Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 102
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро! Чакам СлаБе да поднесе кафе. Защо според вас Мика е в топ 3 вместо Виктория, Айлин или Боряна? Чак толкова много ли сгафиха трите?
Боряна имаше истински чувства и ако я отхвърли на финала, не се знаеше как ще реагира, какво ще каже и Генчо можеше още по-неприятен да стане за публиката. А Айлин и Джия вероятно са отказали да играят по линията "приятелки се борят за любовта'
Остава неутралната, тиха Мика.

# 646
Ох, аз пак със закъснение виждам, че имало нова тема, а то вече има цели 44страници… Joy
Иначе, гласувах за Валерия, чисто визуално си отиват най-много, а вече като характери и ценности си мисля, че с нито една не си подхожда. Съмнявам се към настоящия момент да е с победителката.

# 647
Няма някоя връзкарка. Всички са връзкарки без няколко за пълнеж да речем. Елисавета и Теодора са Гущерки. Кои там вече не знам, но повечето са близки със старите ергенки. Поли, Елена, Габриела, Кристина и кой още беше - участвали в сериали разни. Та така...
Валерия, Айлин и Джия фигурираха заедно в кандидатстудентски списък за НАТФИЗ, който беше пускан тук във форума. Айлин и Пам работят в една агенция за модели, а Айлин и Кристина ги има в един музикален клип заедно като статистки.
Въобще имало ли е истински кастинг?

# 648
Имало е някаква квота за кандидатстващи по редовия начин. Предполагам Меган, Райя, Мария…
На мен ми допадна идеята Поли да му е братовчедка 😃😃😃

# 649
Няма някоя връзкарка. Всички са връзкарки без няколко за пълнеж да речем. Елисавета и Теодора са Гущерки. Кои там вече не знам, но повечето са близки със старите ергенки. Поли, Елена, Габриела, Кристина и кой още беше - участвали в сериали разни. Та така...
Валерия, Айлин и Джия фигурираха заедно в кандидатстудентски списък за НАТФИЗ, който беше пускан тук във форума. Айлин и Пам работят в една агенция за модели, а Айлин и Кристина ги има в един музикален клип заедно като статистки.
Въобще имало ли е истински кастинг?
Това е типично за БТВ.

Танчитка, това с къщата повече ме забавлява.

# 650
  • софия
Брутро, вие кафе чакате, ама Слабчето се успа зловещо и то стана време за супа. Нищо де, поне си взех бютислийпа и довечера ще съм в пълния си блясък на диванЯ.
 Идея си нямам какво има в главата на Генчо. Подозирам, че е чист вакуум. Защо остави Мика, а не някоя друга. Сигурно,  защото нея късно започна да я гняви и да си навакса.

# 651
Значи обявяват кастинг за шоу, което е за да набиране на популярност. Т.е - ако искате бърза слава, запишете се при нас, ще ви осигурим ефирно време и курорт, бързайте, имаме ограничени бройки за органични кандидатки/измежду връзкарите. /

# 652
Мони е много известна марка костюми, не знам какъв знам е това. Валерия сигурно е уредила Евгени да става модел, понеже му е необходимо нейното ходатайстване, а тя вероятно е топ връзкарка.
Аз само не разбирам, ако Валерия и Евгени са двойка още преди започване на предаването, та на това се дължи нейното самочувствие и арогантност, къде са се пресекли пътищата и как е оцеляла досега връзката на полугеният-маестро-абсолют с престижно образование, видял свят, формирал богата култура, размишлявал над литература и семплата кучкарка-чалгарка с изпъкнали вени Валерия, която освен че е проста, не е нищо особено на външен вид и най-верояно няма да може да има семейство заради обсесиите и принципите си? Нали това беше поантата на миналата тема, че даже и да я избере, то бързо ще прозре истината. Сега пък били заедно и всичко било уредено.
И чиято химия с Евгени липсва, за разлика от невероятните искри между Евгени и Елена, които ни бяха доказвани и със снимков материал. Ще излезе, че...не смея да го напиша. Ще излезе, че Елена е актриса. Ще излезе, че всички са актьори. 😂😂😂

А ние подставена публика Joy
Банда кога е отпаднала Поли да не ми се губи серия

# 653
  • софия
Миналия четвъртък. Взе си кашончето с Цикатридина и на подскоци се понесе към дома.

# 654
Довечера ли е финалът или утре ?

# 655
Довечера ли е финалът или утре ?
Утре.

# 656
Миналия четвъртък. Взе си кашончето с Цикатридина и на подскоци се понесе към дома.
Но си подсигури покана за сватбата.  😉

# 657
Тя ако е от родата, със сигурност ще е на сватбата. Ще става за букета, ще се хване на хоро…
Как па се не чу къде ще е тая сватба…

# 658
Ама ако булката е Валерия случайно, да не би да отидат на остров Кос?

# 659
Ама ако булката е Валерия случайно, да не би да отидат на остров Кос?
Ама той не е в Италия. Smile

Общи условия

Активация на акаунт