Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 222 980
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 75
В момента, в който се появи първото писмо, на мен ми стана ясно, коя ще е победителката. Валерия.
''Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване, мисли на събуждане.
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи.
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно се разхождаш в главата ми.''

Е как след тези слова Евгени ще избере Елена?
Да знам, че доста се коментираха писмата. Кой ги е  писал? Няма значение дали е писано от Евгени, Щерева или Наум. Все тая. Факт е, че го имаше. И в това писмо Евгени смело се обясни в любов на Валерия от самото начало на предаването.
Странно ще бъде след това да избере друга.
Играта с писмата изглежда като предварителен сценарен ход.В противен случай Генчо щеше по писма да ходи...т.е. и другите моми щяха да му пишат.

# 76
На мен би ми било интересно да чуя отговора на въпроса
– Как би обяснила фиксацията си върху Валерия?
За нас психоаналитиците от форума е ясно защо, когато Валерия влезеше в стаята, Елена започваше да я кълве. Интересно е тя за себе си как вижда нещата.

# 77
Бих питала Елена :
Защо не зададе въпросите си защо Евгени е обърнал внимание на Валерия на него ?
Защо мисли, че трябва да се бориш за внимание ?
Защо непрекъснато подценяваше другите момичета?
Защо питаше мислеше , че е по-специална и искаше да се събобрзвват с нея , но иначе без проблем прекъсваше срещи ?
Защо уж наблягаше на интелектуалните разговори , но се съблече пред него ?

# 78
За нас психоаналитиците от форума е ясно защо, когато Валерия влезеше в стаята, Елена започваше да я кълве. Интересно е тя за себе си как вижда нещата.

Няма значение коя щеше да е, Валерия е най-голямото препятсвие за Елена, номер 1 опонент. Която и друга да беше заела тази позиция, щеше да е същото. Очевидно за всички, че от ден първи има по-специално отношение за Валерия от страна на Генчо и това не е спряло. Безсмислен е този въпрос.

# 79
Бих попитала Елена: Смята ли че иззе изцяло мъжката роля на ловеца и не счита ли, че е сбъркала като е разказвала всичко изговорено и преживяно с Евгени пред останалите участнички. Сега след като е изгледала представянето си, мисли ли, че по-правилната реакция е била в някакъв момент да се смири и да остави Евгени сам да преценява коя е жената за него без да му заявява с такава категоричност, че това е самата тя.

# 80
  • София
То и Валерия му заяви, че тя е за него. Не само Елена го е правила.
Според мен всичко е сценарии, както беше миналата година и нелепия й пародиен финал и това, че ергенът всъщност не е бил баш ерген
Всеки е влязъл за някаква популярност или да си чеше егото, да си направи една почивка в Бодрум (1 - 2 може и за любов да са влезли), а евентуална любов е добре дошъл бонус.
Валерия и Генчо изобщо не ги виждам да просъществуват като двойка в бъдеще, а причини за това - много.

# 81
  • Монреал
Въпрос към Елена:

Любовта трябва ли да е по заслуги? Или се случва отвъд думите, непринудено и натурално, без никакви предубеждения?

И ако е съгласна с втората част на въпроса, защо тогава тя не се пусна по течението, а дълбаеше в недостатъците и слабостите на другите, опитвайки се да ги компрометира и оформяше хода на целия сезон угодно нея?

# 82
Бих питала Елена дали осъзнава, че има пропуски и дефицити, и къде/какви според нея са те.

# 83
Въпроси към Елена:
1. Мислиш ли, че за любов трябва да се бориш едностранно със зъби и нокти?
2. Къде е границата на самоуважението и достойнството ти в отношенията с един мъж?
3. Още ли вярваш, че една жена трябва да си "заслужи" любовта и вниманието, т.е. да ги извоюва?
4. Съжаляваш ли за някои свои постъпки сега, от дистанцията на времето, и мислиш ли, че ти самата на моменти демонстрира т.нар. глиганско поведение, което вменяваше на друга?
5. Какво мислиш за двойните стандарти? Simple Smile

С пожелание да намери щастието, ако все още не е.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 05:07 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 84
То и Валерия му заяви, че тя е за него. Не само Елена го е правила.
Според мен всичко е сценарии, както беше миналата година и нелепия й пародиен финал и това, че ергенът всъщност не е бил баш ерген
Всеки е влязъл за някаква популярност или да си чеше егото, да си направи една почивка в Бодрум (1 - 2 може и за любов да са влезли), а евентуална любов е добре дошъл бонус.
Валерия и Генчо изобщо не ги виждам да просъществуват като двойка в бъдеще, а причини за това - много.
Разбира се, че е сценарий. Отдавна не вярвам на реалити формати. Най-вече заради Капитонова миналата година и Алексата в Игри на волята.
Това обаче са въпросите ми към Елена. Към Валерия нямам въпроси. Не ми е толкова интересна.

# 85

Няма значение коя щеше да е, Валерия е най-голямото препятсвие за Елена, номер 1 опонент. Която и друга да беше заела тази позиция, щеше да е същото. Очевидно за всички, че от ден първи има по-специално отношение за Валерия от страна на Генчо и това не е спряло. Безсмислен е този въпрос.

Да, безсмислен за нас, но аз искам да разбера как се самозалъгва, какво има в нейната глава. Как сама за себе си оправдава това поведение.

# 86
  • София
Само да вметна, че нарочно не лайквам мненията с въпроси към Елена, за да съм неутрален. Така правех и за ИВ.

Имам идея за анкета, би била любопитна за след като приключи формата, а и мисля, че не е задавана нито тук в Бг мама, нито някъде другаде съм виждал. 😊

Какво харесваме най-много?
1. Коктейлите
2. Официалните срещи на ергена с някоя избрана мома
3. Церемонията на розата
4. Игрите

# 87
Kъм Елена:
Какво ново научи за себе си след участието в предаването?
Според теб, защо нещата в живота ти се получават трудно (както самата ти казваш)? Има ли връзка с отсъствието на майка ти в детството?

# 88
Игрите този сезон бяха доста зле , по информация не са излъчили всички , може  би коктейлите отбелязала . Повечето среши ми бяха скучни на Валерия и Елена вторите среши бяха приятни.

# 89
Особено боят в розовата слуз.

Общи условия

Активация на акаунт