина ми направи впечатление това, което каза -  че след предаването вече знае какъв мъж иска да има до себе си и какъв мъж да търси. Такъв, който да се отнася към нея с уважение.
Поне да има някаква полза от това режисирано риалити.

# 3 541
С тези две участия ли се изчерпаха появите на двойката по тв? Очаква ли се да ги видим още някъде?

# 3 542
Повдига се темата за сватба така активно, защото ако не се лъжа, той каза ,, Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена”. Освен това масово се тръбеше от знайни и незнайни източници, че е с победителката и стягат сватба. Съгласна съм с всички доводи, че трябва да се опознаят в реалния живот добре, но доскоро ситуацията беше представена като възможна скорошна сватба, а сега изглежда сякаш въобще не мислят за това на този етап. Ще е много готино обаче наистина да са заедно и щастливи; аз просто имам съмнения, че Валерия се е разколебала.

# 3 543
Скрит текст:
Аз се удивлявам колко бързо се наложи една нова дума от екрана - сконфузно.
Мисля, че в този ѝ вид най-напред я произнесе Ирина, после Валерия и други, а наблюдавам, че  и в темата някои я пишат по този начин. Приемам като глагол сконфузих се и пр. но като определение и прилагателно не. Примери - Изпадаме в конфузна ситуация, моментът е конфузен и тн.
Новата дума ми звучи от сорта на всякаш с излишната буква отпред.
https://kaksepishe.com/konfuzna/
https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D … D0%B7%D0%B5%D0%BD
Това имат предвид. Според мен.
Има и една разлика все пак, един нюанс, който отличава посочените примери от онези, които давам аз.
Сконфузен/-ена/ е различно от сконфузно.
Примерно - Те са сконфузени/, а не сконфузни.
Така е. Написах защо според мен се бъркат.
Не, ти не написа, че се бъркат, а даде контрапример, който така поднесен, опонираше на моя.
Но няма значение за темата. Важното е, че който има претенции за грамотност, ще е наясно по кой начин и как се произнася думата.
Приключвам.

# 3 544
Проблемът със сватбата е, че предаването така се рекламира, което е тъпо.
Два месеца в риалити предаване и да се женят вече. Кой ще го направи?! Още повече толкова млади хора.
Целта на предаването според мен трябва да бъде да намерят любовта/да се влюбят. И да завърши не с Ще се омъжиш ли за мен, а с “ Влюбен съм в теб”.
Оттам нататък ще се развиват нещата.

# 3 545
С тези две участия ли се изчерпаха появите на двойката по тв? Очаква ли се да ги видим още някъде?
Сигурно и в "Преди обед" и "Куулт" ще отидат.

# 3 546
Много, много ми харесва Валерия. Намирам я за енергична, умна, целеустремена, красива и забавна, това, което Елена изобщо не е, и много много, моля, не ми набутвайте Елена за интелигентна, защото не е. Елена не знае до къде е границата, не може да прецени фалшивата любов от истинската, не умее да губи, а реве като загубила близък човек. Елена даже е зла и с ниска самооценка, за сметка на Валерия!

# 3 547
На мен най ми хареса сблъсъка Свекърва - Проекто-снаха. Време е свекървите да разберат, че днешните снахи няма да им целуват ръка, няма да напомнят на мъжа си да се обажда на родителите си по 3 пъти на ден и няма да си кръстят децата на свекърите. Хубаво й го каза Валерия. Ще е полезно да го видят и всички други майки на синове с подобни разбирания Simple Smile

# 3 548
Разбирам, че при Елена не е имало режисирани неща /или поне повечето/, а се надявах.
От участието си при Цитиридис се вижда, че тя все още не може да преживее загубата. Не се е научила да губи с достойнство. Но това е товар, който си носи сама. Поведението на двете с Микаела беше досущ, като на Елисавета и Габи. Браво на тях! Присмиваха се и се подиграваха по най-гадния начин. Не разбирам какво смешно има да си веган?  И защо не могат да се спрат, когато виждат, че двама души са заедно и имат връзка? Дали Валерия и Евгени ще са заедно мен не ме интересува, защото животът си е техен и това вече не е шоу. Пожелавам им да са щастливи заедно, но те си знаят.
Харесва ми Микаела, но има неща, над които трябва да се замисли. Страхотно се представи в Надкаст, но при Цитиридис се изложи. Дано разбере, че чужди битки не е нужно да водиш и имаш право да не харесваш някой, но да знаеш кога да спреш. С чиста душа е, но се подвежда. Елена впрегна всичко живо до което се докопа да работят за нейната важна персона , дори и извън шоуто. Като видях последните снимки с Валерия си помислих, че, ако бях на нейно място щях да игнорирам Елена по всеки възможен начин от живота си. Виждаме кой колко е порасТнал.
Евгени каза на майка си, че Елена борави добре с думите и това казва всичко. Да, така е, но само един льольо може да ѝ се върже и все тя ще е локомотива. Не е никак глупав Евгени и подобни жени не могат да го заблудят.
Наистина желая на всички да намерят щастието. Всички си имаме и добри и лоши страни.
А продуцентите дано са разбрали за следващия сезон, че масово зрителите недоволстваме да гледаме плюнкообмен. Grinning

# 3 549
Борави с думите Елена трябва да ѝ се признае.Повече от финала ме развълнува нейната изповед.Наистина е отдавала сърцето и разголвала душата си.Браво момиче,проявените чувства никога не са напразно,а когато обекта не им отговори тогава излизаш от случката по-мъдър.Неуспехите каляват душата и вярвам ,че Елена след "обръщането с хастара навън" е пораснала повече и е извлякла на максимум поуките от това приключение.

# 3 550
Четем поредните вариации по тема "високото грозде е кисело" -  Гроздето е изкуствено 😁
Как не ви омръзна да грешите. Ама какво да очакеам, след като някои още твърдят, че между Е и Е било имало страст в предаването. Май до дупка ще викаме на черното бяло.
А, страст имаше, то по погледа си личеше след първата им среща, че конец не можело да мине между тях.
А с Боряна каква страст имаше... С нея май най-много и то от началото.
И смучката на рамото на Айлин. Такива смучки от флирт не стават.
Тоя Ерген както беше влюбен от пръв поглед в булката, така пооправи шаферките междувременно.
За мен секс с други жени, когато се срещаш с една жена и вече си влюбен, е изневяра. Някоя среща, целувка без език заради договора - да, но секс вече е преминаване на границата, а и едва ли някой от предаването го е накарал, щом даже го крият.
Валерия да си прави изводите.
Аз лично им пожелавам много щастие и любов, както и деца, защото виждам че искат. Heart

# 3 551
На мен пък мотивът със свекървата ми дойде малко в повече накрая. Беше ми излишно

# 3 552
Не разбирам защо след като вече имаме хепи енд се продължава с плюнките по Елена? Жената беше унизена достатъчно в национален ефир и вероятно си е научила урока.  Защо феновете на Валерия не се радват за новата двойка ,а се продължава дъвката Елена?

# 3 553
Аз нямам нищо против Елена. Тя си извоюва своята слава и сега е известна. Желая й успех Simple Smile

# 3 554
Току-що гледах двамата при Диана Любенова. Ами аз не видях влюбена Валерия. Служебна целувка за пред камерите, кучето на дивана между тях, повече време отдели да говори за каузата си, отколкото за взаимоотношенията си с Евгени и за бъдещите им съвместни планове. Май всичко е една игра за пред медиите и феновете.

И сега идват моите разсъждения, породени от любовта ми към теория на конспирацията. Според мен и двамата играят роли от самото начало. След миналогодишното фиаско продукцията отчаяно е търсела романтична развръзка на сезон 2. Евгени се счита за актьор, написал го е в профила си в Инстаграм. Валерия е кандидатствала в НАТФИЗ, според някои два пъти. Продукцията е видяла възможност. С техните множество ангажименти в различни краища на света, изобщо няма да им е трудно да симулират връзка в следващите месеци, че и за по-дълго. Резервен вариант - Айлин, друга пишман кандидат-актриса.

Общи условия

Активация на акаунт