Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 298
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 630
Еми , то повечето в тези среди, които драпат да са известни се пзонавст помежду си ,опитват се да са инфлуенсъри или се снимат в сериали и клипове .

# 631
Смешно е да се мисли, че Евгени и Валерия са били гаджета преди.
Нарочно постнах видеото с манекенството на Евгени с облекла на Плевенската фирма, за да
подсетя конспиративните теоретици и за евентуална такава връзка, която може да бъде
преекспонирана.
Иначе не варвам в такива предходни познанства и т.н.

Хайде сега да вляза в коловоза на суеверията. SmileSmile
При първото запознанство на Валерия с Евгени тя му подари в рамка нейна снимка от корица и се
извини, че стъклото се е счупило точно през сърцето на снимката. Това счупено е на нещастие и то точно през сърцето. Така и в играта със счупените сърца на Валерия й счупиха сърцето.
Така,  че е възможно да е един вид лоша поличба. SmileSmile

Ааа, не, аз ги знам старите поличби. Счупеното носи щастие.
Обаче ако е счупено огледало, то тогава това означава 7 години нещастна любов. Но тъй като счупеното беше стъкло на снимка, означава първото - щастие.

# 632
  • Варна
Смешно е да се мисли, че Евгени и Валерия са били гаджета преди.
Нарочно постнах видеото с манекенството на Евгени с облекла на Плевенската фирма, за да
подсетя конспиративните теоретици и за евентуална такава връзка, която може да бъде
преекспонирана.
Иначе не варвам в такива предходни познанства и т.н.

Хайде сега да вляза в коловоза на суеверията. SmileSmile
При първото запознанство на Валерия с Евгени тя му подари в рамка нейна снимка от корица и се
извини, че стъклото се е счупило точно през сърцето на снимката. Това счупено е на нещастие и то точно през сърцето. Така и в играта със счупените сърца на Валерия й счупиха сърцето.
Така,  че е възможно да е един вид лоша поличба. SmileSmile

Ааа, не, аз ги знам старите поличби. Счупеното носи щастие.
Обаче ако е счупено огледало, то тогава това означава 7 години нещастна любов. Но тъй като счупеното беше стъкло на снимка, означава първото - щастие.

Ей, че ме изпреварихте...Точно за този момент щях да пиша.

Много се надявам думите, че ще й разбие сърцето на отпадналата,  да не са за Валерия точно заради разговора при запознаването им.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 08:17 от scalestone

# 633
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

На Благо как му отива да се казва Влаго, хахахахаха. В десятката!

# 634
Мони е много известна марка костюми, не знам какъв знак е това. Валерия сигурно е уредила Евгени да става модел, понеже му е необходимо нейното ходатайстване, а тя вероятно е топ връзкарка.
Аз само не разбирам, ако Валерия и Евгени са двойка още преди започване на предаването, та на това се дължи нейното самочувствие и арогантност, къде са се пресекли пътищата и как е оцеляла досега връзката на полугеният-маестро-абсолют с престижно образование, видял свят, формирал богата култура, размишлявал над литература и семплата кучкарка-чалгарка с изпъкнали вени Валерия, която освен че е проста, не е нищо особено на външен вид и най-верояно няма да може да има семейство заради обсесиите и принципите си? Нали това беше поантата на миналата тема, че даже и да я избере, то бързо ще прозре истината. Сега пък били заедно и всичко било уредено.
А де....

# 635
Скрит текст:
@Lemon Verbena в Американския формат има доста сполучливи бракове и щастливи семейства но тук е повече при Ергенките
също така тук при Ергените като си избира втория избор се получават щастливи семейства
И аз смятам, че за жената най-важното в брака е да е сексапилна и да може да готви. Със сигурност не е да има кауза или пък да говори "сложно", като Ети и Вал.
Тоест да не е личност, а да обслужва мъжа? Да е сексапилна 😂 не знам как толкова грозни, дебели, пъпчиви и несъразмерни с увиснали части жени са се омъжили честно. Нито как има мъже, които изневеряват и на жени, които всеки ден готвят и са красиви.
Българите винаги са били някъде между Изтока и Запада в мисленето си.

Тя и Валерия каза, че ще му готви веганско, защото на него му било трудно, но тук се изредиха да казват как щяла да го принуждава на нещо...

И за мъжа смятам, че няма какво да се жени ако не е поне в някаква степен финансово стабилен, и не може да поправя елементарни неща. Дори да не ги умее тези неща, ще му се наложи да ги усвои, иначе за семейството ще е трудно.
Аз не го възприемам като обслужване, харесва ми да сготвя на мъжа си, а той - да ми яде манджите. Готвя, обаче, основно за децата си, защото искам да ядат вкусна и полезна храна.  
А бракът без секс е наистина доста тъжен, според мен. Хубаво е да го има и да е хубав. Там смятам, че е важно мъжът ми се старае и да ме обслужва, ако ме разбираш.
Аз те разбирам, но ти май не разбираш, че сексът не е само за красиви и секси хора. Нито красотата и сексапилът са гаранция за качеството му.

Ще се радвам да спечели Валерия, съвременната жена, която не си представя отношенията като слугинаж.  И е цялостен човек, за който умее да я оцени, а не килим разпостелен . Ако са били двойка от преди пак ще се радвам, та това е риалити формат по тв.... не очаквам там да ми показват истината, нито някой да изгради качествени отношения по този начин.

Единствено тя подари роза на мъж и искаше да му готви по начин, по който не звучи като обслужване, а като взаимност, грижа и с достойнство.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 07:41 от T.Valcheva

# 636
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

Не е ретроградния Меркурий, връзкарщина му викат.

Интересно победата на Валерия какво послание ще предаде?
...че няма нищо по-хубаво от любовта. Че жената трябва да се отстоява, да следва принципите си и да не се огъва пред един мъж. Че не на всяка цена е важна победата. Че любовта е чувство, а не борба. Че човек не трябва да изпъква като очерня другите.

# 637
Добро утро! Чакам СлаБе да поднесе кафе. Защо според вас Мика е в топ 3 вместо Виктория, Айлин или Боряна? Чак толкова много ли сгафиха трите?

# 638
  • София
Че можеш да кифлееш, да се хилиш  на обиди към други, да си нагъл, но всичко това е ще е простено от дрягия зрител (да, бе, Генчо избира как забравих), защото си по-млад и хубав.

Моля, не вярвам че любов може да се зароди пред камерите и в този формат. Нито с Вал, нито с Елена, нито с никоя.

# 639
Че можеш да кифлееш, да се хилиш  на обиди към други, да си нагъл, но всичко това е ще е простено от дрягия зрител (да, бе, Генчо избира как забравих), защото си по-млад и хубав.

Моля, не вярвам че любов може да се зароди пред камерите и в този формат. Нито с Вал, нито с Елена, нито с никоя.
Защото бледнее пред "изявите" на Ети. Wink

# 640
  • София
Не сравнявам Етито с Валето. Не съм фен на първата, а просто не харесвам ужасно много втората.

# 641
Другите не са претендентки. Изборът е между тях двете. Аз предпочитам Валерия далеч повече от Елена. Иначе Генчо трябваше да си избере Райа, ама никой не ме пита мене.

# 642
Добро утро! Чакам СлаБе да поднесе кафе. Защо според вас Мика е в топ 3 вместо Виктория, Айлин или Боряна? Чак толкова много ли сгафиха трите?

Защото Мика ще е по - доходоносна за продукцията:)

# 643
Ох, ами знам ли защо Мика… Може би, за да се акцентира, че съревнованието е между другите две. А напълно е възможно и Евгени така да е решил, защото ще му е най-лесно. По същата причина, по която държа Поли четвърта без дори да я е целувал.

# 644
Виктория и Боряна сами си скъсаха квитанциите, обаче историята с Айлин за мен си остава загадка. Предполагам, че се е случило нещо между тях, което ни спестиха.

Общи условия

Активация на акаунт