Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 869
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 825
Защо майката на Елена и Евгени се държат за ръка?

# 826
Със сигурност и тя може да има нужда, както и всеки от нас... човек се учи докато е жив, но тук ставаше въпрос за общата култура и сериозната й липсата у основната претендентка. Както и да е.. да сложим край на този спор, всеки ще си вземе от него това, което може.

Разбира се, че е човешко постижение. Ян Тиерсен е един от най-известните съвременни френски и изобщо европейски композитори, Одре Тоту е една от най-известните съвременни френски актриси, а Жан-Пиер Жоне - режисьори. Филмът има номинации за Оскар, награди Сезар и т.н. Човек с прилична обща култура поне някое от тези имена ще да е чувал. Но хайде... нямаме тези очаквания към Валето, тя едва наскоро май чу за чЕйковски, ...  все пак всяко нещо с времето си. Симпатично момиче, спор няма, но със заголен крак, миловидно лице и добра кауза става само на пръв поглед. След него започват да прозират други несимпатични неща като навирен нос без покритие и др. Тя е участничката, която вероятно имаше най-големи шансове да обере масовите симпатии, но без да иска ги проигра. Дано да се пообразова и смири, и всичко ще изглежда много по-добре.

Ей сега отивам да си режа вените, че не съм го гледала...

Няма нужда да си режете вените. Не само за този филм, но и за много други неща от човешките постижения има лек. Казва се самообразоване (или още автодидактизъм). Но трябва да се прилага цял живот. Хубаво е да го знае и любимката ви Валерия.
"Невероятната съдба на Амели Пулен" = човешко постижение. Направи ми вечерта! 😂🤣😭

По-добре Елена да се пообразаова, че има претенции да продължи да излага обърканите си мисли в още по-объркана писмена, и не само, форма, та поне да го прави грамотно. Чувам, не ставало само с гледане на филмчета Wink

# 827
Навик.. 😂😂😂😂 2 месеца в такава среда…
Иначе, не е чак толкова странно, уважение и  сближаване предполагам. Simple Smile

# 828
Разбира се, че е човешко постижение. Ян Тиерсен е един от най-известните съвременни френски и изобщо европейски композитори, Одре Тоту е една от най-известните съвременни френски актриси, а Жан-Пиер Жоне - режисьори. Филмът има номинации за Оскар, награди Сезар и т.н. Човек с прилична обща култура поне някое от тези имена ще да е чувал.
...

Скрит текст:
Няма нужда да си режете вените. Не само за този филм, но и за много други неща от човешките постижения има лек. Казва се самообразоване (или още автодидактизъм). Но трябва да се прилага цял живот. Хубаво е да го знае и любимката ви Валерия.
И да съм чувала тези имена, успешно съм ги забравила. Не съм от хората, следящи всичко, свързано с киното.
За да ви възмутя още повече ще споделя, че гледам предимно Netflix. Предпочитам да се самообразовам в други сфери.

# 829
Защо пак ни заливат със синхроните на Елена. Все едно е хост на предаването. Просто бъйгън ми е вече

И на мен ми направи впечатление. Обяснението ми е, че е единствената от трите, която може да каже нещо смислено.

# 830
Eeee, майката на Ленчето го постави в шах още на първата минута 😆

# 831
"Първото нещо, което си помислиш е истина..".. хубаво, че не е вярно иначе голям процент от популацията щеше да липсва.

# 832
"Да направим един разговор" Все едно превежда дословно от чужд език.

# 833
  • Пловдив
Като героят на Робърт Де Ниро от "Запознай се с нашите", като разпитваше Грег дали обича дъщеря му.

# 834
Отговора на Евгений на въпроса на майката е :"специална".

# 835
  • София

Почнаха ме алгоритмите 🙄

# 836
И сега Гената отговаря: "Крака"

# 837
  • Пловдив
"Първото нещо, което си помислиш е истина..".. хубаво, че не е вярно иначе голям процент от популацията щеше да липсва.
Вярно е, това е и принцип в психиатрията, за оценка на състоянието на пациентите. Има го и в множество психологически тестове.

# 838
Отговора на Евгений на въпроса на майката е :"специална".

Като нищо Joy

Поправка - взе че каза нещо вярно - отдадена.

# 839
Седнах да гледам и направо не ми се гледа защото подозирам какво ще гледаме днес и утре най-вече. Никога досега не ми е било толкова жал за участник в реалити. Напълно осъзнавам,че Елена ако загуби както съм почти убедена,всъщност ще спечели ,но никак не ми се гледат разбити сърца

Общи условия

Активация на акаунт